beställd!


blue like the sky

Helluu,

Idag mår jag faktiskt lite bättre men ser fortfarande lika hemsk ut.. Någon som kan trolla bort mina prickar?
Fick iaf med kameran ut i typ tio minuter för en stund sen för orka inte längre haha. Ska snart ta mediciner och lägga mig o se på en film. Kanske Dear John igen, älskar den bara ♥♥

ny ring


(dålig mobilbild men orkade inte gå och hämta mig kamera.)
Min nya ring från H&M som jag bara älskar!!! Har blivit en riktig ring-tjej det senaste och jag kan typ inte få nog av stora ringar. just lööööve it


en helvetes natt

Godmorgon/godförmiddag ;d vet inte riktigt vad jag ska säga

Nog för att jag inte har sovit tills nu men.. Vaknade 01.30 inatt av att det kliade så jag höll på att bli galen och sen dess har jag inte lyckats somna om mer än typ en timme nu på morgonen. Låg och kolla på massa dåliga filmer som gick på tven hela natten. Sjukt dåliga hahaha men vad gör man inte om man inte kan sova..

Idag är det jättefint väder här hemma men känner inte att gå ut o sola när jag har feber och uuuuusch :( VILL BARA BLI FRISK NU. Så frustrerande att inte kunna va med kompisar eller göra något normalt för man smittar . ja menar om man e förkyld så kan man ju hitta på saker ändå.. Okej får väl sluta klaga, finns personer som har det värre än mig.

nej nu ska jag försöka äta frukost och sen ska jag väl kolla film.. tror det blir Dear John idag =)
pusss


Showtime

Haalllå allihopa =)

Oppsss.. Lite dålig uppdatering några dagar jaa. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte orkat blogga. Dom här dagarna har allt bara känts lite meningslöst och jag har haft feber och ingenting att skriva om så vf skriva en massa då bara för att skriva? Nu skriver jag iaf ;) haha

Idag smäller det!
Årets dansuppvisning:D Vet inte, känner mig egentligen inte sådär supertaggad som jag brukar vara men det kommer väl får jag hoppas. Fem föreställningar idag så ikväll kommer jag vara trött kan jag säga. Trooor nog att jag kommer blogga men det får vi se =)
Ha en bra dag och ni från Lysekil som läser, kom t Folkets Hus 19.15 ikväll och kollla :D
pussss

Testpilotsaktivitet

Jag är med i en tävling på Smartson.se där man kan bli testpilot för en Canon EOS 550D. http://www.smartson.se/testpilot-550D.html 


hålll tummarna hahah;)

gårdagens




Igår hade jag på mig:
Vitt baslinne, Vit blus och Shorts från H&M. Converse och smycken från lite olika ställlen

summernight

Hallååå!

Ledsen för dålig uppdatering idag och igår kväll. Har haft fullt upp verkligen.
Om vi börjar med gårkvällen då. Åkte ut till Ewe och sen kom Ana också. Vi gick och mötte Philip och gick till affären för att handla lite smått och gott för grillningen. Blev korv, potatissallad, jordgubbar(FÖR 90 KR) och marshmallows. Första gången jag grillade marshmallows, så jääävla gott ju :o hahah jag är lite efter som vanligt..
Men det blev en riktigt lyckad sommarkväll med massa goingar :)

Idag då så var jag riktigt seg men klart att man ska va barnvakt då.. -.- hahah. Nej det har vart mysigt. Har dock inte kunnat vara ute så mkt i solen för mitt skinn säger ifrån. Det gör typ ont när jag solar så idag har jag hållt mig inne mestadels =) Väntar på att mammsen ska hämta mig nu så vi kan åka hem, måste ta en dusch känner jag haha!

Aja nu blire massssssa bilder från igår och senare kommer det upp gårdagens outfit bild;)
pusss





jag kan aldrig hålla mig för skratt nej heheh







Den här söta bilden på Ana och Wille får avsluta. Orkar inte ladda upp fler nu haha :d som sagt lyckad kväll iaf♥

grillning

Heej,

Blir inget långt inlägg nu men tänkte bara att ni ska veta vad jag gör eftersom det inte kommer bli så mkt mer uppdatering idag.

