Leggings!

De här kommer antagligen bli mina inom kort eftersom syrran skulle beställa kläder från Lindex. Jag tycker faktiskt att Lindex har fått riktigt snygga kläder tillskillnad från förr. Kanoners!

galet snygga med spets på sidorna

In my head

Ligger här i soffan med datorn på magen. Paus på Wallanderfilmen på tven.. Hata TV4 och pauspauspaus. Men då har man tid att blogga. (y
Har målat naglarna röda nu! att måla på höger handen är ju nästan omöjligt. Blir alltid jättefult eftersom jag är högerhänt men så är det väl för de flesta så är nog inte så ensam om d ;) Äter Noblesse också, så himla gooottt. Jag älskar ju choklad så kan verkligen äta hur mkt som helst vilket inte är så bra.. Men vafan, man lever bara en gång!

Tänkte bara "tipsa" om en bra låt. Har sett massa folk som har lagt upp den men jag har börjat lyssna på den nu.
In my head - Jason Derulo


Nee nu ska jag se klart på filmen, äta Noblesse och sen sova. Skola som sagt imorn..
Nattii♥


DUMMA SNÖ

Det snöar igen :(:( Stora blöta flingor som bara säger "imorn kommer vi ligga som ett slasktäcke på backen;)" och jag viiiillll inte det för kul och gå till bussen när det är slaskigt o äckligt.. Dumma snö.. Jävla den!
Har varit hos farmor hela eftermiddagen så kom nyss hem och ska bara ta det lugnt hela kvällen och ladda för morgondagen.. Inte taggad på skola alls. Lov i en vecka till hade inte varit fel nejnej! Får väl bita ihop och gå imorn =) blir väl kul att träffa klassen iaf.

Nu ska jag äta, ta en dusch, måla naglarna och dricka te i mängder o se på film! En go söndagskväll enligt mig.
Kram på er ♥


mobilblogg: just nu

Pluggaar samhällets ekonimi och jag som inte är något fan av samhällsorienterade ämnen men vad gör man.. Nu kör vi med spotify och timbalands "shock value II"! och läxorna då..

Härliga söndag...

Morgon bloggen!
Har precis vaknat så nu sitter jag här och äter frukost/ fikar med syster och hennes familj :) vill verkligen inte att dom ska åka nu för det innebär att jag måste plugga. Har tre prov och en inlämningsuppgift som jag borde sätta igång med nu!!!

Filmen igår var riktigt bra! Lite dåligt slut men annars var den riktigt bra. Jag älskar Stieg Larsson. Har läst böckerna och dom är minst lika bra som filmerna. Så om ni inte sett lr läst millenium trilogin, do it!
Neee nu åker syrran :( plugget väntar..
Vi hörs sen, pusspuss!

Movietaaaaajm

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på film. Luftslottet som sprängdes tänkte jag se. Ska bli roligt och se hur trilogin slutar eftersom jag sett de två första filmerna.


Go Anna Bergendahl go!

Helt rätt att Anna Bergendahl gick vidare till Globen! Typ första låten jag har tyckt varit okej i årets melodifestival. Gillar hennes röst och alllt! Nu har jag äntligen en favorit ;)

Underbart att man kan lyssna på bidragen nu när alla delfinaler har varit!

piiiics

Godkväll allihop ♥

Sitter här i soffan proppmätt efter middagen tsm med familjen. Ska se på melodifestivalen nu med massa godis och popcorn. Hörs senare, pussar

såhär ser byxorna och halsbandet ut i verkligheten;)

Nytt inför sommaren

Just det!
Kollade på varenda H&M affär igår efter ett par jeansshorts men de fanns bara i storlekarna 42/44 och det kan jag faktiskt inte ha :( Så jag gick inte på deras hemsida direkt igår när jag kom hem och beställde dem ist :)

99 kr från H&M, billigtbilligt!

