Gbg all day long

Sitter i gbg hos Anas bror och ser på Robinson. Vi skulle ju gått på bio men vi klanta oss då så det blev inte så. Har gått på stan heela dagen men jag köpte ingenting! :( är så deppig för ville verkligen ha något nytt att ha på mig men icke san icke.
Tvärtemot mig så shoppade mina änner jäärnet! Riktiga kap gjorde dom med, jeans på MONKI för 20 kr.
HAHAHHAHAH
Nu ska jocke o ewe åka hem men jag och ana sover här. jag åker hem 12 imorn så det blir liiiite affärer innan bussen går =)
Ha en bra lördagskväll, puss!

Torsdag

Hemma nu! Eller har varit hemma i nästan en timme redan och klockan är bara tolv vilket är underbart. Sitter hos sis och vi ska snart äta lunch och sen blir det nog slappt här tills barnen kommer hem. =)
Så idag hmm inga planer alls. Solen skiner ute och dagen kan väl inte bli bättre men ändå är den här dagen bara så jobbig.. (men vf tänker jag inte skriva här)
Oj nu vakna lillan, får springa och ta henne nu! puss


mina busfrön


Veckorevyn + sängen..

... låter som en väldigt bra sak nu!

nattiiiii!

onsdag tralala

Hej bloggen!
Lite sent inlägg idag och jag har faktiskt inget att skylla på för jag kom hem 3 efter ett besök hos syrran. Sen dess har jag inte gjort nånting :o asgöötttt att bara slappa. Sett på One tree hill också as usual och just nu sitter jag också ser på robinson. Finalvecka nu och go mats säger jag bara :D
Pratade med Ewe förut och hon var sugen på att åka till gbg i helgen och se Avatar så hon & jag får prata med Ana om det, som kommer hem ikväll weeii ♥ Så antagligen gbg i helgen
puss!

Tisdag

Hej bloggen!♥
Är på riktigt bra humör idag. Min dag har varit riktigt go och det därför att vi har haft typ "studiebesök" på Inovatum i Trollhättan. Har inte gjort mer än att lyssna på några som pratade om energibilar och eget företagande ;s pisstråkigt men bättre än skola! och vi fick ju sluta tidigt vilket som gillas starkt

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på. Har inga läxor direkt så då blir man så rastlös. Har sett på film i flera dagar nu så måste verkligen hitta på något annat känner jag haha.
Påtal på film så är jag riktigt sugen att se "Avatar" nu. Alla har nästan sett den och majoriteten säger att den är sååå sevärd, förutom vissa då som inte gilla den;) (ewe) Men iaf, har lust att åka t gbg i helgen och se den i 3D, så vi får se!

Har du sett Avatar och vad tyckte du om den?
Nu ska jag hitta på nått annat, puss!

movietime!

Nu blir det film och gurkstavar m. dip! Hoppade chipsen för det är ju faktiskt måndag.
Frågade syster efter filmtips så sa hon "se inte My sister's keeper" men nu måste jag ju bara se den för att hon sa så.

puss!

Måndag 25 januari

Äntligen hemma från en riktigt seg skoldag. Har inte gjort någonting på hela dagen känns det som. Engelska, vääääääääärldens längsta rast, teknik människa samhälle och samhällskunskap. kul.
Har precis gjort klar en uppgift som det var deadline på idag iaf så ska skicka in den och sen ska jag bara slappa med en film och en chipspåse tror jag, mhmhm!
puss!