Sitter hemma hos Ewe nu. Blev en tur till stan iaf :) Vi ska snart gå och handla lite gott och sen dra och grilla med lite folk :) Hoppas ni får en lika bra kväll som jag ska ha, pussss♥

sola hela dagen lång

Hallåå,

Har vart ute i solen i typ 4 timmar nu. Har nog fått lite färg iaf får jag hoppas!
Är hos siis också. Vi har grillat och solat då, hoppat studsmatta också plus att vi har kommit på att den är perfekt att ligga o sola på ;)

Ska nog åka hem om en stund och ta en dusch. Verkligen hur varm som helst haha. Och sen till kvällen så får vi se vad som händer :) det var prat tidigare i veckan om grillning men vet inte om det blev nått med d? Aja vi hörs senare, och ututut med er :D
pusss

hahahhaa så fuul xd


lördag

Morning =)

Uppe med tuppen idag. Evve skulle till gbg om några timmar så hon gick hem tidigt idag och då tänkte jag att det är lika bra för mig att gå upp också. 
Helt underbart väder idag :O Solsolsolsol(♥) och 24°. Kan ju säga att jag ska solasolasola idag på altanen, och plugga.. Syrran och dom undra om jag ville komma dit för dom va smittfria från vattenkoppor idag så kaanske åker dit en sväng och hoppar studsmatta;)  
Men först och främst ska jag äta frukost, UTE :D Kan det bli en bättre start på morgonen än det? Tveksamt asså.

Vi hörs om en stund igen,
pusss

jag igår på bryggan, myysigast

bildbomb




här bjuds det på heta bilder jaa..


åh jääääääääävlar







bästa kvällen på länge

Hemma från stan nu. Blev en jättemysig kväll med bästa. Åt thaimat, satt på bryggan i solen och bara njööt, skratta och ah bara hade det bäst helt enkelt. Kanonkväll!
Nu ska vi bara slappa och sova så hörs vi imorn.
pussss

bjuder på en bild idag så får ni se fler imorn

till staden

Drar ut med Evve till Lysekil nu om en stund. Ska äta thaimat och gå på stan och mysa bara.
Hoppas ni får en bra fredagskväll och sköt om er ♥


Ikväll har jag på mig;
Shorts - H&M
Cykelbyxor - BikBok
T-shirt - Carlings
Ringar - Glitter, Cocoo.se, Indiska och H&M

Lär känna mig



Namn:
Amanda Karlsson
Född: 1993-04-06
Hemort: Brastad (Lysekil)
Skola: Teknikprogrammet på Gullmarsgymnasiet i Lysekil
Intressen: Fotografi, familj & vänner, musik och stil
Började blogga: I januari 2008 startade jag min första blogg men den höll bara i några månader. Sen så började jag våren 2009 igen och sen startade jag min nuvarande blogg i december 2009 för att köra seriöst!
Spotify: [Lyssna på min lista]!

Ja, Amanda heter jag alltså och är 18 år gammal. Född och bor i Brastad som ligger en liten bit ifrån Lysekil där jag spenderar nästan all min tid genom att gå i skola och umgås med kompisar.
Jag umgås även mycket med min familj vilket är väldigt viktigt för mig. I februari 2010 så gick min pappa bort och det gör att jag vill vara så mycket som möjligt med dom som betyder allra mest! Man vet aldrig när man förlorar någon, så ta vara på den tiden ni har med era nära o kära! ♥

Ett nyfunnet intresse för mig är fotografi. Jag bara älskar’t och med min relativt nya kamera, Canon EOS 500D, så tar jag mycket kort och skapar många minnen som jag kommer att kunna spara hela mitt liv. Jag är ju relativt ny inom foto då som sagt så förvänta er inga superbilder men jag lär mig väl men det kommer krävas tid och mycket träning!

Min blogg då..
Jag skriver inte för att bli stor och känd eller för att få många kommentarer m.m. Jag skriver när jag känner för det och för att jag tycker att det är roligt. Sen är det jätteroligt när man får kommentarer, det blir lixom som en liten extra kick och jag får ännu mera lust att skriva och dela med mig av mitt liv till er som läser. Så jättetack till er som läser och kommenterar, ni gör min blogg roligare o roligare ! ♥

Det var lite om mig.
Hoppas ni gillar min blogg och fortsätter att kika in här med jämna mellanrum!
Ha det bäst! ♥


hej myggbett

Jäävlar asså, det kliar på hela mig.

Blev inte mkt pluggat kan jag ju säga. Fick med mig Evelina ut på promenad ist. Vi gick ner och satte oss på en brygga vid vattnet och prata en lång stund. Just love it!



rubrik var det jaa

Halllåå,

Nu är jag hemkommen från torp. Blev bara ett par cykelbyxor! tummen upp för mig ;d hittade faktiskt inte alls mkt idag som var väldigt bra. Får ett H&M paket nästa vecka så då blir det lite nytt i garderoben;) Trevlig eftermiddag med bästa personerna. ♥

Just nu sitter jag med datorn i knät på altanen. Så j*vla underbart är det. Sitter bara i shorts och tublinne. Förstår inte hhaha :d Känns ju jävligt roligt o sitta här när alla mina kompisar e i stan men aja.. Jag är ju lite lonely girl höhö..