Lördag

Hej bloggen.
Lite dålig uppdatering de senaste dagarna men har haft fullt upp och haft lite halvdåligt blogghumör. Inget att skriva om direkt heller men..
Igår var jag och tjejerna i Göteborg iaf. Alltid lika roligt med er. Blev thaimat och shopping. Jag köpte inte så jättemkt men lite blev det, ett par byxor och ett halsband. Hittade ju mängder som jag hade kunnat tänka mig men efter jag hade varit på topshop och såg att min bustier inte fanns så tappade jag nästan shopping suget :( jag ska ha den! får väl beställa i värsta fall (:
(här får ni bilder på det jag köpte men eftersom jag är så lat och inte orkar ta egna bilder så ni får nöja er med internet pics)

byxor från gina tricot, nya favoriter helt klart!

halsband från
bikbok

Nu måste jag sätta igång att plugga eftersom jag ligger såå efter i skolan. Tre prov och en inlämning nu efter lovet :( inte kul alls.. Hemmamys ikväll med mamma och systrarna också, sköönt!
Hörs sen, pusspuss!

Bedtime!

Nu ska jag kila ner till sängen. Lr först ska jag och mamma dricka te och mysa lite men sen ska jag sova för imorn ska jag Ana och Ewe till Göteborg så jag måste komma i säng i tid idag.
Kan ju säga att mitt hår luktar som att jag har varit hos frisören nu. Tycker att de verkar bra så satsa på Tresemmé allihop (y

Nee nu ska jag sätta på tevatten, nattinatti ♥

mina tjejor

Det är något konstigt med min blogg, yiipppie! -.-

Okej, nu har jag grejat med min bloggdesign i några timmar och det verkar som att när jag lägger upp ett nytt inlägg så blir raderna i menyn jättestora konstigt nog :s vet inte alls vad jag ska göra åt så det får vara så sålänge. (så har tagit bort d tidigare inläggen idag om ni undrar vf det ser ut som att jag inte bloggat alls idag) Så tills jag kommer på en lösning får det vara såhär..

Nu åt nått helt annat hahaah
Idag när jag och mamma var och handlade köpte jag nytt shampo och balsam, Tresemmé! Hörde att det var bra så jag läste lite om det igår. Det är hårprodukter som har används i frisösalonger i 40 års tid och nu har det äntligen kommit till Sverige och man kan köpa det i vanliga matvarubutiker. Flaskorna innehåller 900 ml och kostar runt 90-100 kr. Nu får jag bara hoppas att det är lika bra som alla säger haha :D

Nu sitter jag här på min gamla data som är gaaaaaalet seg :( kan bara ha uppe ett fönster åt gången och allt segar.... Men nu ska jag gå ner och duscha och testa mina nya hårprodukter. Hörs sen, puss

Geeeee mig

Sitter här och kikar på The Garden Collection by H&M och haaaareguud va mkt söta kläder det finns asså :o Skulle vilja köpa jättemkt men det finns ett par shorts som jag bara måste ha

Så sööööta. Ska sitta uppe hela natten när kollektionen släpps bara för att få dem :D
Men nu ska ja och Ana snart dra oss till bussen och åka hem till lilla Brastad. Bloggar nog inte mer idag så nattinatti alla läsare ♥

Hårfärgning!

Blev en liten tur till stan med Ana :D hörde att hon skulle färga håret på Ewe så då fick jag tanken att hon kunde färga håret på mig med så jag hängde med.




Kommer en bild på resultatet sen med tror jag ;)

mobilblogg: pluuggg

Sitter här hemma nu med näsan i matteboken och försöker räkna ikapp det jag missat.. inte kul på ett lov nej! Men som den gottegrisen jag är så hämtade jag värdens godaste kaka som jag smaskar på, mmm mumma! Hörs senare, puss


onsdag

Fika-time hos mormor med kusinerna nu :)
Försökte ta en seriös (och sleeeten) bild och såhär slutade det,

ser ut som en blåsfisk lr nått liknande..


tillslut klarade jag av baara ett leende.
Vi hörs sernare, puss!


Tjugotredje i andra tvåtusentio

Känner att jag inte alls är på blogghumör idag så ni får nöja er med ett kort inlägg. Det jag har gjort idag har varit det värsta jag gjort i mitt liv och det kommer nog alltid vara det värsta med. Jag hade gjort vad som helst för att få dig tillbaka, älskade pappa! ♥



Här skiljs våra vägar i livet
Den väg vi tillsammans fick gå
Jag tog aldrig nånting för givet
Min saknad känns smärtsam ändå

Du är för alltid en del utav mig


Internationella dagen för att bekämpa cancer


Läste att det var ”Internationella dagen för att bekämpa cancer” igår. Det är en sak som ska kämpas för varje dag men det är bra att världen blir påmind ibland om den hemska sjukdomen som är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Ett botemedel hade ju varit ett under om de hade kunnat komma på så att alla som är drabbade hade kunnat leva långa liv och inte bli tagna i förtid från sina nära och kära.
Jag ska på begravning imorgon till en person som var sjuk i cancer och som har försvunnit nu. Långt i förtid! Man har rätt att få bli mer än 51 år gammal. Man ska få bli mycket äldre.
Imorgon kommer bli en av de värsta dagarna i mitt liv. Jag ska ta avsked av min egen pappa.

