cocoo.se


blue


Canon EOS 500D


Hejhej!
Blev en spontan tur med kameran idag. Tog bara mopeden och körde och det slutade med att jag hamnade nere vid vattnet. Asså inte så jättelångt hemmifrån men annat än bara trädgårdsblommor. Låg och tog kort på de här blåklockorna en lång stund och mixtrade med slutartid och bländare och allt. Blev inte jättenöjd med resultatet men övning ger färdighet eller vad brukar man säga:)

Ska iaf göra mig varma mackor med kantarellstuvning nu, mhmmm! Har inte ätit kantareller på ett bra tag så det ska bli mums. Så det är bara till o sätta igång så får vi se hur det går;d
pusss♥

världsmästarcykeln



Godkväll♥
Hittade massa gamla bilder på mitt minneskort sen i sommras(om man nu kan säga såå. det är fortfarande sommar men känns inte som det när det typ är 5 grader när man ska gå till skolan på morgonen:( ). Fick iaf ett ryck när vi var och grillade för ett bra tag sen. Satte mig och fotade patricks gamla cykel, gamla bettan som han kallade "henne" haha. Inga speciella bilder alls men bättre än ett bildlöst inlägg iaf.

Idag har jag nog fått den roligaste läxan på mkt länge. Jag har "Fotografiskbild A" på schemat så har fått en läxa att fota. Kan ju inte bli mkt bättre eller?! Efter en lektion men en helmysig lärare så kan jag knappt vänta tills fredag då nästa lektion är. Hoppas verkligen att han kommer kunna hjälpa mig att utvecklas och lära mig min kamera bättre.

Nu blire snart sängen och ladda inför en lång seg dag imorgon. Tisdagar är ingen favorit med idrott och engelska..
Hoppas ni har haft en bra dag och så får ni sova så gott♥

lite annorlunda inlägg





läsarbild med Andreas Wijk

Godkväll :)
Har blivit en vana att typ bara blogga på kvällarna.. Vet inte om det är bra eller dåligt haha men borde ju vara mer än ett inlägg om dagen men det hinns inte med.

Idag har varit en mamma dotter dag på Torp i uddevalla som för er som inte vet är ett köpcentrum. Blev lite mer shopping än vad jag tänkte mig att det skulle bli men har ju iaf tjänat ihop pengarna själv! Har inte hunnit ta kort på det så ni får se det imorgon :) blev en blus och lite annat smått och gott.
Har även ikväll gjort en ny header till Ana. Jag kan verkligen inte påstå att jag är så bra på att göra headers och designer men det är roligt och blir jätteglad när ni frågar om jag kan göra designer till er kära läsare men nej, jag gör bara till nära vänner:) Så har bara gjort om hennes header ikväll men ska sätta mig och pilla med menyn och så någon annan dag tror jag.

Nu ska jag försöka skicka in en uppgift vi har fått i Teknikutveckling och Företagande så är en läxa gjord iaf..
pusss♥



Såg ni vem vi hängde med på Liseberg i fredags..;)
hahhaha nej men vi hälsade på och tog en läsarbild med Andreas Wijk. gaaah den killen vet verkligen hur man klär sig och så trevlig han var. Jättegoo verkligen och gick jättegärna med på att ta kort med oss. Ana blev helt till sig när hon såg honom så vi fick oss några goa skratt åt deet resten av kvällen:D


lördag

Hejsan:)

Hur mår ni allihopa? Kan säga att här är det segt, riktigt segt. Kan ju dra historien från början om vf jag är såhär trött..

