natti

Jag som sa att jag skulle skriva mer här idag. Det får bli ett godnatt bara tror jag. Mår inte alls bra och har en lång, jobbig dag imorgon i skolan så ska faktiskt gå och lägga mig.
Så, Godnatt ♥
gaammmal cambild. men man kanske skulle orka locka håret någon dag? det tar sån tiid så man orkar nästan aldrig göra det

ny design

Hallå.
Nu ser det lite annorlunda ut här som ni kanske ser:) Det är inte riktigt klart men får fixa med alla småsaker lite längre fram. Det blev väldigt grått och kalla färger, men det passar väl nu när det är kallt o snöigt ute? Idag när jag skulle gå till skolan så var det -13º.. Då var det på med raggsockar, halsduk, vantar och pälsmössan vaklart! Så när man kom fram till skolan så var första lektionen inställd, superstart på dagen verkligen! Ne men dagen har väl varit helt okej men jag vaknade nog på fel sida idag för allt har bara känns jobbigt på nått sätt.
Har iaf precis gjort klart en engelska uppgift och ska nu sätta mig och rätta en bokrecension. Lika bra att bli klar med allt när man ändå har börjat.
Ja skriver här mer sen:) pusss

under ombyggnad

ni får stå ut med att det kommer se lite annorlunda o konstigt ut här kanske fram tills imorgon kväll. Måste ändra designen innan jag blir tokig.
Ska sitta och pilla lite med den nu iaf, har sovmorgon imorgon så kan sitta uppe lite längre än vanligt.
Sov så gott:)

första advent



När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla är så glada att få fira få advent.


söndag

Goddag!

Snön bara faller ner konstant känns det som. Det är helt vitt ute nu och svinkallt så går helst inte ut frivilligt. Jag som tänkte gå ut och fota men fryser ju typ ihjäl då..
Pojkarna är iaf fortfarande här. Dom ska väl åka hem om en stund när syrran och dom kommer hem från gbg. Mamma skulle också iväg senare så det blir till o vara ensam hemma i eftermiddag/kväll. Ska försöka ta lite kort så att jag kan göra en ny design men får se om jag orkar det. Är så trött på de bruna färgerna här i bloggen så måste försöka fixa något nytt. Kommer nog bli gråa färger igen som jag brukar ha.

Nu ska jag sätta mig och pilla lite med en ny header till Ana. Vi hörs senare!

min lille skrutt för ett år sedan när det var mktmktmtk snöö


pearl harbor

ändrade planer..
All snö förstörde mina o Evelinas planer. Ingen som kunde hämta någon av oss sent hos varandra och eftersom vi inte kunde sova över idag så bestämde vi oss för att träffas någon annan dag. Så det blev verkligen en lugn hemmakväll med mamma och pojkarna. Vi har ätit god mat och nu för en stund sen blev det glass med varma hallon♥ bara fööör gott. Viktor har somnat här bredvid mig i soffan så ska bära upp honom till sin säng. Jag ska nog efter det sätta på en av mina favvofilmer, Pearl Harbor. Längesen jag såg den. Längesen jag såg på film överhuvudtaget.
Hoppas ni har haft en bra lördagskväll ni med, så hörs vi imorgon. Då ska jag ut och fota har jag bestämt!
natti♥

tävling

Jag är med och tävlar på Lindas blogg :) Klicka er vidare HÄR och var med du också!

saturday night

Hej igen,
Sitter här i soffan och myser med mina killar. Godis och Bolibompa, en oslagbar kombination verkligen haha.. Kan ju säga att jag kollar mer på datorskärmen än på tven. Har precis duschat så ska blåsa håret o fixa mig lite smått snart. Ska vara med Evelina som jag inte varit med på år och dar så det ska bli supermysigt. Blir en goo hemmakväll!
Hoppas på att nästa helg bjuder på lite mer festligheter än vad denna har gjort. Nog för att det är riktigt skönt med såna här helger med men jag är dans&partysuugen. Får se, det kanske blir klassfest iaf, skoooj!
Aja nu ska jag göra det som ja skrev att jag skulle göra. Slänger in ett inlägg till senare.
Pusss


HAHA helt galna


barnvakt

Hejsan!
Va säger ni, härligt med lördag eller? Det tycker iaf jag. Den började bra med att jag vaknade upp hemma hos Ana Banana. Vi såg på film, åt frulle och hade myysigt. Sen kom min syster o hämta mig för ja skulle passa hennes barn, så nu sitter jag här och är barnvakt! Har precis gjort tomteplättar till dem och de åt så det höll på att spricka verkligen. Var bara tvungen o blogga emellanåt men nu ska jag vara en snäll moster och spela UNO med Viktor!
Kommer upp en gaalen video här om en stund som vi spelade in igår hahah,
Ha det bra sålänge, puss!