Så skänk en slant till cancerfonden och stöd forskningen så att ett botemedel kan få sätta stopp för sjukdomen. Ingen ska behöva uppleva det jag upplever nu!


TopshopTopshopTopshop

Nu har jag dukat och fixat inför imorn och ser att snön så sakta börjar falla igen! Känns som att jag har nämnt ordet snö i alla inlägg men det är en sån stor irritation för tilfället att man bara måste skriva något om det.. Så om ni inte har förstått det än så är jag ganska trött på snön?! =)

Har kikat på lite kläder också. Man blir så vår-sugen :o ser allt söta kjolar och linnen som man bara vill haaaa och sen så kollar man utanför fönstret och så ligger det 1 meter snö typ :) kul! Här är lite som jag gääärna skulle ha i min garderob


Nyklippt

Haallå igen,
Nu sitter jag hemma hos sis och väntar på att få lite lunch. Jag var med mamma till stan för hon skulle göra slingor. Så tursam som jag är(skämt haha) så hade den andra frisören fått ett återbud så jag fick klippt mig också vilket var väldigt behövligt! Känns alltid så konstigt bara när man är nyklippt. Tar ett tag innan man vänjer sig.
Efter maten ska vi och handla och sen ska vi hem och fixa inför morgondagen..

Nej nu va maten klar, pussen!


Stan med mammi!

åker till stan nu med mamma o ska handla lite :) vi hörs senare, puss!

-

Okej nu har jag försökt skriva något i två timmar men så fort mina små fingrar har skrivit ett par ord har jag raderat det direkt. Ingen insperation alls en söndagskväll som denna..
Pontus tyckte jag skulle skriva:
"Tjena bloggen,
Idag har jag shoppat, sminkat mig, chattat, camat, och kört med traktorn"
HAHA inte riktigt det jag gjort, lr just det jag har ju kört med traktorn, det gör jag ju varje dag;)

Nej funderar på att gå och lägga mig nu asså. Nattinatti ♥


Oskar

Har helt gått och kärat ner mig i Erik Linder, som var med i Melodifestivalen igår. Hade aldrig hört honom innan men nu rullar hans album på spotify hela tiden. Speciellt den här låten! Det är väl egentligen en cover men jag tycker hans version är mycket bättre än Kent's =)

Nog pratat om det! Var ute med min lill'kille förut. Han försvann nästan i snön emellanåt haha, så söt :) kameran var med också så jag lägger upp lite bilder på honom.






Söndag den 21 Februari

Haalloj bloggen!
Blev iget mer inlägg igår och inte tidigare idag heller för har inte haft tid :) Evelina kom hit igår. Vi såg på Melodifestivalen, som jag tyckte va ett riktigt fiasko.. Hur f*n kunde "Timotej" eller vad dom nu hette gå vidare?! Jag och Evve blev riktigt sura då asså. Tur att Darin gick vidare sen iaf, men det skulle varit honom och Alcazar helt klart!
Sen när det var slut såg vi på fiilm, och efter det slog vi på OS på tven och sverige tog guld & brons :o jag blev helt chockad men det var riktigt roligt för dom! Jag och Evve satt och hoppa i soffan och höll varandra i handen och var jättenervösa hahahha :d

Nu har det äntligen slutat snöa iaf vilket är riktigt skönt. Solen skiner och mina små pojkar är här. Har spelat spel med Viktor och nu sitter han och ser på film så jag fick lite tid att blogga ;) men nu ska jag duscha och hjälpa sis att baka,
Ha en fortsatt trevlig söndag, puss