Igår efter en heldag i skolan åkte jag och mina två bästa vänner till gbg för att gå på Liseberg och kolla på NRJ in the park. Tyvärr missa vi typ alla artister men vi fick ju sett Rasmus Seebach vilket var det viktigaste och oj va bra han var live. Över förväntningar! Liseberg var ju verkligen fullt med ungdomar och vi träffade en del kompisar som man ser alltför sällan.
Eftersom då Liseberg stängde klockan 22.00 så drog vi oss mot brunnsparken då och satte oss på condeco och fikade. Jag tog en hallonsmoothie vilket jag älskar! Så himla gott och inte alltför onyttigt vilket är bra. Så vi satt där och dega i några timmar typ och sen gick vi mot centralen. Vi blev ett lite större gäng som hängde ihop, alla ifrån lysekil så det var riktigt roligt. Så eftersom bussen gick hem vid ett så var jag hemma halv fyra typ och idag så har jag JOBBAT.. Usch är så seeeg. Har iaf sovit typ hela eftermiddagen men kommer ändå somna som en stock strax.

Har tyvärr inga bilder från gårkvällen eftersom jag inte hade någon kamera med mig:( Men imorn kommer det nog förmodligen kommer några bilder iaf med en sak som hände, ska inte säga vad det är förräns jag visar er så kika in här imorn så får ni se;D

Nu ska jag som sagt snart kila till sängen för behöver min skönhetssömn.
nattiiii♥


huvudVÄRK

Nu har skolan dragit igång på riktigt..
Massa info på lektionerna och nya ämnen som gör att man måste gnugga geniknölarna en gång extra för att hänga med från början nu. Det är mkt matte. Det är väl det jag vetat sen innan men nu är man här och det är mkt. Hjärnan får verkligen arbeta.
Så vet inte om det är därför eller om det är för att vi har dålig ventilation i skolan, för har en sån hemsk huvudvärk varje dag.. Det är väldigt störande och gör att man känner sig lite seg och allmänt hängig om dagarna. Men imorn är det ny dag och nya tag så hoppas att huvudvärken inte kommer då iaf:D

Varit lite mkt o göra nu dom här dagarna med möten i skolan och liiite plugg efter så har inte haft ork att blogga. Men nu ska jag försöka så mkt jag hinner med iaf:) Vi kommer ju få datorer i skolan nu med så möjligheten att blogga på dagtid kommer att vara lite lättare nu. Nog för att jag inte ska blogga hela dagarna men man kan ju alltid förbereda ett inlägg och bara publicera det snabbt:D Men eftersom vår är lite seg så kommer vi inte få dom förräns v.36 men det är bättre än aldrig iaf. Man får se det positivt!

Neej nu ska jag ta och fortsätta att se på Fångarna på Fortet. Det var mitt favorit program när jag var liten. Nog för att jag tkr det var bättre då men det är helt okej att se på nu med! Bra att det är något att se på på TV:)

Vi hörs imorn,
pusspusss♥

ändrade planer

Helllu:) Nu har kusinen åkt för en timme sen ungefär och jag sitter här och har redigerat lite bilder. Blev ändrade planer, vi tjejer åker till Johanna ist för att vara här så mammsen ska snart köra ut oss till stan:) Hoppas ni får en bra kväll för det ska iaf jag ha!
pusss♥


så sööt♥

21 augusti

Hejhej:)

Nu har jag vaknat efter 12 timmars sömn hahha. Somna klockan 22:00 och sov till 10:00 idag.. Sjukt hahah men så himla skönt:) Behövde sova ikapp de senaste dagarna tror jag. Det är verkligen hemskt när man ska sova o så somnar man verkligen inte hur trött man än känner sig. Tankarna snurrar runt i huvudet och blää. Exakt så har det varit de senaste dagarna.

