måndagsmys

Oj va segt det går här på bloggen. Jag får skylla på att jag har ett stört arbete som ska vara gaanska klart imorgon för vi ska göra en powerpoint på det då men sen ska inte själva rapporten vara klar förräns nästa vecka.. Det är egentligen inte så farligt o ta ut fakta o skriva en rapport men jag förstår typ inte vad det är vi ska skriva om så det blir svårt.
Fick nyss besök av två utav mina syskonbarn. Elsa sitter här bredvid mig med en hörsnäcka i örat och lyssnar på musik och headbangar hahah. Ska lägga ifrån mig datorn och plugget lite nu så är det bara att fortsätta sen om en stund.
Pusspusss
såhär mysigt har vi

fredagsmys

Heellllloo,

Äntligen fredag!
Sitter här med familjen och har fredagsmys. Blir tven nu med goda smoothies! Senare ikväll blir det plugg och imorgon jobb och efter det kommer bella till mig.

Men jag ska verkligen försöka blogga imorgon efter jobbet. PUSS

Canon EOS 500D + Canon EF f/1,8 II
Slutartid 1/60, bländare 1,8 och ISO800

traalala

Hejhej!
Igår blev det inget inlägg för jag "pluggade". Samma har det varit idag. Har ett krångligt arbete i skolan som ska vara ganska klart redan i nästa vecka för då ska vi förbereda en redovisning till veckan efter. Det är materiallära så det är massa jobbigt man ska ha med..
Nog snackat om skolan!
Imorgon har jag sovmorgon. Helt underbart verkligen. Nog är det en kort sovmorgon till tio men kan sova några timmar längre så det är bra.
Nu har jag skrivit dom här få raderna på typ två timmar. Vi hörs imorgon ist, pusss



-

Hej!
Tillbaka till verkligheten imorgon då.. Att ett lov kan gå så fort. Känns som att det var igår vi gick på ledighet och hade mys med klassen och allt men tre veckor har verkligen gått huuuur fort som helst.
Ska ändå bli helt okej att komma tillbaka till skolan och träffa alla kompisar eftersom jag i stort sätt inte träffat någon den sista halvan på lovet. Men alla läxor och prov som kommer dra igång nu igen hade jag ju helst klarat mig utan.
Aja idag har jag bara slappat och laddat batterierna inför imorgon. Mår fortfarande inte riktigt hundra efter influensa skiten så hoppas att jag kommer orka imorgon.
Det var lite tankar från mig. Ska snart krypa ner i sängen med en bra bok och försöka sova tidigt(vilket antagligen inte kommer gå..) Kommer grina imorgon när klockan ringer 06.40. Blää
pusss♥


kvällen i några få bilder



findrickarn;)





detta är bara ett fåtal bilder eftersom allt som allt var det cirka 300 bilder haha. goaste folket säger jag bara och jag spyyyyr på Like A G6 vilken sekund som helst typ. Den låten rullade nonstop nästan och var det inte den som hördes ur högtalarna så gick någon fram och bytade till den haha. Aja, LIKE A G6 föfaaaan hahahha

hemma igen!

Hejhej!

Nu är jag hemma från Skaftö. Hade verkligen en toppenkväll igår med helt underbara personer. Jag har tur att ha en sån himla bra klass verkligen. Vi åt mat, drack gott, satt och prata, lyssna på musik, sjöng och dansade haha. Vid fyra var alla trötta typ iaf så då gick vi och la oss. Jag, Amanda och Max låg i ett rum och lyssnade på goo musik och somnade jättegott även fast vi sov på en soffa haha:d

Nu ska jag iaf gå igenom alla bilder från igår. Det är ca 300 st så det kommer väl ta en stund men jag lovar bilder senare! PUSS


cocoo.se

Hallå!
Var en snabbis på ica imorse och sen gick jag hem och la mig och sov en stund. Nu måste jag äta snabbt och sen duscha och packa allt. Alltid när ja ska iväg på nått sånt här så packar jag som att ja skulle va borta i flera veckor typ haha. Men allt måste med: kläder, plattång, smink, kläder, tandborste och allt sånt och idag ska jag ha med mig massa mat med.. Kommer bli tungt men det äre värt! Jag mår dock inte så bra men tänker inte ligga hemma o va sjuk idag för det har ja gjort tillräckligt nu.

Det paketet som jag prata om igår kanske ni listat ut att det är från cocoo.se. Jag beställde ett par ringar därifrån nu eftersom det var rea, mkt billigare! Sen är det en ring som jag visar nu med som jag fick i julklapp av min snälla syster♥

Men nu ska jag sätta igång här. Om vi inte hörs sen så får ni ha en bra lördag. puss♥

Canon EF 50mm f/1.8 II


Detta objektiv inhandlades idag när jag var med syrran på torp! Hoppas nu att jag kan försöka fota lite mer porträtt eftersom jag tycker att det är roligt. Jag måste bara bli bättre på att ge direktiv och komma på roliga fotoställen så det kan bli lite fräcka bilder;)

halsen gör fruktansvärt ont ikväll. Blir sängen nu och upp tidigt imorgon för det kommer vara fullspäckat schema. Klassfest imorgon kväll och jag är med och fixar så måste till affären tidigt och sen packa och iväg till Skaftö där det händer hahah. Men ska hämta ut paket på ica också så ska försöka visa det här i bloggen innan jag åker imorgon:)
pusss♥

teatime

hejhej,
jag ska försöka skriva ett inlägg utan att klaga på att jag fortfarande är sjuk!(oj där skrev jag det visst..)
Hur mår ni? Jag mår bättre dag men fortfarande ont i hals och öron. Idag har jag och mamma varit hos syrran hela dagen nästan. Skönt att prata med lite andra folk och träffa andra folk. Bara varit jag och mamma i flera dagar nu. SÅ det var skönt och idag har jag ätit normalt på första gången på en vecka så börjar tillfriska lite nu kanske? Vi hoppas på det!