Always love

Dålig bloggvecka med riktig bloggtorka. Syrran fråga mig nyss "hur går det med bloggen?;)" och asså jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Jag har helt enkelt inte orkat bara :) men den kommande veckan ska det bli bättre!
Kan ju berätta lite om gårdagen. Gick på Ikea och såg på när syrran & hennes man handlade upp hälften av sakerna där hahaha, dom har byggt huset så det var mkt som skulle inhandlas. När jag kom hem iaf så åkte jag och ana t den stora staden till ewe. Underbart, jag hade saknat dom. Så vi såg på Oth, slappade och sen blev det typ "fest" med lite folk =) käck kväll iaf,
och idag har gjort.. ingenting alls, precis så en söndag ska vara. Slapp! Sett på One tree hill, ätit pannkakor, gjort lite läxa, och lyssnat på galet mkt musik. Vad vore livet utan musik?! Den frågan har jag ställt mig många ggr och asså, svaret är nog ingenting. Hade inte klarat mig utan musik så är det bara.
Har gjort en liten mini-playlist på vad jag lyssnar på just nu, eller vad jag lyssnar på mest just nu! Klicka här för att komma dit och jaa det är en spotify länk.
Nu ska jag nanaa så äre skola imorn, weeei.. Pusspuss!

HAAHHAHAH

sitter och kollar på när vi var i moss i norge för några år sedan och gjorde ett sammarbete med musikskolan där. heeerreeeguuuud va små vi va hahahhahha


sååå sööööt♥

HAHAHAH jag döööör..


Nu har allvaret dragit igång på riktigt..

Riktigt kass uppdatering det senaste dagarna och jag ber om ursäkt!
Har riktigt mycket läxor för tillfället så tiden finns inte till bloggen och det är jag ledsen för men det är inte roligt och blogga om man måste slänga ihop korta tråkiga inlägg. Ska försöka skriva lite nu iaf :)
Nytt schema nu i skolan så det är lite svårt med alla nya salar och allt. Var lite orolig imorse när jag kom till skolan men vi hittade allt till rätt sal, som var för liten hahah. Vi är ju 28 personer i klassen och de fanns typ bara 20 platser?! Dåligt av skolan att ge oss en sån sal tkr jag men dom skulle nog ordna det, annars får la lilla jag som är styrelsemedlem i elevrådet fixa det ;) skämt åsido hahahah. Ska på styrelsemöte imorn iaf så jag missar en stund på engelskan vilket är väldigt skönt enligt mig. Annars kommer morgondagen bli riktigt seg eftersom vi bara har massa lektioner o inga raster i stort sätt. Dans på det också, men vadå, roligaste dansen så det kommer bli kul! Kan behöva få vara med mina bästa vänner också, som jag kommer vara imorn innan träningen och på träningen också då vaklart!
Jaja nog snackat om skolan. Som ni kanske såg i mitt mobilbloggsinlägg så hade jag på mig mina nya jeansleggings idag. Dom kom bara på några dagar, man kan säga två eftersom det var helg emellan. Tummen upp för det asså. Är riktigt nöjd med dom också, ännu bättre :d

Nej nu ska jag sova, som jag typ sagt i en timme men fastade med engelska + samhällskunskapsläxan och då kom jag o tänka på min kära lilla blogg! Nu ska jag lägga mig i min gooa säng iaf och så hoppas jag att John Blund kommer fort ikväll, nattinattiiii

Mobilblogg: just nu plugg :(


Dans, plugg och föreläsning

Nu drar jag t danssalen med tjejerna, ska inte dansa idag men för måste plugga och sen ska ja gå tidigare för ska på föreläsning med mändi så vet inte riktigt när jag kommer hem idag, puss!


Nattiii

Så var helgen slut, igen.. Skola imorn, ny termin, nytt schema, nya kurser! Det ska nog bli bra. looooooove ma classs :d och den här terminen har ju gått över mina förväntningar så det känns bra.
Bloggar imorn för har vääärldens rast så då kommer jag ha tid med det tror jag :) natttiii

Söndagsmys med familjen

Är hemma hos siis nu med resten av familjen. Barnen leker och skriker hahah.. Men man tycker om dom ändå :)
Nu ska vi fika iaf, gottigottgottt! puss


Kan Dee Shop

Måste ju bara säga att jag älskar Kan Dee. Tröjorna är ju bara helmysiga med hennes egna tryck på och allt! Får se när men jag ska beställa någon av hennes tröjor såsmåningom.

gee mig


17 Januari 2010

Helllluu bloggen =)
Allt bra med er? Med mig är det bra iaf. Är helt utvilad, inte några läxor och det är helg. Vad gör man då? Jag har då ingenaning. Jag sitter bara här och inte gör nånting verkligen. Tråååkigt. Vill att snön ska försvinna så man kan börja träna igen. Saknar faktiskt mina springturer nu så jag vill att det ska bli våår så jag kan sätta igång.

