onsdag

hejsan allihopa,

Sitter här och planerar inför påskafton, som antagligen kommer spenderas på skaftö tillsammans med evve och massa goingar därifrån ;d hoppas nu bara att det blir så som vi planerat för då kommer det bli toppen! lite synd att det går så himla dåligt med bussar på den ön.. men d löser sig säkert!
Skulle räknat massa matte idag när jag sluta tidigt o allt men hur mkt har jag räknat.. ett par tal högst. bra jobbat amanda :)
ska iaf ta mig en frukt nu så kommer syrran om en timme typ och hämtar mig så ska vi åka på träning =) step & styrka. Kommer ju va helt döööd efter haha men kul ska det bli!
 vi hörs sen, pusssss


Tisdag

Lite kass uppdatering idag men ska bättra mig looovar!
När jag äntligen kom in idag så fick jag slängt i mig lite mat innan Evve och Belice kom för vår promenad. Vi va nästan ute i en och en halv timme och det är så hiimla skönt. Gå och småprata med varann och bara vaa är så gott.
Har iaf pluggat hela kvällen och ska fortsätta nu. Te & macka också och sen blire sängen. Två dagar kvar innan looov också vilket är asgöötttt. Slutar tidigt båda dagarna med såå woohoo :d

sööt bild för typ ett år sedan när jag och evve grillade och möös nere vid vattnet. åhhh ge mig soool och värma kvällar :(
nej nu ska jag kila, pussss

Utelåst..

Sitter hemma utanför ytterdörren och väntar på att syster ska komma och släppa in mig. jag glömde(som vanligt) nyckeln så kommer inte in.. och jag som behöver plugga. såå duktig jao. tur att det inte regnar iaf. sitter här i solen och det är faktiskt riktigt skönt. blåser lite men inte så mkt vilket är underbart. nej nu kommer syrran, vi hörs seent ikväll efter massa samhälls plugg och promenad med evve<3


Ut o spriiinga

Nu blire springtur, hörs när jag kommit hem!

Nu åker vi snaaart




Blus med volanger från H&M
Kjol från Gina
och har iiiiingeeet smink så ja hahaha

Monday

Hej allihopa!

Vilket väder idag.. Det regnar. Eller det regnar inte riktigt men det duggar och är riktigt grått och trist ute. Nu vill jag ha våår och sol. På torsdag ser det ut att bli bättre väder men det ska man väl inte lita på eller..?
Iaf, jag är ledig idag för ska göra en personlig sak som jag inte vill dela med er här på bloggen.. Inget roligt så jag vet inte riktigt hur uppdateringen kommer bli idag. Kan bli många inlägg och det kan bli nästan inga alls. Vi får see.

Nu ropar mamma på mig, måste hjälpa henne med lite småsaker. Vi hörs nog senare, pusss


Ni får en fin och soolig bild på Viktor idag som jag nog inte har visat innan =)


Pimp my jacket!


Hade lite tråkigt så jag satte på några kedjor på min skinnjacka. Vet inte om jag ska ha kvar dom men de får sitta där ett tag iaf.
Nu ska jag snart dra mig t sängen och sova. Är riktigt trött så det ska bli skönt. Måndag imorn och ny vecka.. Man får trösta sig med att det är PÅSKLOV nästa vecka :D
Nattiiinattiiii ♥


sommmartiid

Klockan är halv nio nästan och det är inte riktigt mörkt än :D Vi går mot sommar i sommartiiid. Det känns riktigt underbart. Men det var lite jobbigt inatt haha.. Var typ hemma halv tre i vintertid då och så skulle man vrida fram klockan en timme.. Blev ju inte många timmars sömn kan ja då säga.. Men det gör inget, SOMMARTID :D

Klickade hem en uuuuuuursöööt jeansskjorta från H&M nyss. Puffärm också, heelt kär!