Nu ska jag nog plugga lite och så ska det bli en tidig kväll idag.
pusss


två snabba bilder bara. sötaste kusinen som e här just nu =)

torsdag

Morning :)

Sitter i skolan nu och gör typ ingenting?! Så sjuukt trött idag. Vaknade inte när klockan ringde och somna på bussen ut. Inte likt mig.. Slutar iaf halv tolv idag men måste stanna kvar och vänta på mina kära vänner efersom vi ska shoppa sen. Sitta i skolan i 4 timmar, weeei hahah. Ska försöka få lite skolarbete gjort men.

Inte mkt och skriva om idag. Hoppas ni får en bra i värmen ;)
pussss

naattiii

Imorn eftermiddag drar jag på shoppingtur med Ana och Philip. Måste få köpt mig ett skärp. Tappar fan mina shorts och det är inte okej så ett skärp är ett måste! Sen kommer jag säkert köpa nått mer även fast jag verkligen inte behöver kläder. Men jag kan ju inte hålla mig när jag går i affärer. En väldigt dålig egenskap jag har.. Jaja det finns värre saker än att vara en shopaholic ;d hahah

Nee ska nog dejta sängen nuu. Ska fan upp sju imorn. Det är bara föör tidigt -.-' hahah lite bortskämd när jag haft sovmorgon hela denna veckan;)
Nattiiinattii alla söta läsare♥

gee mig


En sån här playsuit hade ju inte vart lite go o ha nu när det är så varmt ute. Ca 300 kr st från topshop♥

Mobilblogg

Hejhej. sitter ute i solen och bara njuuter. 23 grader i skuggan, inte fy skam inte ;D har precis tänt en engångsgrill(för att jag inte orkar den vanliga grillen) så ska jag grilla korv till mig och mammiii. vi hörs senare, pusss

i skoolan

Halllå :)

Hur mår ni idag? Jag mår verkligen kanon. Vädret gör mig bara så glad! Det är sommarvärme på riktigt nu och det är u n d e r b a r t. Har suttit ute hela rasterna och solat och ätit glass och lyssnat på musik. 
Har svenska nu. Ska skriva en insändare och jag är inte så bra på att skriva argumenterande texter.. Jaja får väl sätta igång, snaaaart;)

Efter skolan blir det att dra t dansen på sista träningen. Nästa vecka smäller det med uppvisning, woooho!
Vi hörs senare ikväll,
pusss

så jävla heeta hahahahhaa

smoothie it is!

Hellluu,

Sitter här i soffan och bara slappar för tillfället. Har precis B.U.S;at mig. Funderar starkt på att ha shorts imorn om det blir så fint väder som dom visar. Och då vill man inte se likblek ut iaf ;) så för att vara på den säkra sidan gjorde jag det så får vi se vad jag tar på mig imorn.
Sovmorgon imorn också, hur skönt är inte det?;) Det känns på nått sätt att det närmar sig slutet nu på terminen. Mkt inställt och inte så mkt att göra på lektionerna. Men det gillar vi. Sommarloooov ♥

Funderar på om jag ska gå och göra mig lite kvällsmat nu. En hallonsmoothie kanske? Ja det blir det, riktigt sugen på det. Ska gå och göra en nu,
pusss

nomnomnom


flower power



klicka för större bilder


tisdag

Haallåå bloggen!

Allt bra med er? Jag mår riktigt bra idag. Började dagen med sovmorgon. Så skönt och slippa stressa med att äta frukost och allt. Bara kunna göra allt i lugn och ro. Sen körde jag till skolan och hade mattelektion. Sen luunch som spenderades ute i solen. Rena rama sommarvädret idag. Helt underbart verkligen!

Nu sitter jag på min programmeringslektion och chillar;) har lämnat in lite uppgifter idag så kan faktiskt ta det lite lugnt nu tkr jag. Sen har vi dansat och ätit kaka också hahah, toppen!
Nee nu ska jag släcka ner här och åka hem. Ska ta med mig kameran ut en sväng när jag kommer hem så bloggar senare ikväll.
pusss

favorit i repris. men I miss u mändi ♥

ledsam måndag japp..

Hemma igen.

Blev en kort träning idag för det var andra som skulle träna på sin dans, så då gick jag och Ana hem till Philip en sväng och sen följde dom mig till pappas garage där jag skulle möta mamma. Blev en känslosam stund i garaget. Kändes bara så fel att vara där utan pappa. Det var ju hans saker, hans bil och hans motorcykel.. Saknar dig ♥

När jag kom hem tog jag och gick ut en promenad med bästa kusin och pratade en stund. Var mysigt och så himla skönt väder idag verkligen. Riktigt varmt även fast inte solen sken. Och på onsdag skulle det bli närmare 20 grader. Nu kanske sommaren är påväg eller vad tror ni? Hålla tummarna kan man väl alltid göra.

Nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi kaanske sen igen.
pusss

får ju inte liiite lust att spola tillbaka tiden när man sitter och kollar på såna här bilder.. pappa♥

tralala

Halllå,

Sitter hemma hos Ana nu efter en go eftermiddag i skolan. Har verkligen inte gjort nått vettigt alls idag. Satt och tjöta mestadels. Fick reda på ett betyg idag med och det gick bra så är väldigt nöjd;) Gott med lite sovmorgon imorn och på onsdag med! Gillaaa

Ifall är ju hos Ana nu och vi har ätit och såå. Sen blir det att dra t dansen. Sista träningen innan vår årliga dansuppvisning. Längtar som bara den nu, det är ju om en och en halv vecka. Woho :d
Aja nu ska jag byta om så hörs vi senare.
pusssss

söt bild jag hitta på Anas dator hahah


Juuuste, Ewe har skaffat ny blogg så klicka er in på den HÄR ;)

ny vecka

Godmorgon :)

Tog mig sovmorgon idag så börjar inte förräns halv ett sen, skööönt. Jag var riktigt trött idag med. Vakna inte ens när klockan ringde halv nio så ah haha mamma fick väcka mig.
Idag är det dans som gäller efter skolan så kommer inte hem förräns åtta. Då ska jag ha med mitt minneskort(som låg hos ana hela tiden hahah) och då ska ni få se bilder sen i Lördags. Den här långhelgen har varit så himla bra. Har gjort något roligt varje dag verkligen. Just lööööve my friends♥

Eftersom jag som sagt inte har något minneskort än så får det bli cambilder till min outfit idag. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare,
pusss

DAGENS
Vitt baslinne - H&M
Vit t-shirt -  H&M
Shorts - H&M
Prickiga nylonstrumpor - BikBok
+ smycken, converse och skinnjacka ;)



John Mayer


(klicka för större bild)

Jag är helt såld. John's musik rullar om och om igen på Spotify. Det är galet va bra han är!
Till en början tyckte jag inte alls om hans musikstil eller nått men det krävdes ett par lyssningar innan jag smalt totalt. Ryser typ när jag hör hans röst. Så om ni inte har lyssnat på John så gör det nunununu!

gårdagens


vitt linne - H&M
Blus - BikBok
Ringar - Glitter, Indiska och Cocoo.se
örhänge - H&M

VART ÄR DOM

Okej har vänt upp och ner på allt här hemma nu och hittar inte något av mina minneskort t kameran. Vad är detttaaa. Har massa mysiga motiv som jag vill fota men det går ju inte då :( lyckat amanda (Y)
Och så har jag lite nytt i garderoben som också skulle fotas men det går inte det heller. Gaaah beroende av min kamera jaa :o

Kort inlägg. Tråkigt inlägg. Ska fortsätta leta nu haha. pusss


everything happens for a reason


(klicka på bilden för att göra den större)

Vet inte alls vf jag har redigerat den här bilden och laddar upp den här men det är något med den som gör att jag gillar den. Den känns somrig. Dom gröna löven, conversen och gitarren. Ah detta låter väl kanske bara flummigt skrivet men jag gillar bilden iaf!

John Mayer - Why Georgia ♥
I guess it's the price I have to pay
still "Everything happens for a reason"
is no reason not to ask myself


söndag

Hejsan ♥

Ledsen att det inte blivit något bloggande idag men det har inte funnits tid. Har varit på konfirmation och kalas efter det. Sov ju hos Ana också och vi försov oss som vanligt och i stressen har jag tappat mitt minneskort t kameran. YES verkligen. Alla kort från gårkvällen är bara boorta. Så har inga roliga bilder därifrån att bjuda på. Kanske kan ta några från facebook.. Ah det gör jag haha!

Gårkvällen var mkt lyckad! Hade sjukt roligt med tjejerna. Det var bara en helt galen kväll helt enkelt. Sen då lite senare kom Olle och Philip även fast det var tjejkväll;) Så typ runt 3 kom vi väl hem till Ana och upp tidigt idag. Är sådär lagom seg idag hahah!



suddiga facebook bilder nu då. om jag får tag på mitt minneskort blir det fler löööövar!

girlsnight!

