Midsommarafton!

Hej :)

Hur mår ni idag? Själv är det riktigt segt här. Hade 39º feber igår innan jag somna och idag känner jag min fortfarande riktigt seg. Lyckades ändå ta mig upp imorse och åka med till syrran för att senare åka på midsommarfirande med barnen så dom skulle få dansa runt en midsommarstång och lite så. Kul att dom typ inte dansa nått men det var ändå en mysig stund :)

Sitter här och funderar på hur jag ska göra ikväll.. Vet inte om jag kommer orka åka till Lysekil ikväll men jag hoppas att jag känner mig piggare sen. Blir ju inget jätte hålligång för mig direkt ändå eftersom jag ska jobba imorn. Men ska fixa mig och så iaf så jag är redo ifall jag känner för att åka:)
Nu blire bilder från idag och sen ska jag kika fotboll faktisk.. Alla sitter bänkade i soffan här så jag får väl göra dom sällskap:)
pusss, och Trevlig midsommar allihopa♥







ops..

Hej :)

Nu ska jag börja mitt inlägg likadant som jag gjort den senaste veckan.. FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING! Jag ska vara ärlig, har haft dålig insperation och inget att skriva om direkt och jobbat och mått dåligt och nu är jag sjuk. Har jobbat idag med och kan då säga att jag nästan inte har varit med om värre :O Hur ska folk kunna äta så mkt mat?! (om ni inte förstår nu så jobbar jag på Ica) Asså överfulla kundvagnar och summar ligger ju på 1500 ungefär. Sjuuukt verkligen. Och alla köper sillsillsillgräslökrödlökpotatiiispotatisgräddfil.. Det är ju inte ens gott enligt mig, och idag var det en sillburk som gick sönder o d lukta sill HAHAH o bläää :D Men jag trivs verkligen jättebra och tiden flyger iväg när det är mkt folk.

Men som sagt.. Är sjuk och det är midsommar imorgon :( Ska ju egentligen vara med kompisar och ah men om jag mår såhär imorn vet jag inte om jag orkar. Börjar tidigt på jobbet på Lördag också så ah.. Jag får se. Mår piss just nu iaf:( så snart ska jag gå och lägga mig och sova, jag behöver det såhäääääär mkt!
LOVAR att jag ska blogga imorn för imorn är jag ju ledig, och sjuk så då ska jag ha mktmkt tid till bloggen :D
pusss

bild från i tisdags när jag var hos Ewe på lite myys

igår

Hallååå,

Nu ska jag försöka sammanfatta mina senaste dagar, och ska försöka vara kort;)
Igår var en riktig slappardag, till en början. Var hos farmor och i pappas garage och greja lite med mamma. Sen när jag kom hem så ville Ana och Ewe att jag skulle komma t stan så jag packa väskan och åkte dit. Vi skulle typ inte göra nått speciellt men vi har alltid kul vad vi än hittar på så ahh. vi gick och köpte en pizza och satte oss på bryggan och njööt med den och cidrar. tog massa kort, spelade in den videon som jag la ut i förra inlägget och gick strandpromenaden. Sen när vi kommit hem till Ewe igen så kom några grabbar och höll oss sällskap en stund. Så runt halv två satte vi på en film och vi var verkligen huuur trötta som helst men nej vi somna ju vaklart inte haha. Somna typ halv fem och upp tio idag för att en person väckte oss.... jag klarar mig fan inte utan min sömn. Jag älskar bara o sova, lr vem gör inte det men jag älskar det verkligen.
Aja upp vid tio och jag och Ana gjorde scones till oss mhmhmm;) mumma var det och sen gick vi ut på bryggan och la oss och sen skulle jag hem haha :D och jag som skulle fatta mig kort.. Det gick sisådär tror jag :D

Nu ska ni få lite pics och sen skriver jag nog inte mer idag.. Behöver min skönhetssömn typ nu haha. Ska försöka lägga upp ett inlägg imorn innan jag ska iväg vilket är ganska tidigt. Men jag lovar att vi hörs under morgondagen iaf :d
pusss






sååå en underbar kväll var det igår. ganska fint i lysekil på sommarn asså

julen är här


Lite dålig uppdatering de senaste dagarna. Ska blogga sen när jag kommer
hem så nu får ni bara en film från gårdagen. Galnaa tjejor! ♥


rubrik

Godkväll!