Nu måste jag fixa något att äta, vet inte vad men magen skriker efter mat!
pussss

Filmfilmfiiilm

Hemkommen från kalaset för typ lite mer än en timme sen. Mamma skulle jobba och jag ville inte vara kvar själv så åkte hem då.
Ska nog se på den nya Wallander filmen Vålnaden nu. Det var någon som sa att den var dålig men jag måste ju se den ändå. Ska gå och rota lite i skafferiet innan.. Är sjukt sugen på nått gooootttt men tror inte att vi har något allls tyvärr :( jag har sagt till mamma att inte köpa hem godis och sånt för jag ska inte äta det men nu ångrar jag mig nästan lite.. NEJ va säger jag vill ju inte alls ha godis.. beachen 2010 äre som gäller!
pusss


Kalajs



Nu drar jag på släktkalas till min lilla kusin. Har på min jeans och en ny tröja från H&M. Puffärm på, riktigt sött tkr jag =) pusssss

partyyyy

Hallååå bloggen!
Hur mår ni idag? Jag mår hmm.. Varken bra eller dåligt.  Är så himla seg efter gårkvällen.
Det blev inte att sitta hemma utan drog på partyy ist. Gjorde iordning mig i rekordfart och tog bussen ut till Ewe. Vi tog sällee t lokalen och mötte upp Ana, Evve, Johanna och massa roligt folk. Blev mkt roligare än förväntat så tummen uppp.

Idag får jag väl plugga då om jag orkar.. Släktkalas också.. Om jag orkar hahah. Får se om jag orkar nått helt enkelt annars får det bli film och bara slapppiislapp och vila kroppen. Mina fötter är heeeelt döda och min hals.. Så äre när man har vart ute i högklackat en hel kväll och skrikit o sjungt :d
Nee nu får ni två bilder här så ska jag gå och försöka äta någon frukost, pussss



hahaha d enda bilderna jag tog igår så dom får duga ;d

Deppp humör

hejhej,
Kom hem för typ en timme sen lr nått. Har ätit och skrivit klart ett skolarbete nu. Sitter här i soffan och ska börja på nästa prov.. Läser på facebook och massa bloggar att alla ska på fest och ut ikväll så sitter jag här själv.. Min lördagskväll ska spenderas med samhällskunskapsboken. Inte allt för rockigt asså.. Jag som mådde så bra imorse och nu känner jag mig huur deppig som helst. Inte bra..

Det blev inte så mkt köpt på Torp. En tröja och två par leggings. Visar nog bild senare om jag orkar ta kort och greja :) Det fanns riktigt mkt fint i affärerna nu men jag behöver egentligen inga kläder. Lite för mkt i garderoben såå haha.

Ne nu ska jag greppa samhällsboken och gå o lägga mig i sängen. pussss


Shopping nästaa


ceepeee bild, men iaf, ska t bussen nu så hörs vi senare ;d

Härliga Lördag

Hejsan allihopa! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra. Har sovit ut, ätit en god frukost och nu sitter jag här och målar naglarna klarröööda. Ska snart sminka mig och fixa håret för sen bär det av till stan för att möta upp mammi. Vi ska åka till Torp woohoo. Så idag står alltså shopping på schemat ;) Det var ett bra tag sen så det ska faktiskt bli lite kul. Inte för att jag ska ha något speciellt men liite småsaker sådär bara.

Nee nu ska jag gå och kleta på lite smink så jag inte ser helt död ut idag. Vi hörs om en stund med lite bilder tror jag, pussss

FRÄDAG

Hejsan =)
Inte mycket här skrivet här idag. Har inte haft tid helt enkelt. Skola och sen var jag med Ana och Ewe. Riktigt roligt och mysigt. Och heeeeerrreguuuud va jag har skrattat. När vi var hemma hos ewe så höll jag på att döö emellan åt. Hoppas att Ewe lägger upp en snygg film på aniii sen så ska jag länka ;)

Just nu sitter jag hos syrran och ser på let's dance nu. Jäääklar va Caudia va duktig :o hejar på henne lätttt asså.. Jag vill också lära mig dansa samba, cha cha, jive och allt. Det hade varit gaaalet skoj verkligen.:(
Aja nu blir det några bilder från idag så hörs vi mer imorn, pusspussss


mina tjejer ♥

silllllleeeeen


-




asså låten i säg tkr jag verkligen inte om men texten är bara så rätt just nu..


Torsdag



Hejhej,
Nu är jag hemma efter en heldag i stan med syster och familj. Varit på Havets Hus, ätit lunch och bara gått i affärer. Hittade massa fint jag ville ha men nee, blir nog shopping till helgen med mamma så sparar på pengarna ;)
Sitter här hos syster nu och väntar på resten av familjen för vi ska äta våfflor. Har nästan blivit som en tradition att vi alltid samlas på våffeldagen och äter det tillsammans. Iår blir det lite annorlunda men..
Blev inte mkt kort idag heller för min kamera dog direkt och när jag tog upp syrrans så var hennes batteri slut också.. -.- hur lyckas man?
Aja nu ska jag kila, vi hörs sen♥