just nu hahah♥

friday

Hola!
Sitter på lektion. Har design som är vääldigt slappt. Sitter bara och lyssnar på massa presentationer och vill bara ha helg nu! Kommer bli en bra fredagskväll som ska spenderas med Ana, Ewe o Emil. Det var längesedan sist så det ska bli riktigt mysigt. Så en lugn kväll med dom står på schemat.
Något annat nytt idag är att det snöar. Sjukt kallt och snö, inte okej men det är ju ändå första advent på söndag så lite mysigt om det är lite snö då.
I Övrigt så är det inte min dag idag. Jag har ramlat ute, hällt salt ist för socker på gröten, förlorat stort kortspel.. Kanske inte så mkt men ändå det känns inte bra haha. Men nu ska jag lyssna lite mer, pusspusss

shoes




mina nya skor från nelly.com
de kostade 399:- och jag bara älskar dom redan. lätta att gå i också för att vara såpass hög klack. nog för att kilklack är lättare att gå i än vanlig klack men ändå haha!


en vanlig torsdag

Hejsan :)

idag har varit en lugn dag. Sovmorgon, en lektion i skolan, ner på stan med Ana för att snacka med hennes mamma om mitt(och mina klasskompisars) UF-företag. Gick sedan med henne hem snabbt innan min buss gick hem. Eller jag åkte inte hem, jag hoppade av hos min syster för skulle hämta hennes barn från dagmamman. Sen lagade vi mat och hade det trevligt innan mamma kom och hämtade mig:) Är iaf hemma nu efter att ha hämtat mina skor som legat på posten nu i några dagar. Det har kliat i fingrarna nästan för har varit sugen på att hämta dom redan den dagen AVI-lappen trillade ner i brevlådan men det har inte funnits tid för det förräns idag.
Är förövrigt supernöjd för skorna och ska redan använda dom imorgon!
Det var lite om min dag. Känns dock lite segt o gå till skolan dom här dagarna för min garderob är tom på tröjor och koftor. jag vet inte om jag nämnt det här på bloggen men eftersom det var kackerlackor på hela gran canaria så ligger alla mina kläder som jag hade med mig dit i frysen och de måste ligga där ända tills lördag typ för att vi ska vara säkra på att vi inte fått med oss några hem. Vill helst inte ha in det här hemma i huset. Så har stått och valt av de få kläder jag har kvar i garderoben, det är alltså sånt jag inte använder särskilt ofta. Okej de få kläder.. Garderoben är full men jag gillar inte de kläderna som ligger där så mkt. Det var ett av mina stooora problem för tillfället hahah;)

Guuud hoppas ni orkar läsa, bara massa onödigt babbel. Ska t kort på mina skor nu så jag lägger upp bild på dom sen :D


vissa dagar är jobbigare än andra.. saknar dig♥


övernattning hos sofia

Heejsan,
Hur mår ni idag? Jag mår bra:) Sitter just nu hemma hos Sofia, vi har ätit världens godaste mat precis och nu ska vi färga håret på varandra. Jag ska bli röd(igen, eftersom färgen bara går ur mitt hår hela tiden) och hon ska bli ljusbrun! Hon vill även att jag ska raka sidecut på henne, får se om jag vågar ta på mig det uppdraget:D
Sover här sen också för vi har sovmorgon imorgon så vi kan sova länge. Ganska skönt sådär!
Detta var bara ett litet snabbt inlägg för att ni ska veta vad jag håller på med idag.
Imorgon hörs vi igen men fler inlägg, med bilder ja lovar!
pusss

tisdag den 23 november

godkväll!
här sitter jag, precis hemkommen från min farmor. Gick dit direkt idag efter skolan och hälsade på henne. Hon hade lagat köttbullar, en sån grej som min farmor bara är bäst på! Sen somnade faktiskt jag när ja låg där i soffan o kollade på tv, så roligt sällskap var jag haha. Galet trött efter två dagar i skolan. Förstår inte det men.
Ska försöka skriva klart en engelsk bokrecension innan jag somnar. Ska nog göra mig en stoor kopp med te och tända lite levande ljus och ha lite mysigt. Sen måste jag packa väskan för ska ju sova borta imorgon, men det berättar jag mer om imorgon eller senare idag!
waaah saknar det. ska försöka lägga ut massa kort någon dag när jag har tid

pälsmössan

kollade på termometern nyss, minusgrader ute.. DÅ behövs det en goo mössa, och jag har ju följt årets trend och köpt mig en pälsmössa! Urgosig är den verkligen och ångrar mig inte.
Den kommer från SVEA och kostar 399:-
Nu ska jag ta och äta en clementin och sen sova,
natti♥