I övrigt så är det lugnt på lovet. Jag sitter här nu och dricker te och ser på skidskytte. Alla mina kompisar tycker att jag är myyycket konstig som älskar att se på skidor och sånt på tv. Jag är ju inte lika förtjust i att åka det själv men jag äger faktiskt ett par längdskidor, tro det eller ej! haha. Sverige är just nu på andra plats så det är faktiskt spännande!

Nee nog babblat för idag. Måste fota nu någon dag för det börjar bli fattigt med bilder att ladda upp här på bloggen tyvärr. Men jag ska försöka klura ut lite inlägg=)
Ha en bra fortsatt kväll! PUSS



till farbror doktorn

Hejhej! 
Nu har det blivit en dags mellanrum igen när jag skriver men kan inte säga att jag är så sugen på att skriva när jag bara ligger här hemma och stirrar in i väggen ensam. Har sett på tv i 5 dagar nu. Vill bli frisk! Och inatt fick jag så j....vla ont i mitt ena öra så antagligen öroninflammation. Ska åka till doktorn om en stund och kolla upp det för jag är i stort sätt döv på det örat. Hoppas jag får någon medicin av något slag så jag kan bli frisk nu!!
Naae ville bara dela med mig av dessa tankar.
Pusss
hahhahahah bara tvungen kände jag.   hoppas dock inte på spruta!

Rubriker är svåra ting..


när man har tråkigt och inte kan sova så redigerar man bilder och eftersom jag sa att vi skulle höras imorgon och det är ju ny dag nu eftersom klockan har passerat tolv så slänger jag in ett inlägg till!
Bild tagen i kanske oktober(?!) när jag gick ut och skulle fota självporträtt lite spontat sådär. Blev inte så nöjd med resultatet dock men har inga andra bilder på mig själv på den här datorn och eftersom jag oftast står bakom kameran ist för framför så kör vi på den här ändå!

sjukling

Godkväll♥
Sitter här i soffan nu med mamma och slappar samtidigt som jag håller på att planera klassmys på lördag med Sofia. Hoppas nu att det blir av och att jag är frisk då! Ska också hinna med att träffa lite andra kompisar under veckan men vet inte riktigt hur för jag känner mig inte alls bättre idag. Har dock ingen feber men ja hostar blod ist?? Och fortfarande lika slut i kroppen och så ont i halsen så jag inte kan äta. Har funderingar på att gå till farbror doktorn imorgon om jag orkar..
Nu ska jag göra mig en kopp varm choklad och ta med mig mina halstabletter upp. Om det blir som de senaste nätterna kommer jag inte kunna sova än på några timmar:/
Ledsen att ni får läsa mitt gnäll här men jag är inte sjuk så ofta och när jag blir det så blir allt väldigt jobbigt hahaha.
Aja får väl säga godnatt nu så hör vi imorgon! så godnatt:)

Evelina den fina

Canon EOS 500D + standardobjektiv 18-55
1/640  f/4,5  ISO 1600

självömkan till 100%

Huvudvärk. Frossa. Ont i halsen. Ledvärk. Snuva. Feber från och till. Helt slut i kroppen utan att göra någonting. Influensasyptom till tusen men vill verkligen inte att det ska vara det:( Jag lyckas alltid bli sjuk på loven vilket är så tråkigt för då vill man ha roligt och umgås med kompisar. Men ist ligger jag här och mår pyton. Kan inte få i mig något att äta eller nått..
Hoppas iaf att jag mår bättre imorgon, och hoppas att allt är bra med er!
puss

happy nytt år

Gott nytt år mina kära läsare!

Min nyårskväll spenderades med dom finaste vännerna som man kan ha. Vi åt middag hemma först innan vi drog iväg till fest nr. 1! Där blev vi bara kvar en stund eftersom det hände lite saker som gjorde att de flesta gick därifrån. Så då blev det fest nr. 2. Där satt alla och kolla hockey?? Det var nyårsafton och alla killar satt o kolla på hockey? Aja det var härligt folk där iaf så där stannade vi innan vi gick till torget vid tolvslaget. Då smälldes det smällare och sköts raketer överallt och så blev det gott nytt år kramar och pussar. Och efter det gick vi till fest nr. 3. Där stannade jag bara en kort stund innan jag åkte hem. Som jag inte nämnt så hade jag feber under dagen igår, ont i halsen och grym huvudvärk. Så när klockan närmade sig halv ett stod jag inte ut längre, ja ville bara hem till min säng så jag ringde hem så kom dom och hämtade mig. Så när jag kom hem hade jag hög feber och var inte alls pigg.. Och hela dagen idag har jag mått apa också men gick med till kyrkan på minnesgudstjänst och sen vare en snabbis hos syrran för att äta pizza men nu är jag hemma igen och ska strax gå och lägga mig. Halsen gör så ont så jag inte ens kan vrida på huvudet och har ont i lederna typ med så behöver nog vila..:(

Nu är det nog klagat om att jag är sjuk! Hoppas ni hade en grymt bra nyårsafton och att det kommande året kommer blir bra för alla! pusss♥





RSS 2.0