Nu var det typ två timmar sen jag började skriva det här inlägget?! Vf ska det ta sån tid.. Jo för att jag inte har något att skriva om :o sitter och funderar och funderar men finns ingen isperation alls.
Nu ska jag läsa andra mer intressanta bloggar, puss!

btw så har jag och Ana upptäckt Skype, fan va jag skratta hahahaha ily

Söndag imorgon..

Så var ännu en Lördag slut. Och efter Lördag kommer Söndag.. Jag vill inte, finns det värre dagar?! Svar nej. Den dagen är helt meningslös för man kan inte göra något vettigt alls för man vet att det är skola dagen efter och ah..
Men imorn ska jag kanske till Ikea med mammsi och siis, beror sig på om jag orkar gå upp såpass tidigt. Hade vart gott att bara ligga hemma och slappa hela dagen. Men vi får se, kanske Ikea iaf!
Så om jag ska upp tidigt imorn så måste jag typ sova nu?! Lr snart iaf, är inte trött med tanke på hur länge jag sov idag..

waaaaa give me summmmer

nattiiii! puss

Fashion by HM


mobilblogg: just nu godis&tv


Goodmorning

Hej, hur mår ni idag? Jag mår iaf toppen efter ca tolv timmars sömn. Förstår inte hur jag kunde sova så länge hahah, men iaf riktigt skönt! Jag sitter nu hos syrran och har precis ätit och ska snart hem igen. Vi ska va barnvakt åt mina små busfrön ikväll/natt så det blir en lugn hemmakväll idag. Och jag har inget plugg vilket också är helt underbart. Får passa på och vila upp sig innan skolan börjar på riktigt med prov och allt.

Men iaf, gårkvällen var så himla rolig. Så mycket jag skratta har jag inte gjort på länge. Hade kramp i magen hahahah. Ni kan klicka er in på Ewes blogg om ni vill se några rooliga videoklipp från igår ;) hahahah.
Men filmen vi såg, "Snabba cash", uppfyllde verkligen mina förhoppningar. Riktigt bra för att vara en svensk film! Och jag måste ju säga att vi kom fram till att huvudpersonen Joel Kinnaman var en riktig läckerbit. Har aldrig tänk på det förr ;o

Men nu ska jag och mina älsklingar åka hem och hitta på nått roligt, Amanda äger på att vara barnvakt. Nått gott o äta och en film så sitter dom där ;) hahah
puss!

John Blund är påväg..

Sooovasovasovasova är vad som snurrar i mitt huvud nu. Skriver om bion och allt imorn för jag är så galet trött asså. nattttii!

Movietaaaajm

Ska snart till bussen så åker jag och mina tjejor till ua och kollar bio då. "Snabba cash" av Jens Lapidus. Ska bli käckt att vara med de bästa också, me laaajk.

Hoppas ni får en bra fredagskväll/
puss!


Just nu

Sitter jag här hemma och inte gör ett skit. Väntar på maten och sen ska ja tvätta håret och fixa mig för runt fyra tar jag och mina bästa vänner bussen t Ua för bio! "Snabba cash" ska vi se och jag har ganska stora förväntningar för alla säger att den ska va bra men vi får se (: ska iaf köpa med min en feet hemmakvällspåse innan vi ska hem, mhmmmhmhm! ;)
Idag då fick jag ju sovmorgon iaf meeen åkte ut till skolan för 5 minuters lektion?! Lämnade bara in en bok och sen åkte jag hem igen. Onödigt jaa


paljettlinne - gina
svarta jeanstights - gina
svart"jacka" - gina
(hahahhahah en gina outfit...)
daaagens just nu iaf, kanske tar på mig nått annat senare när ja ska iväg! puss 

Bedtime!