leeedig

Hejsan =)
idag är jag leeeedig! eller en lektion men jag åker inte ut till en idrottslektion haha, så jaa jag e ledig :d
men dagen är fullspäckad ändå. mitt ena syskonbarn fyller år så vi ska till havets hus och äta ute och sånt :) så vi hörs senare ikväll med bilder o grejs :d pussss

never let you go

Heeej,
Jag är verkligen heeelt slut. Långdag i skolan, utvecklingssamtal, bilkörning och springtur. Det har vart fullt upp hela dagen verkligen :o Sitter här och klagar över att jag har ont i mina fötter :( ett tag sen jag använde springskorna så har vattenblåsor under hela fötterna.. uschusch
Men nu ska jag inte klaga, underbart att snön nääästan är borta och att man kan ta sig ut igen. Nu ska min kondis bli som den var i höstas :d
Imorn är det lugn dag i skolan och träning på kvällen. Vi får se när vi hörs =) pusspusss

måste bara lägga till dagens låt idag, Justin Bieber - never let you go
den här versionen är live och bara sååå bra


utvecklingssamtal

Japp, sitter hos anii nu och vi pluggar såå bra ;) vi försöker iaf! jag ska däremot dra mig mot skolan om en stund och möta upp mamma för utvecklingssamtal. Wish me luck hahah!
Så jag skriver inte mer förräns senare för när jag kommer hem blir det springtur i det fina vädret :D äntligen kan man spriiinga igen, woho!


Giiina


i skolan

sitter just nu på programmeringslektionen och jag förstår verkligen ingenting.. :( vet inte vad jag ska göra + att jag inte förstår även om jag verkligen villl! massa olika tecken som jag inte vet vart dom ska vara ;s inte min grej detta när man inte kan någonting sen innan. kanonkul =D naaat..

vill bara att klockan ska bli halv fyra så jag kan gå till Ana och va med henne.. nog för att vi ska plugga men matte är betydligt bättre än programmering för det går ju att förstå iaf.. Herreguuud vad jag klagar, ledsen men så äre när man inte förstår någonting :D känns som att alla är så himla mkt bättre än mig också. ÅH jag får damp

nej nu måste jag försöka lära mig lite.. pusspuss =)

det här sitter jag och määändi och verkligen asgarvar åt, ingen slår vår humor (L)

tisdag

Tisdagtisdag.. Regniga tisdag :( vill inte gå ut hahah.. Okej nu ska jag inte klaga när snön äntligen smälter men det känns typ som höst ute?! Och det suger!
Måste iaf ta mig t skolan även fast jag inte har någon lust. Matte i typ två timmar och programmering idag, weei.. Utvecklingssamtal också ikväll som jag alltid är lika nervös för men jag förstår inte vf haha ;( Det brukar alltid gå bra. Är hemma runt sju idag, men vi hörs nog innan det :d pusspusss


måååndag

Halllåå :)
Sitter och ser på Saltön nu. Riktigt kasst program egentligen men man kollar ju bara på det eftersom det är inspelat i Grundsund ;) därför är det ju liite kul att se på.
Asså på dansen idag.. Bra danssal vi har. Stod hinkar i ett hörn, det bara droppa från taket. Brunt äckligt vatten.. Uschuschusch. Hoppas att dom fixar det på nått sätt för det var inte så mysigt.

NEE OKEJ, ingen skrivlust idag, vi hörs imooooorn :d

Hos Anii♥

Hej =)
Kom precis från skolan och sitter nu hos Ana i det fiiina huset :D Hon står här bredvid mig och ska göra pannkakor och jag mååååste försöka plugga lite. Jag kräks över matte asssåååå :(
Aja, dans sen så kommer hem typ vid åtta ikväll. pusss

Söndagsångest

Att helgen alltid ska gå så fruktansvärt fort.. Vill bara ha helge igen och igen och igen.. Söndagar är ingen hit :( aja iaf..
Teknikarbete: Pacemakern CHECK ;D
Det är klartklartklart! Underbart. Kommer inte ha sååå mkt läxor den här veckan då tror jag.
Idag har jag då pluggatpluggat och pluggat, sen vart hos syrran en stund och lekt med barnen och nu sitter jag här och har skrivit slutspurten på arbetet. Nu blire att hoppa in i duschen och sen se på New Moon. Sjukt längesedan jag såg den nu. Jacob säger jag bara, mummms!(med kort hår då hahah)


taylor lautner♥♥

Nu ska jag hoppa i duschen, pusss


Idag ska jag..