Så gick det med att blogga idag ja ;) blev ju inte riktigt som jag tänkte hahah. Har haft en helmysig dag hos Ana och nu sitter vi hos Ewe och väntar på dom andra tjejerna. Ska blir riktigt roligt ikväll. Hoppas ni har det bra och ta hand om er ♥ pusss

många tankar till frida som inte kunde komma idag :( saknar dig gmn men vi får träffas snart ♥


Saturday

Godmorgon! Okej Godförmiddag kanske e lite bättre med tanke på att klockan snart är ett. Riktigt seg morgon. Känner mig typ bakis även fast jag inte är det.. Helt cepe haha. Ont i nacken har jag också. Kan inte vri huvudet åt höger -.- ahhah oj vad man kan klaga, nu ska jag vara lite positiv :d

Tar bussen ut t Ana nu. Ikväll ska vi på tjejmiddag hos Ewe, vilket ska bli riktigt roligt! Vi går till henne och hjälper henne lite innan och så också men jag ska blogga inemellan tror jag ;d mobilblogg blir det iaf! Men jag skriver när jag är hos Ana sen. Vad ska ni hitta på idag?

pusss


igår

Gårdagen var ju bara kalas! Var med vänner, åt glass, skrattade, spelade gitarr, skrattade, åt pizza, satt ute på bryggan sent på kvällen och lyssnade på musik, skrattade. Allt kändes bara så bra helt enkelt. Sen avslutades kvällen med en nattmacka hos ana och sen tog jag bussen hem. Var ju bara en sån dag som man aldrig kommer glömma. Helmysig helt enkelt! Ni får lite bilder nu iaf, så BILDBOMB;)













godnattt

Heeej :D
Har verkligen haft en toppendag idag. Skrattat och haft roligt hela tiden. Men just nu oooorkaaar jag inte berätta allt så ska ladda ett inlägg med massamasssa bilder tills imorn så får ni se allt jag gjort idag :D nattiiinattiiiii

topppendag!

Hallåå,

Sitter hos Ewe nu med henne, Ana och Philip. Vi har typ vart ute hela dagen i det underbara vädret och sen åt vi pizza. Riktigt mysig dag! Vet inte riktigt va vi ska hitta på nu men jag kommer hem nån gång senare idag kanske inatt typ men bloggar nog då kan jag lova med massa bilder från idag;) pusss

mina skönheter idag ;) grrrrrrrr

drar t stan

Såå nu är min två veckors semester fixad i sommar. Är ledig vecka 29 och 30 vilket är otroligt skönt. Blir nog Stockholm och massa mys då med mamma <3 skönt att ha nått att se fram emot.

Nu har jag fixat mig snabbt och ska snart gå mot bussen, om jag inte tar moppen.. Är lite lat plus att det går fortare. Ska iaf ut t stan och va med Ewe och Olle :) och sen kanske några till, det ser vi då ;) ska försöka ta lite kort och sånt idag iaf så jag kan lägga upp här sen. Vad ska ni göra idag?

Såhär ser man ut idag
Blommig blus - H&M "The Garden Collection"
Svarta jeansleggings - Gina Tricot
Ringar från Cocoo.se och
Indiska

Vi hörs senare. Ut i solen nu med er, pusss

fredag

morning,

Sitter här och kollar på Bella&Tyra Show. Seriöst va göör kissie :o sitter här och asgaarvar men samtidigt tkr jag synd om henne.. Bella&Tyra är ju jättesöta och så är hon typ dum tillbaka hahaha. Jajaja denna bloggvärld ;)

Ska snart t Ica och prata om mitt sommarjobb så ska fixa mig lite så drar jag sen. Vi hörs om en stund igen. pusss

new in


hur söt blus/tunika som helst från BikBok. så fina detaljer på den

och sen blev det lite smått och gott! de stora örhängena har jag en idé med som ni ska få se så småningom här på bloggen.. ;)

gbg

Hejsan,

Idag var det ju planerat att jag och mina två bästa tjejer skulle åka t Liseberg. Vi kom till Göteborg men vi fastna på stan;) Det var för kallt för att gå på Liseberg idag tyckte vi så vi höll oss inne i alla affärer. Finns så otroligt mkt fint nu och skulle verkligen kunnat köpa hur mkt som helst men plånboken säger ju stopp ibland. Lite blev det iaf som vanligt, visar det senare ikväll i ett inlägg.