Har inte blivit mkt uppdaterat idag. Har inte direkt någon anledning vf haha men har inte haft något att skriva:)
Har sett på det Kungliga bröllopet nästan hela dagen. Satt och grät lite under själva vigseln. Det var så vackert hahah :( När dom sa "ja" till varandra och när Agnes sjöng och ah allt. Ser på det just nu med, vill också sitta där!
 
Iallafall, sen runt fem så kom min morbror och hämtade mig och mamma så åkte vi till Kungshamn, Smögen och sen vidare till Hunnebostand där vi åt på resturang. Mysig kväll ♥
Sitter med en godispåse bredvid mig och ska nog sitta här tills sändningarna från bröllopet slutar, vi hörs imorn.
pusss


Lördag

Morning =)

Oj vad jag har sovit inatt.. Gick o la mig typ elva igår och vakna nu precis. Så jävla trött verkligen så det var skönt. Men är inte riktigt vaken än haha, ligger i soffan o ser på tv. Allt handlar verkligen om bröllopet men jag tkr det är mysigt att kolla på. Jag menar igår när det var nån konsert i konserthuset så satt jag och lipa här för att det var så fint:') jag vill också på bröllop!

Nej nu måste jag vakna till liv här och äta frullle och sen måste jag fixa mig lite smått. Ska iväg med mammsen och en liten del av släkten lite senare idag så det ska bli mysigt. Bara det spricker upp lite så det blir lite finare väder!
Okej, frulle nästa!
pusss


finländsk power-metal?!

Det trodde jag inte var bra hhaha! Men har verkligen fastnat för Sonata Arctica. Det har rullat om och om igen på Spotify hela förmiddagen och nu ikväll med. har ju inte direkt hunnit lyssna på allllt men de låtarna jag hört är grymt bra!


nu blire bildbomb

Nu kommer en massa bilder från idag;)

Blev en sväng på stan med mina små grabbar. Satt i lekparken i säkert 45 minuter o putta en gunga, wooooho.. Nej men hade en mysig förmiddag med dom!

Och sen blev det en härlig eftermiddag med mina bästa vänner. Fish&chips i solen, mys i parken och som ni ser på sista bilden, fågeljakt hahahah.
Har haft en grym dag men just nu vill jag bara sova. eller nej, ska lägga mig i soffan med en chipspåse och se på programmen om bröllopet imorn. Nog för att jag är så trööötttt på allt tjöt om det men idag har ju alla på sig fina klänningar och så :D Vi hörs senare tror jag,
pusss

18 Juni

Godmorgon :D

Eller den är kanske inte så god egentligen.. Har sovit typ 3.5 timmar inatt..
Igår runt tio gick jag, Ana och Ewe till Wille med Zanko. Vi skulle se på film o bara ta d lugnt. En riktigt rolig natt men är verkligen helt DÖD idag. Liiite för lite sömn för jag var tvungen att gå upp åtta för jag hade lovat syrran att vara barnvakt till mina söta syskonbarn.
Nu har vi typ precis ätit frukost och snart ska jag ta på dom kläder så ska vi ut på stan en sväng. Ska köpa glass o skämma bort dom litegrann tänkte jag;) Ganska grym moster ändå!

Nej nu ska vi dra snart tror jag, pusss

min stora kille♥

flowerpower


Nu drar jag till stan, pusss

Kan Dee


Jag har sagt det förr här i bloggen, jag älskar Kan Dee's kläder! Dom här linnena, speciellt det till vänster♥, hade gärna fått flytta in i min garderob. 269 kr/st

Jag lyckades tillslut



Så nu har jag varit och hämtat min reflexskärm :d Jag var så ivrig när jag tog ur den ur paketen att jag tänkte ju såklart inte på hur den var ihopfälld så den vecklades ju ut av sig själv och sen visste jag ju inte hur man skulle få ihop den igen.. Det tog en liten stund innan jag lyckades men det gick med hjälp av lite instruktioner som jag hitta på internet. Nu ska det fotas porträtt!