PLOPP

Mysig hemmakväll med mammii idag =) har ätit god mat och nu sitter vi framför tven och ser på den nya serien på ettan, "Jakten på Julia". Fattar inte riktigt men dom ska leta efter en tjej som ska spela Julia i Romeo och Julia :o och så är Benke Rydman från Bounce med :d:d snygg, och grym på att dansa!!! Tänk om man vart så braa, okej träning ger färdighet men jag kommer aldrig kunna bli sååå grym :d

Nu börjar iaf första serien i millenium trilogin som ska gå på svt nu i några veckor =) har ju redan sett filmerna flera gånger men det har inte mamma så jag ska lägga ifrån mig datorn nu och se på det jag med.
Ha en härlig Lördagskväll nu, pusss!


säger bara PLOPP mina vänner ;d


Alice♥



faaiiila totalt den här bilden.. fokus ligger ju inte direkt på henne hahah men hon e så söt så ja lägger upp den ändå! och bilderna blir ju inte toppenbra när man lägger ut dom här heller.. :)



Sol är väl underbart

Nu ska jag ut i solen med Alice och fotar lite, vi hörs senare så kanske jag bjuder på några bilder.
Hoppas att alla ni andra också tar vara på den här underbara dagen, så ut i solen med er ;d pusss


NU KOMMER VÅREN!

nästan +11 grader idag :D wooohoo
Kom hem från Evve för en stund sen och nu ska jag till syrran oh äta lunch ;) sen får vi se vad dagen har ett erbjuda!

skinnjackan på och solglasögonen med! gööötttt sleten bild hahaha

Määändi&Evve niight




godnatt♥


Friday I'm in love

Äntliiiigen helg! Veckorna bara susar förbi ändå, det går grymt fort! :d Bara två veckor nu och sen påsklov, underbart
Nu har jag ätit och ska typ fixa mig lite och sen ska jag gå genom skogen till min bästa kusin ;) Jag&Evve ska mysigare än mysigast ikväll med henne och Belice. Och ni som inte vet vem Belice e, ja ni får väl fortsätta undra hahahaha.


ha en trevlig fredag alliiihoooop! pussspusss

Städning



Tog en stund att få in allt i garderoben igen kan ja säga :O Nu sitter jag här och fryser för fönstret i sovrummet hade stått öppet aslänge :s lite obehagligt faktiskt.. Ja som skulle duscha o massa.. Vågar ju inte göra nått nu förräns mamma kommer hem :(
Nu blire te och One Tree hill tills mammiii kommer hem. pussss

Torsdag

Hejsan allihopa :)
Nu sitter jag här efter en kort men seg dag i skolan. mina prov gick väl sådär och idrotten var katastrof idag.. -.-
Idag har jag bestämt mig för en slappardag iaf. Inget plugg även fast det skulle behövas.. Ensam hemma ikväll med så slappar torsdag låter bra tkr jag ;)
Läste på Ewes blogg att hon hade städat sin garderob och det borde jag med göra asså.. Hittar ingenting längre för allt ligger hulller om buller :d Städa garderoben blir det!
Hörs sen ;d

murmeldjur

Rubriken är citerad av Martin eftersom jag inte hade någon bra rubrik idag ;d
Har inte blivit något riktigt inlägg varken igår eller idag. Lite dåligt med bloggtid för försöker verkligen komma ikapp allt i skolan nu. Det är jobbigt att ha massa uppgifter som man ligger efter med så det är lika bra att få det gjort :)
Läste nyss att idag har kommungubbarna tagit "det första spadtaget" till vår nya gymnasium skola. Om man har tur så kanske man får gå sista året där då ;d ny skola och kanske egna datorer, great!
Nu ska jag dricka te, se på ett avsnitt av One Tree Hill och sen ska jag sova och tagga för två prov imorn, wish me luck!

Nattiii ♥

kläder ♥



Blusen kommer bli min :D

Känner att jag beställer nya kläder varje dag men jag kan inte få nog av sommarkläder asså! längtar så jag håller på att spricka :d sommmarsommarsommar

Nytt utseende

Ny header!
Vet inte om jag tkr om den än så kanske bytar tillbaka haha.. får se :)
Nu ska jag äta kvällsmat och sen blir det sängen! Pusss!

Studiedag!

Heelluuu
Studiedag idag och vet ni, jag har faktiskt pluggat i stort sätt hela dagen. Känner mig riktigt duktig :d har sett på One tree hill också. Det är väl bara bäst. Kan inte sluta kolla på det iaf ;d
Nu ska jag fortsätta med matten en stund och sen blire svenska plugg om typ antiken o massa gudar o shiet ;s
Pussss!