Nu ska jag soooova. Men föörst ska jag dra i mig ett glas med O'boy, gaalet gott asså! Och sen äre sovmorgon imorn så kan naana till typ halv nio :d natttiiii allihop, puss!

Snart mina

Satt och kikade lite på Nelly och hittade ett par jeansleggings som jag tittat på tidigare med men inte haft råd att köpa just då men nu skulle jag äntligen slå till och vad tror ni inte händer då, jo min storlek va ju såklart sluuuut.. Så jag letade vidare på andra ställen och hittade ett ställe där d fanns :D så nu är de beställda och skickas till mig imorn!

såå snyggt med skinn på sidan!

Torsdag

jag börjar bli trött på mitt tjöt om dålig uppdatering och det förstår jag om ni också blir. jag måååste skärpa mig annars kan ja lika gärna lägga ner bloggen på riktigt en gång för alla. inte roligt och skriva om man typ aldrig skriver och inte roligt att läsa för andra.

Har iaf haft fullt upp de här dagarna. Dans och skolarbete och ah livet rulllar på!
Imorn är det fredag iaf och jag har inte en enda lektion men funderar på att åka ut till skolan och göra en utvärdering men det känns inte så värt?! Har inte bestämt mig än om jag ska det lr inte. Kanske blir en tur på nån timme ut till skolan bara för att ha nått att göra blir ju ändå sovmorgon o sluta direkt efter =) får ju träffat mina maates ;)
På kvällen får vi se vad som händer. Det lutar mot bio lr fest?! Får se hur det blir, iaf blr det med de två bästa, Ana & Ewe!

Nu ska jag baara slappa eftersom jag inte har en enda läxa lr nått prov. Man blir ändå lite rastlös när man inte har något att göra haha. MEN NEJ, ja säger inte att ja vill ha läxor hahahhahaha. Ska nog hmm... Äta upp mina chokladbollar som jag och Alice gjorde förut, se på OTH och typ sova? Fast först väntar en goo dusch.
puss!


Årsresume Del 2


Okej UKM!
Vi åkte till Mölndal med ett galet gäng grabbar från vår grannkommun Sotenäs, Lost Key. Som sagt galna men så roligt jag hade då vet jag inte om jag haft någongång. Skrattade i stort sätt heela tiden. Och vi sjöng, spelade gitarr och dansade. U N D E R B A R T
Var iaf i Mölndal en hel helg och det blev inte mycket sömn i en skola som var full av musik(kultur) intreserade personer. Nattjam heela nätterna och när vi väl skulle sova, typ klockan 05.00, så låg alla och drog roliga historier så det gick inte att sova :d sov max 6 timmar på hela den helgen hahah. Vi gjorde iaf vårt uppträdande på söndagen och vi gick tyvärr inte vidare men det var så väärt allt ändå för oj va roligt vi hade.
Pics

alla kan ju slå en pling t mobilnummret o se vart ni kommer ;)


trötta?



Se vååårt framträdande
här och killarnas här!

Helgen efter det här åkte jag och syster till London. Oj va roligt, även att jag hade vart där innan kan man inte annat än att älska staden. Det blev shopping och att bara ta det lugnt. Och vi gick i määngder.
HAHAHHA så när jag kom hem och skulle va med Ana och Ewe dom ba "vad har du gjort då?" jag ba "naae vi har gått och gått och gått" Ana "Aha fan va GOTT då" och det tyckte hon va väääldigt roligt ;;);))



Sen samma dag jag kom hem kommer jag ihåg att jag kom hem, va med Ana och Ewe och så var det dans och på kvällen var det fest i Ålevik. Sjuukt roligt (= Såna småminnen man har haahah.

Och i slutet av maj kom 9b;s skolresa. Den tog oss inte långt men oj va roligt vi hade. Lite bilder från det!