bildlöst inlägg

Hejhej,

Nu är jag hemma.
Blev inte många inlägg igår men det var som sagt fullt upp. Gårkvällen blev väl okej. Det blev inte alls så kul som jag hoppades men var med dom bästa så då kan det ju inte bli tråkigt iaf. Så inatt sov jag hos Ana men när hon skulle t jobbet idag så åkte jag hem, ganska tidigt då. Och det känner jag var väldigt skönt, sitter hemma nu och bara slappar järnet. Håller på o göra frullle också, kokar ägg o mackor. Sjukt hungrig haha :(

Aja ska äta nu och sen ska jag nog hämta paket på Ica, tror min reflexskärm redan har kommit :D
pusss

bråttoom

sorryyy för dålig uppdatering idag. Har verkligen inte hunnit. Åkt till affären förut och på vägen hem stannade jag hos mormor och fick mat och så satt vi o kollade på gamla kort. myyys
Sen vart det fort hem och duscha och packa saker och sen skynda upp t bussen igen. Så nu sitter jag hos Ewe och vi ska snart gå t Ana och fixa oss där :)
Hoppas det blir en bra kväll,
pusss

bild från i måndags, bästa tjejerna

sola

Morning :D

Blir man inte glad när man vaknar och det är strålande sol och blå himmel utanför fönstret? Jag blir det iaf! Lite synd att det blåser dock men man får va glad över det lilla. Ska ut snart och pressa i några timmar i vilket fall som helst. Ska låta party musiken dunka i högtalarna och försööka tagga lite inför ikväll. Ska på beachparty och jag känner inte något sug alls för det. Vet inte vad det är med mig hahah brukar alltid va taggad när det är fest men inte idag nej.. Aja vi får se kanske känns bättre senare.  

Nej nu ska jag ut, och det hoppas jag att ni också ska så UTUTUT med er :D
pusss

och nu är det onsdag

Hellluu,

Ett litet kvällsinlägg blir det innan jag ska sova. Har varit ute på sen promenad med Evve så kom hem för en stund sen. Så himla skönt att komma ut eftersom jag typ vart inne hela dagen, förutom när jag sola då. Behövde frisk luft!

Aja nu ska nog jag sova snart. Känner att det inte kommer nått vettigt nu när jag skriver ändå. Blir upp i hyffsad tid imorn och sola lite om det är sol då, och sen drar jag till stan och är med dom bästa!
pusss

reflexskärm, check!

Det var riktigt skönt ute i solen. Låg ute i lite mer än en timme så solen hann väl kanske inte ta såå mkt men lite;)
Har precis klickat hem en reflexskärm :d Nu jävlar ska det fotas porträtt i mängder, hoppas bara någon är villig att vara med på bild haha ;) Beställde en Vit/Silver 110 cm skärm. Den kommer jag nog ha mkt användning för får jag hoppas! När man väl lärt sig foa med en sån bli bilderna så mkt finare så jag ska lära mig.


Ana Porträtt


SOOL

Morning :D

Nu sitter jag här och äter frulllee efter en god natts sömn. Det var precis vad jag behövde. Ingen stress och inga måsten. Bara slapppaa hela dagen lång;)

När jag kikar ut genom fönstret är det klarblå himmel, men det blåser :( Funderar på om jag ska vara så hård att jag går ut o lägger mig o pressar ändå. Vill bli bruuuuun jö. Kanske kan hitta nån plats där det är lä, om jag har tur. Okej nu ska jag inte sitta här och skriva massa onödig skiiit som jag känner att jag gör nu:D
Vi hörs om en stund,
pusss

grym kväll

Hej igen,

Nu är jag hemma efter en helgalen kväll med mina tjejer. Asså skrattar aldrig så som när jag är med er. Helt sjukt :D Ikväll tog vi verkligen vara på vädret så vi gick och köpte glass först. Sen så kände vi att vi var lite mer hungriga i magen så vi köpte en engångsgrill och gick och satte oss i klipporna precis vid vattnet och grilla och mööös. Galet roligt hade vi! Lägger upp bilder i slutet av detta inlägg!

Imorgon är typ första dagen nu som jag kan sova ut vilket ska bli så jäääääääävla skönt. Ingen klocka som ringer eller nått. Ska däremot städa som inte är så roligt men det är verkligen i behov. Sen måste jag sola också om det är sol då vaklart men jag trooor att det skulle d, hoppppas :D måste fan bättra på brännan nu lite!