Vi hade iaf en gaalen dag med såhäääääär mkt skratt och asså bussen hem. Jag trodde verkligen att jag skulle dööö av skratt emellan åt. Anas snygga videoinlägg och ah HAHAHA skrattar bara jag tänker på d :( Och killen framför oss på bussen ojojojoj. nu blire lite bilder från idag

bara älskar mina tjejer ♥


ana håller i ewes nya skor som är såhääääääär snygga verkligen.

ser ju inte lite borta ut när jag pratar i telefon hahaha. Ni ska få se innehållet i mina påsar lite senare ;)
pusss


bra humör

Och så var det långhelg :D tjohoooo. Känns så bra. Sa till Ana förut när vi gick på dansen att idag var en sån där "idag känns allt bra dag", även fast det regnar o så men ah. En bra dag helt enkelt :d Haft riktigt käckt i skolan och efter skolan träffade jag ju bästa tjejerna på dansen. Och imorn ska jag vara med dom hela dagen också för då ska vi nog till Liseberg :D värsta nervös men.. Vet inte om jag kommer att våga åka allt iår igen. Är värsta feg när det gäller sånt där men det är ju roligt när man väl gör det. jaja hoppas att det inte regnar imorn bara :D

Okej va jag babblar hahah, nu ska jag kura ner mig i soffan under en filt och bara slappa med mammsen. Vi hörs kanske sen, pusss♥


två oredigerade bilder från förra årets liseberg besök

onsdag

Halllååå,

Sitter i skolan på vår engelska lektion och har allmänt tråkigt. Fick låna Martins data så då passar jag ju vaklart på att blogga;) ett liiitet inlägg iaf. Dans efter skolan så kommer inte hem förräns typ sex idag. Hörs dåå ;) pussss

-

Det börjar bli lite brist på bilder nu. Måste ta mig ut och fota lite nån dag för behöver lite nytt nu =)

tisdag

Hallloj,

Hur mår ni idag? Här är det helt okej. Dagen här väl inte vart den bästa men ah, mår helt okej faktiskt. Lång skoldag vilket vi inte gillar men det är bara imorn kvar och då är det långheelg :d ska bli sköönt. Och sen är det bara typ 4 veckor kvar eller? En månad precis idag iaf tills vi får sommarlov. Halleluujah för det ;)

Läste på facebook för en stund sen att det är "chokladbollens dag"(negerbollens stod det egentligen men jag haaaaaatar det ordet..) idag och då blev jag sjuukt sugen på det.. Kanske ska ta och göra mig några? Hade vart såhääär gott typ fast inte så nyttigt men orka bry sig hehe. Hörs senare, pussss

såhääääär söt är man just nu

musik är liiiivet

okej bara tre ord

JAG HATAR MATTE

Så känner jag just nu. Och joo, jag har prov imorn. Yiiipppiiiie. Det kommer ju gå åt skogen kan jag ju säga. Har suttit här i en timme och försökt repetera men det går ju bra när man inte kan nått från början. Jaja, jag får rocka på nationella sen(ettt skämt dock för det kommer aldrig gå) så jag får bra betyg i kursen ändå;)

Dagen har i övrigt varit bra. Skolan var helt okej och sen efter så gick jag hem till Ana och Philip gjorde oss sällskap. Vi gjorde pannkakor, lyssnade på Philips grymma spellista på spotify och ah skrattade hahaha. Philip lärde sig skela med ett öga också, dagens stora händelse hahahah :D jösssses. Roligt var det iaf.
Sen var det träning som gick helt okej idag faktiskt. Tänk om några veckor är jag inte dansare längre. Lite sorgligt faktiskt ;( haha

Nee nu ska jag försöka fortsätta med matten.. Wish me luck!
(vet att mina inlägg är sååhäääääääär tråkiga utan bilder men har inga bilder på datan så det får bli sååå idag med iaf :( ) Kan ju säga att jag lyssnar på den här, den här och den här juust nu typ heela tiden :D inte samtidigt men ah dom rullar om och om igen på spotify då hahah

lookbook


sååå snygggt

mondaaay

Hejsan,

sitter nu i biblioteket med min data och pluggar inför en jävla redovisning som jag ska göra idag.. känns så jävla bra naaat ;) men det hade varit skönt om det hade vart överstökat så det får faktiskt gå som det går tkr jag. Sen i eftermiddag drar jag till Ana och så träning senare. Bara några veckor kvar t dansuppvisningen så det är hårdträning nu ;d

Neeej nu måste jag plugga, vi hörs senare. pusssseeen

söndag

Heej =)

"Sunday, bloody sunday" läste jag på någons facebook och det är precis vad jag också vill säga. Känns ju kul att ha en helt ny vecka framför sig med redovisning och prov i skolan. Inte så taggande precis, men det blir lång helg sen och då ska det mkt roligt inplanerat så jag får längta dit ;)

Har faktiskt pluggat nu på förmiddagen och snart ska jag och mamma till min moster m. familj och äta middag. Ska bli mysigt men jag kommer känna mig gööttt stressad inför min redovisning men måste försöka slappna av. Vet nog nästan ingen som får sån panik när det gäller redovisningar som mig.. Igår börja jag grina och grejer för det... ÅH jag måste ju verkligen lära mig :(