Börjades riktigt bra med Ewe, Ana, Olle och Emil.

saakna
och sen var det skolavslutning och sommarlooov :d








Så va grundskolan över! :d

De kommande dagarna var det tältning med de bästa och mitt sommarjobb drog igång. Jobbade på Ica heeela sommaren. Okej då var det inte alltid så roligt men nu i efterhand är jag så glad att jag jobbade. Blev mkt pengar som jag inte annars hade haft =)

MIDSOMMAR ♥



och sista veckan i juni kom värmen och jag var ledig från jobbet ca 4 dagar i streck, det var vääldigt passande kan ja säga ;d sol och bad med mina bästa vänner flera dagar.





Och en av de här dagarna drog vi t Kungshamn och träffade lite kompisar ;d





Jag som tänkte göra 4 månader i taget men det orkar jag inte för under sommarmånaderna kommer det vara så mycket att skriva om så det blir Maj och Juli denna gången.



Mobilblogg


Vart hos syster precis, ska plugga lite nu och sen bara slappa för är gaalet trött =) första gången jag mobilbloggar btw, tuuuufft! puss

back to hell

Drar t skolan om en halvtimme ungefär. Ska packa ner d sista nu, plugga lite och äta lite till. Prov första lektionen och sen typ samhällskunskap och svenska.
Efter skolan är jag barnvakt och efter det kaanske dans?! Så är inte hemma förräns sent
puss


Säger bara..



Sovgoottt för det ska jag också, med styrtekniksboken som huvudkudde..

Rubriker är svåra ting..

Heemmma!
Mysig kväll med familjen hos syrran. Åt thai som var såå gott!!! Sen typ pluggade jag lite innan det var dags för fruktsallad. Det är också sjuukt gott, bara att jag typ aldrig orkar göra de och hacka frukt. Är för lat helt enkelt men riktigt gott. Och det känns ju inte lika onyttigt fast vet inte, det är ju ganska mycket druvsocker?! Kan inte sånt haha ;d

Tog en snabbdusch när jag kom hem och nu har jag precis målat naglarna så sitter och skriver jätteförsiktigt. Ser på Johan Falk på tv också. Mina ica-kunder hahah! Joo Jacob Eklund och Marie Rickardsson har typ sommarhus här i närheten där jag bor så dom handlar på Ica Brastad på sommaren hahah! Riktiga stammisar när jag jobbar ;)
Har iaf typ sett halva filmen innan när vi sov hos Ewe för några veckor sen men ja fick inte mkt sett då hahah! Men den verkar va bra så nu ska jag se klart på hela den och sen plugga lite och försöka sova vilket inte kommer gå så bra eftersom ja typ vänt på dygnet nu på lovet..
Wish me luck! Pusss


Nu blir thai

Thaithaithai mhmhmmh fan va GOTT
Ska ut t syrran nu så ska vi beställa, åhhhh frossa nu sista dagen på lovet!
Looooooove


Årsresume Del 1

Okej nu ska jag nog inte bli störd på en liten stund :d
Ja vart var jag.. Jo jollovet är slut och allt de blabla..
Eftersom det inte hänt någonting idag så finns det inget att skriva men då får man väl hitta insperation någon annanstanns.
Hmm vi kan ju försöka göra en liten årsresume av 2009?! Kommer inte komma ihåg va jag gjorde alla månader men haha vi försöker!


Okej den har månaden har jag inte så stor koll på vad som hände. Vi sökte preliminärt in till gymnasium och jag valde då teknik. Hade bestämt mig för det långt innan så det var bara och tuta och köra!
Det var disco på oscars. Oj vad man saknar det. Den här gången var en av de bästa. Var på förfest, disco, efterfest med massa härligt folk!


Sen så kommer jag ihåg att dagen efter sov jag och Ana hos Evelina och vi gick och åt pizza och bara götta oss och efter det typ såg vi på film med några på en båt och ah k u l!
Men om man ska se över det hela var inte Januari min månad.. Massa jobbiga besked och typ kompisproblem men jag överlevde det med.