Nej nu kommer snart John Blund här, ceeeeeepe tröttt
natttiinatttii



HAHAHHAHAH


okej orkar inte ladda upp fler, galet bra kväll iaf <3

ana&ewe rockar fett

Hellluuuuu

Sitter just nu vid Ewes data och dom andra två ligger i soffan och slappppaar. Vi har suttit på klipporna i solnedgången och grillat, asmyyysigt. :D När jag kommer hem ska ni få lite bilder för min kära kamera var självklart med;) Ni får en bild nu bara som e snaabbbredigerad haha
Vi hörs typ runt tolv tiden,
pusss

50%





Man kan ju inte låta bli att köpa dom här mysiga linnena på Monki när det är 50%. Jag köpte tre st för 270 kr vilket var ett riktigt bra kap! Dom kommer vara härliga att ha nu i sommar till vardags, standen och till fest.

Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt som bara den och åka till stan och vara med mina bästa kompisar♥
pusss

leeedig i typ en och en halv vecka, woohooo

God förmiddag alla läsare,

Jag som skrev att jag skulle blogga direkt när jag vaknat. Det gick ju sisådär.. Skulle ju vara barnvakt idag och lilla Elin kom typ nio så sen dess har jag varit vaken. Och nu vakna hon precis efter ha sovit i typ en och en halv timme. Under den tiden så passa mamma henne så jag åkte till Ica och fick mitt schema för sommaren. Börjar inte jobba förräns nästa onsdag så är ledig ett bra tag nu vilket är riktigt gött :d kommer kunna umgås med mina kompisar och bara slappa med sovmorgnar, HÄRLIGT!

Nu till gårdagen.
Fick inte så många bilder(tyvärr) och alla jag fick var ju mer eller mindre oseriösa hahah. Så blir inte så många som jag lägger upp men några ska jag ta mig friheten till att publicera;)


HAHAHHA jag dör :(



laaaagom våta.. och så jävla snyggg är jag hahahahhahahaha som sagt inte många seriösa bilder

där jag inte våga gå in...


b&j♥

och tillslut fick emil med oss i kållerado när vi typ precis hade torkat efter flumriden hahaha ;( men dagen var topppen bra, så tack ♥

Liseberg

hallåå,

Blir ett sent inlägg idag. Har varit i Göteborg heela dagen med Ana, Ewe och Emil. Liseberg blev det(och lite shopping som vanligt. Visar det jag köpte imorn) Har iaf haft en grymt rolig dag och jag vågade åka allt! Eller jag gick inte gasten då men ah det vågar jag faktiskt inte.. Men allt har vart kalas.
Okej som ni märker orkar jag inte skriva alllss hahah :( sjukt trött. Lovar att blogga direkt imorn morra när jag vaknar, då blir det också bilder från idag,
pusss

idag vill det inte komma några bra rubriker..

Ojoj, att man kan vara såhär trött och seg. Eftermiddagen har iaf bestått av sova, sova och sova haha. Sen har jag bara legat i soffan och slappat med mina syskonbarn. Ätit lite lördagsgodis och haft det mysigt. Så sen läste jag godnattsaga för Viktor och nu ligger jag här i sängen. Helt tyst i hela huset haha så jag får hålla mig här på mitt rum. 

Har ställt väckarklockan på 08.00 imorgon för då bär det av till Göteborg för Liseberg med Ana, Ewe och Emil. Kan ju inte bli annat än bra när man ska åka dit med dom tre bästa vännerna man kan ha :) ♥ sommarlovet börjar bra!
Har laddat i-poden med ny fräsch musik som ska få spelas imorn för jag får åka buss en stund själv så! Kan verkligen inte tröttna på Natteravn. Så jävla grym är den, och igår jääävlar va alla sjöng :d hahah

Nee nu ska jag sova snart tror jag,
Hoppas ni har haft en bra Lördag så får ni också sova så gott. pusss♥


tralala

Nu är jag hemma!