Kusinkvääälll

Sitter och väntar på att jag ska ge mig ut i snön och möta Evve. Vi bestämde att vi skulle gå och möta varandra i det här hemska vädret så det blir att ta på sig maasssooor med kläder och ge sig ut. I min väntan så ser jag på One tree hill. Fick låna den femte boxen av Ana igår och är lika fast som alltid när det gäller den här serien. :D

Nej nu måste jag springa, ska möta evve :D pusss


Snöstorm

Att det aldrig kan sluta! Det snöar och snöar, lilla Amanda går ut och skottar, det fortsätter snöa och snöa och Amanda tar på sig kängorna och ska gå ut och skotta där hon skottade förut eftersom allt har snöat igen...... Vill bara att det ska bli vår och det hemska vita ska försvinna. Synd att man inte kunde trolla haha..
Mamma har satt mig på att laga mat men det går lite segt. Måste nog sätta igång snart. Ska vara med Evve sen också. Någon av oss får trotsa snöstormen och gå ut och jag tror det ska bli hon hehe ;) goo kväll skare bli med lite candy, kanske film och skratt vaklart!




Nog för att det är väldigt fint ute när det är snö så är jag riktigt trött på det nu. F Ö R S V I N N
Nej nu ska jag laga mat, vi hörs sen puss!

Mys med Ana och Ewe idag♥

Idag efter skolan så gick jag och Ana med Ewe hem och typ åt och bara tjöta och mös. Sen så började Ewe dansa liite i otakt (med flit dock) så kom vi ju på den roliga idén att dom skulle klä ut sig och så skulle jag filma då. Och haaaaaaaaareguud vad jag skratta. Ont i magen skratt verkligen. Eftersom jag är lite lat och inte orkar lägga in ett videoklipp själv här så läkar jag till Anas blogg här så kan ni ju alltid kika ;d mina tjejer är galna!

Så nu sitter jag och mamma här och dricker te tillsammans och jag småbloggar ju lite då med =) Ska snart sova och imorn är det lördag och just det, det är ju L O V nu med! Det har jag helt glömt hahah, asgöööööttt iaf. En veckas ledigt från skolan kan vara behövligt. Bra att kunna sitta inne nu med när det är snöstorm och nästan omöjligt att ta sig fram utomhus. Är inget fan av snön längre asså. Bort med den nu. Nej nu kallar sängen,
Sleep tight! ♥ puss

YES






Nu drar jag till mormor och sen till bussen&skolan. Ikväll ska jag vara med Ana och Ewe så får se om jag bloggar mer idag. Annars får ni ha en bra fredag! ♥ puss


Amanda bästa Olsson ♥

Jag vet att din stora dag inte är förräns imorn, eller ah om ca. 2 timmar men antagligen kommer jag inte ha tid att blogga så mycket imorn så skriver det nu =)

Grattis bästa mändi! ♥

Hela 17 år är du nu(snart). Stor tjej och bara ett år kvar till körkort. Tänk va du ska få köra runt med mig innan jag får mitt egna haha ;)
Att vi har kommit varandra såhär nära nu under hösten är jag så galet glad för. Gå i samma klass som dig och tillbringa nästan alla mina dagar med dig är underbart. Våran sjuka humor och våra många skratt. Får bara ett leende på läpparna när jag tänker på det :) Mändix2=bääääääst

GRATTISGRATTISGRATTIS




Love ya' ♥

18Februari2010

You'll be here in my heart, always..
pappa♥

Nu var det ett bra tag sen igen bloggen. Mina närmsta vänner vet nog varför och ni andra kanske kan lista ut vad som hänt om ni läser det jag skrev ovan.. 
En vanlig torsdag idag fast jag åkte hem lite tidigare från skolan närmare bestämt 11.05 underbart var ordet. Eller lite gott iaf! Orkar inte prata om skolan här, kommer alltid in på det ämnet när jag ska blogga eftersom jag tänker på det hela tiden :( ska försöka blogga om roliga saker ist, försöööka!
Har lite nya saker i garderoben som jag alltid kan visa.


Blusen & tröjan från HM och väskan från Lindex, kan ju säga att väskan åhhh. Jag♥den asså

Nej nu är det OS på tven, Anja ska väl köra snart och sen är det skidskytte! gryyymt
puss!

-

 

you´re in my heart

 

you´re in my soul

 

you´re on my mind

 

all the time