What a beautiful day

Nu ska jag till skolan. Har bara på mig ett svart linne, lackkofta och jeansleggings med skinndetaljer. Till det ett par klackar och tyvärr vinterjacka.. Det är ju -10 idag :(
Hörs ikväll efter dansen! :)

Tråkiga söndag..

Lite inlägg idag men har inte haft något att skriva om :)
Sitter och ser på dagen efter programmet i melodifestivalen. Asså Annas röst är underbar när hon pratar och sjunger och allt. Tänk om man hade haft en lite mer "normal" röst än min egen som bara piper när jag pratar :( hahah
Nee nu ska jag väl inte klaga, finns betygligt värre problem hahah. 
Nu ska jag ta nått att äta, duscha, måla naglarna och se på Wallander. Måndag imorn.. Inte kul men jag ser fram emot tisdag och studiedag ;)

Och imorn börjar mitt nya liv, inga mer sötsaker!

beställda!

Nu har The Garden Collection by H&M börjat komma ut på deras hemsida :D sitter och väntar på att mina shorts ska komma ut, de som jag la upp här, men än sålänge har jag beställt de här!

puss!


Suuuunday

Godmorgon =)
Hur mår ni idag? Bra får jag hoppas! Själv känner jag mig ganska pigg och glad. Har precis skickat in en uppgift som det var deadline på idag och nu ska jag sätta mig och räkna lite matte. Söndagar är tråkiga på det sättet.. Skjuter ju alltid upp alla läxor till den dagen.. Ska plugga en stund nu och sen blir det ut i solen på en promenad :) med kameran ofc! Ska nog gå ner en sväng runt havet tror jag, där kanske man kan ta några fina bilder.

gammal bild hahah typ sen i sommras
Nu väntar matteboken och kordinatgeometri vilket inte säger mig någonting ;s puss!

JAAAAAAAAAA

Anna Bergendahl vann och jag sitter här med tårar i ögonen :'D sån jävla tur att inte Salem vann. Jag lovar asså, jag hade inte sett på Melodifestivalen mer då. Aldrig! Men nu kan jag se på det hahah :D Får se hur låten står sig i Norge sen men den är så fin så det spelar ingen roll tkr jag :D


-

Om salem al fakir vinner dör jag. hejdå

Final i Melodifestivalen




traalala


Så här kul har jag. Nu ska jag laga tacos! hejdå

Viktor II


Nu ska jag och sis snart till affären och sen blire tacokväll och melodifestivalen med familyyy :) pusss


SOOL!

Hejsan!
Det är helt underbart väder idag. Solen skiner och det är varmt och man vill bara vara ute hela dagen. Just nu sitter jag och redigerar bilder i Photoshop i vårat uterum. Det är jätteskönt verkligen :)
Har varit ute och gått lite i skogen med Viktor och klart va kameran med! Eller gått.. Varenda steg man tog blev typ 60 cm djupt i snön.. Liiite irriterande men det var skönt ändå. :)



Vilken tycker ni bäst om? Jag brukar alltid vara för svart- vitabilder men inte när det gäller den här, färg

Nu ska jag och viktor se på "Lady & Lufsen 2" ;) hörs sen!


tjeena mittbena

Nu drar jag till skooolan så hörs vi mer ikväll när jag kommit hem :)
ha en bra dag allihop, puss ♥

Candles in the dark



Inga roliga bilder jag veet men tvungen att lägga upp något iaf..
Nu ligger jag här i soffan PROPPMÄTT efter min goda middag och kaka. Mamma tyckte också det var gott så lyckat blev det :) kan då säga att kakan var supermega-god(kanske dock inte liika nyttig) men mamma fyller ju bara år en gång om året så!
Imorn är det äntligen fredag. 2 långa lektioner och sen ska jag med Ana till hennes nya hus :D Min bästa vän Ana ska ju överge mig och lilla Brastad och flytta till Lysekil, inte för att det kommer bli så stor skillnad men ändå, det kommer kännas annorlunda till en början men jag kommer vänja mig :) Du har ju lovat mig att komma hit t sommarn o bada varje dag så ;);));;) hahahha

Nej nu ska jag se lite på tven och sen ska jag naana.
Nattinattii ♥


Ny vår jacka!