Sitter i soffan och slappar nu. Funderar på om jag duscha.. Känner mig gött äcklig efter igår haha. Så jaa det blir duschen strax! Fick åkt och bytat till rätt sko också! Vilken tur att det var min. Den skon som jag hade vart trasig och väldigt sliten så den hade jag inte velat ha, plus att det var en halv storlek för stor också så den passa inte! Men nu har jag mina kära Converse igen och kan då säga att nästa gång jag ska på fest så ska jag inte ta dom;>

Ska duscha och sen ska jag lägga mig och feta mig med en chipspåse och film. Det är ju faktiskt sommarloov haha;)
pusss
´
liiseberg imorn elller? Frågan är om jag kommer våga åka allt iår igen haha ;o så feg som jag är så..

Nu är sommarlovet invigt!

Heej,

Man mår som man förtjänar idag.. Så sjuuukt seg och mår typ illa o bläää. Men kan säga att det är verkligen värt det för jag hade en toppenkväll igår :D Det var ju meningen att det skulle vara beach party med det stoppa vädret så det blev parteey hemma hos micke ist ;d Massa härligt folk som gjorde kvällen bra! Lite segt bara att någon har min ena coversesko.. Ganska dumt av mig o ta vita converse när 514541 andra tjejer har det.. Men har kanske fått tag på den nu (Y)wooho haha

Nu sitter jag hos syrran, skönt o sova i stan så man slapp åka hem igår o allt. Vi har vart nere och solat nu på morgonen, det var gaanska skönt ska jag säga :D Sådär seg och bara lägga sig i ett solarium, mhmhmh ;)
Neee nu ska jag lägga upp lite bilder från igår, vi hörs senare!
pusss








GRYM KVÄLL!

SOMMARLOOOV

Heej,

Jösses igår var det fullt upp med massa. Vet inte riktigt vad jag gjorde men satt inte vid någon dator på hela dagen så. Och idag är det äntligen SOMMARLOOOOV VAFAN :D Så himla underbart. Två månader utan skola och massa läxor och skiit. Kan inte ens beskriva hur skönt det är.
Har iaf haft en superdag hitills med bästa klassen. Åkte ut t stan och mötte upp Mändi och sen gick vi till Johan och mötte upp dom andra. Där blev det champagnefrukost och myys. Kommer sakna alla så himla mkt :( helt galet verkligen.. får hoppas att man träffar dom bästa under lovet iaf♥
Sen när våra kf;ar sagt trevlig sommar och allt så gick vi t kronbergshallen och kolla studentavslutningen. Vilken stämning det var! Gjorde ju inte direkt så att man längtar mindre t vår student, och vi har hela två år kvar. Aja, det kommer gå fort får jag hoppas ;D

Nee nu ska jag fixa lite och sen ska jag dra till stan och möta upp Ana och Ewe, idag blire paaartyy ;D
pusss








kommmmer saaakna er

new in

Halllåå,

Nu har det vart dåligt med bloggen de senaste dagarna. Har jobbat och haft fullt upp bara.
Idag däremot har jag vart i skolan och gjort två prov till o börja med haha. Får hoppas att det gick bra iaf, känns lite sisådär men.. bläää men det var dom sista proven i etttan för i övermorgon så går jag på sommarlov och slipper skolan i flera månader :D Så himla underbaaaaart så det finns inte. Men har morgondagen kvar men det är typ bara klassdag vilket är gooottt. Bara vara med klassen och mysa ♥

Ah kom av mig lite hahha. Var iaf i skolan idag då och sen gick jag hem till Ewe och va med henne och Ana. Så sjuuukt längesen var det, saaaknat er! Skön eftermiddag iaf med skrattt och prat. Sen efter det drog jag till Torp och shoppa litegrann ;d vart en fullspäckad dag idag så nu är jag heeeeeelt slut verkligen. Ska fixa med kameran lite och sen ska jag sooova. Ska upp ganska tidigt imorn för ska och kolla på min kusins skolavslutning tror jag, om det inte regnar vill säga =)

Nee nu ska jag lägga upp bild på det jag köpte idag och sen blire natttaaa, pussss

(okej mobba mig inte för den konstiga bilden men orkade inte hänga upp allt och ta bättre kort så detta får duga ;) )
Jeans - BikBok
Svart pösígt linne/klänning - H&M
Backless braa & bandeau bh - Lindex
Klänning(♥) - Nelly.com