måndag

hejhej,
Haft en riktigt bra dag. Roligt att träffa alla igen och mycket att prata om. Är dock typ redan helt slut efter en halvdag i skolan. Längtar tillbaka till gran canaria huur mkt som helst. Vill bara ligga där på stranden o sola och ha det gött, inte vara här hemma i kalla sverige.
Nu ska jag bara slappa ikväll iaf. Se på tv och ta det lugnt och sen blir det en tidig kväll, ingen sovmorgon imorn inte..
Ha en bra kväll♥

sovmorgon

morning
Nu har jag stått upp, duschat och sitter nu här och äter några mackor. har sovmorgon vilket är dunderskönt verkligen. nog att jag har varit på semester i en vecka men en sovmorgon sitter inte fel, och nu är det så att vi ska ha sovmorgon 3 ggr / vecka i 3 veckor ;) ganska skönt sådär!
Möttes av en lite mindre skön överraskning när jag vaknade, DET ÄR VITT UTE :( det har snöat under natten och nu är det kallt och snö. det är faktiskt bara november, inte okej med snö här på västkusten då.. Aja blir att ta på sig bootsen sen och ge sig ut.
Nu ska jag äta klart här och fixa mig. Flår typ i ansiktet så vettifan hur ja ska sminka mig men det ordnar sig haha:D skit att jag skulle bränna ansiktet första dagen på gran canaria..
Ha en bra dag så ska jag försöka blogga innan jag åker, pusspuss!

bio

jag som skulle försöka lägga in bilder på datorn idag, det gick ju inge vidare. Har varit hos mina systrar hela dagen och är fortfarande där, vi ska nämligen åka på bio om ca en halvtimme. Blir den nya Harry Potter filmen, nog för att jag inte tycker att de senaste filmerna är lika bra som de första men man måste ändå se hur det slutar. Man har ju sett alla när dom kommit ut på bio direkt, eller vet inte ens om jag var 11 så jag fick se den första när den kom ut på bio men man tyckte iaf att filmerna var jättebra när man va mindre.
Jag bloggar nog senare ikväll för jag har sovmorgon imorgon så jag kan vara uppe längre än vanligt :D börjar inte förräns halv ett imorgon så kan sova länge, underbaart.

Nu ska jag fixa mig lite snabbt här och sen drar jag, hoppas ni får en bra söndagskväll!

har ni sett den nya Harry Potter filmen? i så fall vad tyckte ni om den?


california king bed

Nu när jag har varit borta en vecka så har det tillkommit mkt bra musik i mina vänners spotify-listor. Fastnade speciellt för den här nya med Rihanna. Så lyssnalyssna!

borta bra men hemma bäst!

Hejhejhej!
Kan då säga mig att det blev en liten chock igår när jag steg av planet. När jag steg på det och vinkade hejdå till Gran Canaria var det mellan 25 och 30 grader varmt och när jag steg av det i Göteborg så var det +1 grad. Lite skillnad om man säger så. Men nu när jag sitter här hemma och det snöar utanför fönstret så har jag en toppenvecka att titta tillbaka på. Vi har haft superväder hela veckan så har kunnat sola alla dagar, känns inte som att jag är så brun dock men jag har iaf tagit vara på soltimmarna:)
Bilder kommer senare om jag hinner lägga in dom och redigera o så!
Just nu.. Ja jag ser på fredagens Idol-avsnitt. Har ju fått reda på att Andreas Weise åkte ut(tyvärr :(:(:(:( ) men det kan vara roligt att se deras framträdanden ändå. Har ju läst på många bloggar att Jay var grym så har ganska höga förhoppningar på honom. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Ska nog äta lunch hos min syster och sen ska jag till min andra syster o kolla på deras nya hus:) när man har varit borta en vecka så känner man verkligen hur mkt man saknar familjen så ska bli roligt o träffa dem.
Vi hörs senare med Gran Canaria bilder, nu ska jag gå upp o rota fram något ur garderoben att ta på mig. pusss
det första jag gör när jag kommer hem är att beställa skor.. har letat efter ett par såna här huur länge som helst och nu hittade jag dom i rätt storlek o allt så var ju tvungen att slå till. 399:- på nelly.com

gran canaria

Vet att jag inte har varit aktiv här på bloggen på ett bra tag men det ska bli ändring på det om ca en vecka. Jag ska nämligen utomlands nu, åker inatt och kommer hem nästa lördag så efter det ska jag sätta igång med bloggen igen. Ny design och massamassa inlägg hoppas jag att ja kommer kunna bjuda på då;) (Skulle varit roligt om jag kan hålla det löftet..!)
Iaf, inatt blire gran canaria med familj och släkt. Oj va roligt jag ska ha! Hoppas ni kommer ha det lika bra här hemma i tråkiga gråa Sverige♥

RSS 2.0