När jag var hos sis igår satt vi och kollade på kläder så sa hon att hon hade köpt ny jacka. Jag provade den och även fast den var lite stor så älskade jag den, så jag satte mig och beställde samma jacka fast i annan färg =) den var bara så underbar att ha på sig. Nu vill jag bara ha vår så man kan ha på sig vårjackor :D jag får den nästa vecka, weeei

Grattis mammmiiii

Bakat - check!
Nu står potatisgratängen i ungen så ska bara steka köttet så kommer mamma snart :D hörs senare ikvälll


tråkigt bildlöst inlägg

Heeejsen bloggen!
Kom precis hem efter en mindre lyckad dag. Alla klagade på att jag såg trött och ledsen ut idag i skolan. Inte på humör helt enkelt. Sen idrott som för engångskull va kul :D sen tappade jag bort mitt busskort, kraschade en kruka i en affär och bara sabbade allt :( fick skjuts av farmor och några släktingar hem iaf ♥
Nu ska jag baka efterätt tills sen :D mamma fyller år idag så jag ska laga mat och ah så ska vi ha lite mys till kvällen bara hon och jag! Jag är snäll. Ska laga mat och baka plus att jag har köpt present till henne ;) får väl städa lite med så blir hon ännu gladare.
Nee nu ska jag sätta igång, vitkladdkaka blir det! Aldrig gjort det men de låter väldigt gott :d hörs om en stund!

Wednesday!

Heej bloggen =)
Har inte bloggat på några dagar och jag ber så hemskt mkt om ursäkt för det! Det är mkt just nu med allting känner jag. Okejokej jag erkänner, jag har ingenting att skriva om helt enkelt.. Ge mig lite förslag? Vad vill ni att jag ska blogga om? :)
Sitter här nu propppmätt efter att ha ätit en god lunch. Hemmalagad thaimat mhmm!

Nu ska jag plugga lite och sen ska jag dansa så vi hörs väl ikväll :) puss

School next

Nu drar jag snart till skolan, ska bara packa väskan med allt jag måste ha med mig. Dans idag så danskläder och skolböcker ska med!
Är hemma typ åtta så får se om jag orkar blogga sen annars får ni ha en bra måndag ♥


True Blood traalalala

Hej bloggen,
Hoppas alla har haft en bra söndag! Det har iaf jag haft. Sov länge, vart ute i solen med familjen och haft syrran och barnen här hela dagen. Har sett på massa True Blood avsnitt också och jag kan bara säga att jag är helt kär i Eric som spelas av Alexander Skarsgård. Ahhhh så snygg. Har sett nästan 10 avsnitt idag och asså jag kan inte få nog av det. Synd att snart har sett klart på andra säsongen och att det inte finns fler... Hur ska jag klara mig :( Får väl typ se om det igen lr börja se på någon annan serie. Ana tjöötar om att jag ska se på OC så kanske borde göra d?!

Nu sitter jag och mamma och ser på Wallander Mastermind, har redan sett den men jag älskar Wallander så kan se de hur många ggr som helst.
Sovmorgon imorn också, underbart för börjar inte förräns halv ett :D
Sov gott allihooop! ♥

Alexander Skarsgård ♥

sooommmar

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men ojjjj vad jag vill ha sommar. Sitter och kollar på kläder och har lagt till ett plagg till i beställningslistan på H&M. Shoooorts ♥

99 kr från H&M

Nu måste bara snön försvinna så att man kan börja springa och röra på sig igen. Vet inte hur många kilon jag gått upp den senaste månaden hahah.... Måste kunna springa igen men just nu är det ju omöjligt. Känner mig så ohälsosam så det är inte klokt.
Aja, pannkakor nu! vi hörs sen


oskaar II

Hellluuu
Har varit ute i solen i nån timme med mamma, syster och barnen. Åkte pulka och bara njöt av solen. Underbart väder jue :D



mooorning

Heej :)
Hade en riktigt mysig kväll igår hos moster och kusinerna. Åt god mat och såg på melodifestivalen, spelade gitarr och sjöng och ahh mysigt. Måste ju bara säga att jag tycker svt;s måste göra om andra chansen tills nästa år. Det ska inte vara att två bidrag ska tävla mot varandra hela tiden för alla får ju inte en riktig chans. Åhhhh jag är så arg. Alcazar gick inte vidare och :(:(:( Okej, Jessica Anderssons låt var ganska fin nu andra gången man hörde den men den kommer ju bara bli en i raden av alla ballader iår.
Jaja, nog tjötat om melodifestivalen, fel bidrag gick vidare iaf enligt mig!