-




MUMS


Work

Heeej,

Blev inte att jag bloggade förut för blev inring av mitt jobb så jag fick sticka dit direkt. Så tjänade lite pengar idag och imorn ska jag jobba hela dagen typ för e ändå ledig i skolan. Kalas med lite extra money! :D

Nu ska jag väl dra hela min dag i övrigt.
Kom till skolan, två meningslösa lektioner, lång rast med bästa tjejerna, bussresa hem, lite plugg, och sen jobb då. Hahah dagens förresten.. När jag skulle åka t jobbet började det typ precis regna så jag gasade på med moppen för att komma fram fortare typ. Så när jag åkt en och en halv kilometer eller nått så får jag bensinstopp!!! FYFAN säger jag bara. Var så stressad så kolla inte hur mkt(lite haha) bensin jag hade. Stressad som jag var tog jag av mig mopedhjälmen och börja springa hemåt för att hämta extra dunken jag har ;( hahah så jag spraaaang i regnet. Höll på att dööö hahah. Men jaa jag kom mig till jobbet iaf efter många om och men. Så ska fan tanka full tank imorn!

Men jaa, nu ska jag lägga mig i soffan och slappppaaa för min rygg värker som bara den :( skriver nog nått mer sen om jag inte somnar haha.
pusss

nödvändigt

Halllååå,
Lovar att jag ska blogga om en stund men jag MÅSTE äta nu hahhaha. Har pluggat i någon timme och det hargjort mig vrålis. Så ska fixa mat och sen ska jag blogga på riktigt, löööövar!
Väldigt nödvändigt inlägg men tänkte bara skriva att jag lever;)

sunday

Heeej,

Är helt slut.
Har ändå inte gjort såå mkt idag men jag känner mig hela färdig. Huvudvärk och lite typ yr.. Mamma trodde att det var biverkningarna på mina mediciner som typ kommer nu i efterhand. Grymt jobbigt iaf. Ska nog få i mig en alvedon innan sängen iaf så jag kan somna gott.

Som säkert ingen har märkt har jag börjat pilla lite i menyn. Gjort lite nya kategorier och fixat. Ska börja med en ny header imorgon kväll tror jag. Älskar att sitta och pilla med designen. Kan göra det i fyra-fem timmar i streck utan att tröttna. Kan ju inte direkt säga att jag är bra på det men jag tkr det är roligt och det är de viktiga tkr jag! haha ;d

Neee ska nog dra mig mot sängen nu. Skola imorn för första gången på nästan två veckor. Inte ofta man längtar till skolan men det gör jag nu, gaalet :o Ska krama sönder mina kompisar haha :D
Vi hörs imorn,
pusss

Ny design på G

Tror det blir ny design till bloggen snart :) en lite mer sommrig och inte så dyster som den jag har nu. Ska inte ha grått som bakgrund, det kan jag lova haha!

Har passat barn, legat i solen och grejat med min kamera idag. Såg att det skulle bli lite sämre väder i början av nästa vecka men det skulle nog bli bättre framåt torsdag, vi får hoppas det iaf! Kul och snacka väder här på bloggen? hahaha. Känns lite dumt men det är nått som alla pratar om nu, "åhhh solen skiner och det är varmt", "går ut och lägger mig och solar i det fina vädret"... Ah ganska många som gillar vädret nu ;d

En annan sak som jag har märkt i bloggvärlden nu de senaste veckorna är att nästan alla bloggare jag följer drar ner på inläggen. De bloggar inte alls lika ofta som annars och det är väl förståligt?! Det tycker jag iaf. Men jag ska försöka ha minst 3-4 inlägg varje dag nu framöver!

Nej nu ska jag gå ut i solen igen,
pusss

min skrutt som jag e barnvakt till idag


Gårdagen

Halllåå =)

Igår blev det dåligt med uppdateringen. Åkte som sagt och shoppade på förmiddagen, och det EN KAMERA som ni kanske redan har förstått :D Är så in i hoppsan glad så vet inte riktigt vad jag ska ta vägen. Har redagn tagit några hundra bilder som jag sitter och kollar igenom nu och det är ju verkligen skillnad från en digital kamera och en system. Ska sätta mig med instruktionsboken på altanen och sola nu om en stund så jag lär mig hur man gör allt :D