En månad som börjades med en födelsedagsfest på elverket! Trevligttrevligt

hahahhaah bilden är bara såå snygg men vi bjuder

Disco vart det igen!

Poooosarn'

En riktigt bra månad. Hände mycket minnesvärt och roligt.
I början var det hårdträning i danssalen med Malins projektarbete. Vi skulle ju vara med i UKM (ung kultur möts) i kungshamn den 14;onde Mars och alla var helspända för detta.
Så vi drog t Kungshamn och var inställda på att kicka ass och det gjorde vi för vi gick vidare till Regionsfestival i Mölndal! (som det kommer mer om i maj månad)

Minnesvärd dag iaf. Klapplekar med Björn, boxning med Tommy och så fick vi träffat massa folk där bortifrån!
Lite blandade bilder från månaden (klickbara)


Tummenuppmånad. Började med en tema-vecka i skolan och eftersom vi gick i nian då så är alltid temat på vår skola "Käärlek". Så var ute och fotade med Elin och Määndi.



Sen vart det dags för mig att fylla Sweet sixteeeen. Att få övningsköra, yeeey. Kommer riktigt ihåg hur jag väntade på det. Har typ ingen bild från min fördelsedag som är väldigt konstigt tkr jag menmen. Jag fyllde år iaf!
Sen drog jag Ana och Ewe till gbg i några dagar och levde livet med shopping och att bara vara med varandra. Träffade några av Ewes kompisar också och dom fick gå med o leta avslutningsklänning till mig hahaha.


 
Vad hände mer. Jo vi var på Liseberg! Jag, Ana, Ewe, Emil x2 och Ramma. Halllåå dom människorna e inte dåliga om dom får med mig in på Gasten. Men ja kan ju säga att jag inte vart så rädd i hela mitt liv tror jag. Gick och höll i Emil heeela tiden och kollade in i hans rygg. Och lilla Emil A som skulle försöka skrämma mig genom att gå fel o sen gå in i mig?! hahahahha
Aja sen fick dom ju med mig upp i höjdskräcken, uppskjutet och uppswinget. Förstår inte än idag hur jag vågade.
Iaf lite bilder.



här är då när alla andra våga åka utom jag
fr. vänster: Ramma, Ana, Ewe, två andra som jag inte vet va dom heter :d och Emil x2



vilken tur jag har som har er ♥

Det här är del 1. Kommer komma fler delar om inte senare så någon annan dag =)
Nu ska jag måla mina naglar och försöka plugga lite inför ett prov imorn. puss


Jullovet=slut :(

Ja så var sista lovdagen här.. Vf ska alltid loven gå så fort?! Det är nog en vanlig fråga haha men det är ju verkligen så. Resten av terminen seegar sig fram och när man äntligen får några veckors lov så swishar(hahah stavning?!) dom förbi :( skulle ju inte tackat nej till en vecka till, och en vecka till och en vecka till..
Jaja solen skiner iaf ute och det är inte riktigt såå kallt som det varit de senaste dagarna =) ja sitter här nu och hoppas på våår även fast den önskningen känns lite hopplös just nu. Den här snön kommer ju inte försvinna på ett tag.
Skruuuutt då, när ja kommit in i att skriva för en gångsskull så ska mamma ha hjälp med nått. Jag återkommer om typ en timme ;d puss

hahahhahaha

Ewe skicka den här länken till mig för en stund sen, Micke hade filmat på julmarknaden när vi dansa hahah.


Kommer sakna den gruppen iaf, hade så himla roligt på lektionerna!


Hallloj!


Torsdag

Igår var inte uppdateringen den bästa men hade fullt upp med min recension men nu är den inskickad och klar! Bara en lång lista med annat skolarbete som ska göras men det orkar vi inte tänka på nu för..