Nej nu ska jag blåsa håret och ta på mig kläder så hörs vi senare i eftermiddag :) pusssen


Mobilblogg: Just nu pluggg


natttiiii

Nu ska jag nog snart gå och dejta mig säng. Eftersom jag vaknade sju i morse är jag lagom trött nu. Skönt med söndag imorn. Eller det är skönt samtidigt som jag hatar söndagar. Dagen innan måndag och dagen innan en ny vecka. Bläää, den som kom på söndagen var ganska så dum ;)

nej nu ska jag borsta bissarna, nattinattiiii


saknar min mändi ;(


hemmakväälll

Sitter här i soffan och kan typ inte röra mig. Är så himla mätt. Mamma gjorde potatisgratäng till mig förut och då blev ju jag glaad. Typ godaste maten ever. Så ska se på tv och såå nu och äta kladdkaka sen. Onyttigt värre haha ;)
Blir en tidig kväll idag med för imorn måste jag plugga typ heela dan.. Fyfan säger jag bara :) svenska novell och en insändare som ska skrivas, samhälls redovisning på måndag och matteprov på tisdag. Stresssad jaaa.

Okej nu ska jag äta kladdkaka så hörs vi seeenare tror jag. pusss

Insperation




ska man våga färga håret rött eller? det är ju bara sååå snyggt


gryyym kväll igår

Hallåå,

Gårkvällen var riktigt lyckad! Jag och mina bästa tjejer slog klackarna i taket på oscars med massa andra. Var ju ganska längesen det hände nått i stan så ah det var kuul.
Vi gjorde iordning oss hos Ewe och sen så drog vi vidare på typ förfest? Inte alls många men det var trevligt. Så runt tio fick vi skjuts av micke t oscars och då blev det paaartyy haha. Iaf riktigt lyckat fast idag mår man ju som man gör.. Och jag som måste pluggaaa idag. KUL :D 
Här kommer lite bilder iaf, blev inte så många för det hann vi inte ;(

snögggaste bruden



Friday I'm in lööööve

Heejsan,

Äntligen fredag :D wohoo. Ledig, solen skiner och så är det fredag. Och ikväll ska jag, Ana och Ewe ut och dansa med massa kompisar. Det kan ju inte bli annat bra :d
Min buss går om cirka 40 min. Då åker jag till stan och ska ta en sväng där innan jag går och möter Ana. Ska hem till henne och tagga för kvällen och sen kommer Ewe också :d hoppas verkligen att det kommer bli lika bra som jag hoppas!

Ah nee nu ska jag packa det sista och så drar jag sen. Vi hörs om några timmar igen! pusss

tralala

Hallååå,

Har eran bra dag varit bra? Min har varit riktigt bra faktiskt. När jag kom t stan mötte jag Ewe så gick vi och vänta in Micke, Pontus och Zanko så drog vi t gbg. Riktigt skönt att åka bil kan jag ju säga och slippa att åka buss :D Blev en snabbis i stan. Åt thaimat (♥) och såklart köpte jag en tröja även fast jag inte skulle det.. Visar den längst ner i inlägget. Sen på hemvägen blev det en snabbis till Ua för att sätta upp affisher till discot imorn. Det är ju Micke och Pontus som håller i det så :) En riktigt trevlig dag iaf!

Sen hämta syrran mig i stan och så åkte vi hem och drack te och satte oss ner och prata en stund :) myyys
Nu ska jag typ sova?! Måste ju vara frisk och känna mig pigg imorn när vi ska dansa hela kvällen/natten lång haha ;) Vi hörs imorn när jag vaknar, pussssen ♥

asballlt linne från bikbok. puderrosa också, snyyyggt ;d

Gbg nästa!

Orkade inte ta "riktiga" outfit bilder så ni får faktiskt nöja er med campics idag ;) Om en stund ska jag gå t bussen och åka ut t stan och möta ewe :d ha en bra dag så hörs vi mer sen ikväll, pusss

jeans - Topshop
spetslinne(syns knappt) & vit t-shirt - H&M
+ smycken, converse och skinnjacka ;)

morning

Godmorgon :)

Vet ni en sak? Jag är LEDIG idag :D Kan det bli bättre? Underbart är rätta ordet!
Men en annan sak som inte är så rolig är att jag typ är sjuk.. Hade lite feber igår och är huur förkyld som helst och ont i halsen.. Men lite sjukdom stoppar inte mig för jag ska till Göteborg idag. Ewe lyckades dra med mig dit och vi kommer få en grym eftermiddag tror jag ;) Men jag ska verkligen hålla mig och ska inte köpa nått! (ska försöka iaf..)