Gårkvällen var kanon! Var med Hanna och Elin som jag inte alls träffar ofta, vilket är vääldigt synd, men när vi väl träffas så har vi så jävla roligt. Vi var och kollade studentbalen, åt thaimat, köpte gotta och tjöta i mängder. Och såklart tog vi massa kort med;) Ni får lite bilder från igår nu så ska jag ta med mig mitt syskonbarn ut en stund. Ta vara på solen var det jaa :D

Vi hörs senare,
pusss



man blir ju inte lite sugen att ta studenten när man ser detta.. Så fina va allihopa iaf!







den här galna bilden får avsluta hahah ;) myys kväll iaf ♥

HAPPY


OCH DEN ÄR MIN!
Har fan inte vart såhär glad på mktmkt länge :D Nu ska det fotas i mängder!

tiiidigt

Morning,

Uppe tidigt idag, ett under haha ;) Ska åka med mammsen och syster till ua. Dom ska släppa av mig på torp så ska jag beställa kamera och gå och kika lite kläder. Smink ska köpas iaf, det är ett måste för alllt är slut typ! Usch så tråkigt o köpa smink.. Men ibland måste man det med ;)
Nee nu ska vi snart åka, ska försöka blogga senare innan jag ska på kalas till lill Oskar som fyller 2 nu till veckan!
pusss

'
kör bara på shorts och ett svart linne med ett kedjehalsband och massa ringar idag, enkelt och snyggt;)

Snart är den min..

kan knappt vänta♥


dagens

Okej dagens nu då men det är heeemska bilder :D vill inte fastna på bild med vattenkoppor och inget smink haha. + att jag hatar att ta bilder med självutlösare, men skeeetsam man får bju på sig!


Shorts - avklippta gamla Crocker
Linne -
Gina Tricot
Bustier(utan axelband) -
H&M
Klackar -
Din Sko
plus smycken då från bla. glitter, cocoo.se och lindex

brännan börjar komma


Friiiday

Halllå bloggen!

Bra det går här.. Sämre uppdatering har jag nästan aldrig vart med om. Men vad ska jag skriva. Jag ligger hemma hela dagarna och gör ingenting alls. Ganska bra vecka att bli sjuk ändå ;) kan sola varje dag. Fast jag måste samtidigt vara försiktig så jag inte får massa ärr men jag kan verkligen inte låta bli att gå ut när det är så fint väder.

Idag har jag legat ute i en och en halv timme redan och det blir nog en timme till tror jag. Sen ska jag fixa mig lite och åka t syrran och mysa ikväll. Ska försöka ta outfitbilder som kommer upp här innan jag åker också, så kan det kanske bli ett roligt inlägg för en gångskull ;d

Ne nu ska jag gå och göra mig ett glas vatten med massa isbitar i och lägga mig ute en stund till så hörs vi sen,
pussss

FÅR JU INTE GLÖMMA SÄGA ATT JAG SKA KÖPA KAMERA ÄNTLIGEN :D En Canon EOS 500D kommer det bli!

solasolasola

Nu har jag steekt klart på altanen här hemma för idag. Drar till syrran och där kommer det säkert bli sooola med;) nu ska jag bli brun! pusspåer

dagen till ära så är jag prickig och fin.. :( kan dom inte bara försviiinnnnna nu. näsan är ändå bara bäst......

2 Juni

Hejsan,

Nu har jag inte vart i skolan på mer än en vecka. Det börjar bli väääldigt långtråkigt här hemma nu kan jag säga.. Inte ofta man längtar till skolan men det gör jag nu. Eller jag kanske mer längtar till mina galna kompisar? Ja det tror jag iaf haha ;)

Kom precis in efter att ha legat ute o pressat i flera timmar. Borde egentligen inte sola pga prickarna men jag kan inte låta bli.. Det är helt underbart väder verkligen, älskar det. Det är den 2 juni och solen skiner, sommarn har kommit eller vad tycker ni? En sak som jag är lite besviken på mig själv över är att jag inte har badat i havet än :o jag brukar alltid bada först av alla tidigt i april men inte iår inte. Aja ingen katastrof direkt men ändå ;)

Nu ska jag äta och sen lägger jag mig nog ute en stund till, hoppas ni har en bra onsdag, pussss

saknar min brud som är i greekland mktmktmkt

RSS 2.0