MIN MOBIL HAR KOMMIT :D en glaad amanda traalala. Har även vart i stan med mammsen och pappsen och köpt nya skor och lite annat =)

Aja nu ska jag och mamma göra potatisgratäng och mhmmhmh god mat iaf. Ha en fortsatt bra torsdag puss!


6 Januari 2010

Då va redan klockan snart tre, och jag kan nästan säga godmorgon =)
Gick upp runt ett och satte mig med min bokrecension. Inte jättemcyket kvar nu att skriva iaf som tur är.
Ska snart äta och sen ska jag skriva klart. Ikväll får jag se vad ja hittar på för är ensam hemma. Kanske ska ta fram matteboken en stund. ÅH ja blir tokig av allt plugg. Våra lärare är galna :(
Ett kort inlägg nu men har inget mer vettigt att skriva, vi hörs sen!


1 alladinask, spotify och en rolig recension som måste skrivas

Ja, här sitter jag i soffan med mjukisdress och en alladinask bredvid mig plus datorn i knät. Slappt tänker ni väl då men jag håller på med min kääääära recension (hoppas att alla förstår ironin i det) Den ska va inlämnad på torsdag morgon så jag måste bli klar imorn iaf. Och som alltid när jag ska plugga så åker nått gott fram och idag hitta ja en alladinask :( kommer bli fet under mina studerande år är jag rädd för hehe.. Och såklart musik också dåå när man pluggar, går ju inte utan! Just nu äre Madonnas nya samlingaplatta som spelas om och om igen och speciellt denna låten!

hehehhe undra vart chokladbiten är nu
Men nu ska jag skriva lite till, se på nån film och sova. Det låter bra tycker jag faktiskt, om man stryker skrivandet då..
naattiiinattii alllaaa

Back on track

Haaalllåååå bloggen
Det var ett tag sen, jag vet.. Men det har varit någon slags bloggtorka i mina fingrar och i mitt huvud. Har varken haft ork, lust eller fantasi att skriva så det har bara inte blivit av. Men nu är jag "back on track" och jag loovar att skriva minst två inlägg varje dag, bra va?! hahah. Så jag får lixom skylla mig själv för när jag börjar få många läsare lägger jag av att skriva så jag förstår om ni tröttnar med.
Iaf, sen nyår har jag inte gjort mycket. Men just det jag har ju inte ens berättat om nyår..
Jag, Ewe och Ana drog till Micke på fest och det blev riktigt lyckat tycker jag. Mycket folk och i stort sätt bara såna man tyckte om så det kunde nästan inte bli bättre. Så även fast jag, Ana, Ewe, Jocke och Emil typ missa tolvslaget och var kvar på elverket så var det gryyyymt!
Iaf den här helgen har jag bara vart hemma och inatt sov jag hos Evelina bästa kusin Berger. Så det har inte varit mycket att skriva här som ni märker.

Men kan ju säga att lovet har gått riktigt fort. Är redan inne på sista veckan och det innebär plugg i massor. Har två prov, en inlämning(recension) och en redovisning första veckan. Inte okej eller håller ni med mig?! Så de här sista dagarna ska jag bara plugga, sova och ta det lugnt. Skönt men jag hade ju hellre vart med kompisar och haft roligt..

typ en väldigt tråkig oredigerad bild som jag tagit under de här dagarna ute i snön.. För den ligger ju kvar och det kommer den väl göra ett bra tag till. Just nu vill jag bara ha vår och lite värme så man slipper tjocka vinterjackor och tjocka klumpiga skor. Vill kunna ta fram skinnjackan och conversen nu och inte behöva frysa ruuumpan av mig varje gång jag går ut.
Men nu ska jag skriva lite till på min roliga recension och sen ska jag och pappsen dra till syrran och äta våfflor♥ syrrans man tyckte jag skulle ta med mig skidorna så vi skulle åka ett varv på deras åker med.. Men han kommer bara åka ifån mig hahah :(
Skriver mer senare och hoppas nu att mina söta läsare hittar tillbaka hit så besöks-statestiken går uppåt igen, puss!


RSS 2.0