Idag.. Hmm jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska se på ett avsnitt av True Blood nu och sen får vi se,
Hörs sen, pussss

rubriklös

Ana och hennes mamma åkte nyss hem =) mysig eftermiddag ohjaa. Fika, spel och skratt va klart! Tjilllla Ana ;)
Nu ska jag sminka mig lite sen ska jag och mamma åka till min moster och se på melodifestivalen. Jag håller på Alcazar och Neo, hejahejaheja! du vet

har bara ett linne, kofta och leggings på mig idag :) mys outfit!
pussspusss

-

You’re out of my life, it cuts me like a knife
I’m wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can’t tell you
You’re out of my life, but did you have to die?



Saturday

Godmorgon =)
Vaknade klockan nio idag utav att jag va utvilad :D så himla skööönt. Känner mig på ganska bra humör och allt! Att solen skiner och att det är underbart väder ute gör det ju inte sämre precis.
Sitter här och funderar på vad jag ska göra. Gött sugen på film och bara att slappa :D kanske måste städa lite också... Inte kul. Sen skulle nog Aniii komma hit :) <3
Nej nu ska jag sätta igång med vad jag nu ska göra. Hörs sen!


ser typ ut som en kanin lr nått men åhhh sommmmmmar


äntligen fredag

Hej bloggen :)
Ledsen att jag inte skrivit nått idag men har inte haft tillgång till dator och har inte orkat mobilblogga. Var i skolan till halv fyra. Sen gick jag med Ana och Ewe och åt thaimat! mktmkt gott =) sen gjorde vi stan. Kikade i affärer och jag köpte lite nytt skolmaterial. Nya pennor och sudd var i behov.
Åkte hem vid 6 tiden med mamma, lr inte hem, åkte till syster där jag sitter nu.  Ser på "På spåret" och dom är på Smögen :o hahah lätta frågor :D Måste tillägga att jag har ätit en asgooo cheasecake! syrran e inte dum på att baka

Nej nu ska vi snart åka hem och jag ska sovasovasova :) vi hörs imorn med betydligt fler inlägg kan ja lova,
Pusspusss♥

bild från tidigare idag, ily


blommigt

Vet inte riktigt vad det är med mig.. De senaste dagarna har jag varit så trött och har inte lust med någonting. Ser fram emot en lugn hemmahelg med mamma för det behöver jag. Behöver vila och bara vara hemma helt enkelt!
Fredag imorn vilket är väldigt skönt. Två låååååååånga lektioner i skolan och sen ska jag nog hem till syrran och ha fredagsmys. God mat och efterrätt och ah mhmhmhm!

Satt och kikade lite på kläder(haha ovanligt när jag inte har nått att skriva här..) Och här kommer det blommigt!

assöta cykelbyxor från Bik Bok. Tänk att ha dom bara till nån stor t-shirt/linne och med massa accessoarer till sommarn!

Och ett jättesött vårlinne från Gina tricot.
Usch vill bara ha vår ännu mer när jag sitter och kollar på kläder.. Men idag har man haft lite vårkänslor :D underbart. Nee sängen nu tror jag,
Sleeptight! ♥

Music is life <3

Hahahah lite fyyskäms på mig nu men iaf.
Igår sa jag till min kära vän Ana att "åhh har du också börjat lyssna på Justin Bieber nu som alla andra -.-" och hon ba "Jaa han e jättebraaa ju" och jag typ fnös åt henne och tyckte att nejnej han e inte alls bra... Och idag är jag HELT fast verkligen :O har suttit och lyssnat på hans låt "Baby" hela eftermiddagen nu och jag kan inte tröttna.
Annars har jag inte gjort nååågonting de här timmarna. Ätit lite, sett på True Blood och nu försöker jag plugga lite. Men det går som vanligt :D nej nu ska jag sätta igång,
Lyssna på Justin här och vara glada! pusspusss


han är ju inte stor heller, så duuktig och söt hahah :D

Sluta tidigt :D

Hej allihop!
Ledsen men det blev inte något mer inlägg igår för jag o r k a d e verkligen inte :o var galet trött så gick och la mig lite innan tio. Var ganska utvilad idag då men vilket är bra :)
När jag satt på bussen hem var jag så sugen på att ge mig ut och springa/promenera nu när jag kom hem men jag fick ge upp den tanken för när jag kom utanför bussen här hemma kunde jag nästan inte stå på benen. Galet va halt är asså :o trodde inte d. Så nu får jag sitta här hemma och titta ut på det härliga vädret iaf.