Men nu ska jag äta frullllee och sen ska jag blogga mer, pussss

Liten kille sjunger


så otroligt söt hahah :D

sleepover at ewes place

Hellluuu

Kvällen blev inte direkt som planerad. Sitter nu i stan hos Ewe och ska sova här :) Ana var här en stund också, myys att se henne igen efter att hon vart i Portugal. Så ah, sover här inatt så det blir inget mer inlägg idag. Imorn ska jag lägga upp på min nya ring som jag fick idag ;)

Ha en bra kväll, pusss ♥


tisdag

heej :)

Hur mår ni idag? Jag mår allt bara finfint. Sitter i skolan nu och har programmering. Riktigt stolt över mig själv att jag har börjat förstå lite nu. Björn bara älskar mig och tyckte min uppgift var "trevlig" ;) hahah
Är som sagt i skolan. Det har varit en riktig skön dag. Nationella i engelska som gick ganska bra. Sen rast i två timmar. Då gick jag och några i min klass och åt thaimat. Mummma säger jag bara. Trevlig stund iaf med skratt och mkt prat.
Och nu har jag programmering. Vi har bestämt att vi ska ut och paddla en tisdag framöver med vår lärare hahah :D han e för rolig.

Nej nog pratat om skolan lr vad tkr ni.  Ska snart hem iaf. Funderar på att gå ner till havet med kameran en sväng om solen håller sig framme. Får se kanske, kanske inte ;)


bild som jag hade från bildlektionen i fredags. lite tomt med bilder på skolans datorer annars så.

Nu ska jag snart ta bussen hem, vi hörs senare. pusss

monday

Hejsan,

Idag har det inte blivit något skrivet här. Efter en lång och seg dag i skolan gick jag till farmor och spenderade eftermiddagen där. Satt på balkongen i solen och njöt. Solen stekte riktigt;) Sen fick jag farmors underbara mat och till efterrätt fick jag jordgubbar, mhmm! Årets första för mig och dom var supergoda verkligen. Nu känns det att det är maj och att sommarn närmar sig med stormsteg. Lix, bara en månad kvar i skolan och det är riktigt mkt som går bort också, weeei.

Nej nu bara jag babblar på massa. Sängen kallar. Ska tagga nationellt prov i engelska imorn.. Verkligen min starka sida, naaaat.
Hoppas er dag har varit bra, puuusss♥

kanske dra t liseberg i helgen med de 2 bästa? Hopppppas

-

Halloj!

Bion var helt ok :) böckerna var ju mkt bättre men ah en helt okej film, lite söt sådär! Längtar tillbaks när man va liten och höll på med hästar. Det var ju det bästa som fanns då.. Saknar det lite faktiskt. Men tiden räcker inte till åt hästar nu för tiden. Skola, dans och kompisar tar ju upp all tid typ. :)

Nee nu ska jag gå och duscha och sen blir det sängen. Skola imorn och då ska jag gänga med Johanna i verkstan haha;) Efter d blire t farmor och gratta henne tror jag ♥
pusss

supercharmig bild på mig verkligen ;) tagen förut i skogeen haha
no makeup

solsken♥



Kom hem för en stund sen och har gjort en snabbredigering av en av bilderna från idag. Rullade runt i "vitsippehavet" i e timme typ. Sen kliade det på hela kroppen av löv och småkryp så åkte hem igen. Några få bra bilder blev det allt och vädret var ju bara underbart!
Nu står bio på schemat :) har lovat min kusin att gå med henne och kolla på den nya filmen om Klara. Den är baserad på Pia Hagmars böcker, och eftersom jag har varenda en och var ett stort Klara-fan när jag va liten så kände jag att bion är ett måste att se.

Vi hörs senare. Kanske en outfitbild innan jag drar, om jag hinner;) pusss

Söndag

Hejsan,

Hoppas att ni alla mår bra? Här är det relativt bra. Utvilad och det är fint väder, det gör en på bra humör tycker jag. Jag ska nu ta med mig min kamera och ta mopeden till ett ställe där jag vet att det kommer vara ett hav med vitsippor. Är riktigt foto-sugen. Vi hörs senare, pusss :D


dagens


inte överdrivet bra bilder men va kan man begära när det är en fyra åring som är fotograf ;)

Skinnjacka - H&M
Glajjor - Gina
Blus - Bikbok
Jeansleggings - Nelly.com
Converse

örhängen - H&M,
Ringar från vänster: H&M, Glitter, Spinning Jewlery och Indiska


Och idag har jag äntligen klickat hem en ring från cocoo.se,  glaad Amanda :D

keep smiling



RSS 2.0