Sitter här och äter pannkakor från igår nu och snart ska jag nog försöka göra lite läxa. Ensam hemma hela eftermiddagen vilket är lite skönt faktiskt. Kan ha på jättehög musik, sjunga falskt och ah göra saker man bara kan göra när man e ensam :D

Hörs sen / pusspuss

Pannkakor mhmhmmhmh

Heeeej,
det blir så dålig uppdatering när man inte kommer hem efter skoolan direkt. Har som sagt varit och dansat idag och innan det hann jag med en fika med Ana och Johanna, mys =) Hade bästa dansen idag iaf. GRYMT :D var så galet skoj men oj vilken träningsvärk jag kommer få typ imorn och övermorgon.. Menmen det är smällar man får ta.
Just nu står jag och steeeker pannkakor. Duktiiiiga mig :D och gott framförallt.

kul att man ser stekpannan och mina pannkakor :( smaaart amanda.. men orkar inte ta ny bild så ja skiter i d :D

Nu ska jag äta, kanske räkna lite matte(om jag orkar) och sen kommer jag nog skriva nått mer här :D hörs seeen

Engelskaaa -.-

Heeeej,
Sitter i skolan och har engelska i datasalen.. Ska typ ta reda på nått jag ska prata om inför klassen engelska vilket jag verkligen inte kan. :( Sa att jag skulle prata om Jim Jones och massmordet i Guyana medan typ alla andra ska prata om oseriösa saker.. Känner mig liiite för seriös assåå. Aja det får gå =) det är intressant iaf hur någon kan få så många människor att ta självmord på samma gång.. förstår inte det.

Efter skolan ska jag dansa för typ första gången på en månad så är lite taggad faktiskt :D är hemma runt sju så skriver mer då.
Pussspuss

hahahahha johanna ville att jag skulle blogga om henne så jag får väl göra d! Hon ska prata om när hon var i Costa Rica hihi, nöjd johanna? ;)

och så ville pontus att jag skulle prata om honom men mindre viktigt där känner jag ;)

True Blood ;)

Tjaabbbba,
Pluggat samhällskunskap nu en stund. Innan dess lagade jag mat och lite såånt tills mamma kom hem. Nu ligger jag här i soffan och ska se på True Blood(typ bästa serien, efter OTH vaklart) och sen ska jag soooooova. Skeeeet trött :(


Jag idag,
Jeans från Topshop och Spets top från Gina

Nattinatti ♥

Programmering

Haalllooo :D
Sitter på programmeringslektionen nu och jag fattar ingenting. Jag och Mändi försöker verkligen förstå och göra ett program men det har tagit stopp nu..
SÅHÄR KUL HAR VI NÄR VI HAR TRÅKIGT :D

PONTUS ♥ SVAMPBOB


vi hörs sen, PUSS

Schooltime

Nu drar jag till skolan. är hemma vid fyra sen men kanske skriver nått under eftermiddagen för har data lektion i 3 timmar -.- hörs sen, pusspuss =)

H E A D A C H E

Sitter här nu och försöker plugga lite men har en weiiird bok med massa konstiga frågor som ja inte fattar.. askul. Vill bara ha lov igen :( en dag i skolan och det räcker asså..

En tanke slog mig förut.. Det är första mars idag och det är typ en meter snöö.. Okej inte riktigt men nästan. Iaf, när ska våren komma? Jag vill verkligen ha vår och fint när ja fyller år i början av april men det känns lite tveksamt asså. Kul med snö, och mamma sa att det skulle bli ännu mer till helgen :( ge mig vååår&sool och massa små vårblommor och ÅH ge mig nuuuuu.
Nej nu tar min huvudvärk över. Sängen direkt,
nattiiiiinattii ♥


mysig vinterbild på mig och mina giiiirls. Då tyckte jag om snön tillskillnad från nu :(

Måndag

Godkväll bloggen ;)
Idag har det inte blivit något skrivet här för har inte haft tid. Var i skolan till halv fyra, var hemma fyra, sen iväg till några bekanta med mamma och nu är jag hemma. Och vad står på schemat.. hmmm jo plugga :D (-.-) Ett prov blev avklarat idag iaf, bara hmm ett kvar plus en inlämning.
Går segt att skriva nu asså.. Ska plugga och leta lite insperation så skriver jag mer sen :D puss


Idaaag
Byxor från Gina tricot och tröja från H&M


RSS 2.0