Har iaf hjälpt mamma att städa nu under förmiddagen för ska ha lite kompisar från det gamla tjejgänget här ikväll. Vi som gick i samma klass under högstadiet. Ska bli jätteroligt o träffas bara vi, äta gott och se på nånn film kanske. Kommer bli awesome♥
Men innan dess ska jag städa mitt rum och hjälpa min lilla kusin att göra iordning henne i håret för hon ska på bröllop idag. Hon har så långt och fint hår så det kommer säkert bli bra, får jag hoppas haha:) Eller förresten, hon är inte så liten längre. Hon är faktiskt redan 12 år ju:)

Men vi hörs om en stund, ska hoppa in i duschen snabbt nu.
pusss

jag och johanna på vår "bal". gosh det var ett tag sen..


fredag

Idag orkar jag inte blogga tyvärr. Har varit allmänt seg hela dagen och somna i eftermiddags så är verkligen helt slut. Inte van att sova så här lite som jag gjort de senaste dagarna tror jag..
Vi hörs imorgon iaf, då är det ny dag och nya tag!
pusss♥

skolstart

Godkväll!

Nu är första skoldagen avklarad och det var faktiskt helt okej. Roligt och träffa alla igen, både klasskamrater och folk i andra klasser. En mycket slapp första dag var det iaf, börja halv nio och slutade kvart över tio. Så ganska chill.
Sen när vi sluta gick jag med några killar i klassen o åt lunch, vi pallade inte skolmaten så gick ner på stan:) Det värsta var ju regnet då.. Mitt hår såg ut som bara f*n efteråt men aja haha. Eftermiddagen spenderades iaf med Ana, Ewe och Oliver en stund. Blev prat om schema, kurser och nytt folk typ och sen efter det såg vi på film.

Fattar inte var denna dagen tagit vägen, det har gått väldigt fort!
Nu ska jag nog försöka sova, vilket inte kommer gå så bra.. Blir nog ett avsnitt av True Blood.
Var det någon av er som börja skolan idag? Hur jag eran dag varit?
Sov så gott nu alla, puss♥

nytt i garderoben


jacka från H&M, 149kr. bara älskar den redan♥

skjorta från gina tricot, 199kr

Sen köpte jag en längklänning(som jag inte visste hur jag skulle fota, orkade inte ta på mig den lixom haha), 2 ringar och ett halsband! Det orkade jag inte ta kort på, ni lär få se det såsmåningom ändå:)
Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen får man väl försöööka sova tidigt eftersom skolan drar igång. Syrran lovade att köra mig dit iaf vilket är skönt. Men kommer nog inte hinna blogga innan så ni får ha det så bra så hörs vi imorn någon gång under dagen:)
pusss♥


lunch på stan med bästis

Hallå :D
Sitter här hos Ana medans hon provar kläder. Vi har varit på stan och ätit på resturang och haft det riktigt mysigt. Vi kände att vi skulle gotta oss lite såhär sista dagen innan allvaret börjar igen.. Då kommer man inte ha tid med sånt som vi har gjort dag.
Ska snart åka hem iaf och då ska jag ta kort på det jag köpte igår så ska ni få se det:D Riktigt nöjd med det jag köpte faktiskt.
Aja nog tjötat om det, vi hörs sen!

såhär snygga va vi igår när vi såg på film tills..

vi somna hahah


Sista dagen på sommarlovet..

Hejhej:) Just nu sitter jag proppmätt i anas soffa. Har ätit scones till frukost, mhm! nu ska vi se på en film d hyrde igår och sen ska vi dra på stan en sväng. Bloggar ikväll om mina inköp som jag gjorde igår! Ha en bra dag allihop, pusss

götet

Nu sticker jag till gbg med Ana. Ska shoppa litegranna tror jag;)
Ha en bra dag, pusss♥

cookie dough

Hejhej,
Blev ingen inlägg förut innan jag åkte, och ingen speciell outfit idag heller. Blev en knut mitt på huvudet, jeans och en myströja bara. Inget att visa för er kände jag;) Åkte iaf till stan. Sola, mötte Ana, gick till banken, till Hemmakväll och sen o köpte mat. Sen gick vi hem till Ana och slappa en stund innan vi färgade mitt hår. Nu är det mörktmörkt igen, så som jag vill ha det. Känner mig dock ännu blekare nu än innan men jajaa, det ska nog solariet hjälpa mig lite med nu.
Sen satte vi oss o kolla film som ana hyrt på Hemmakväll. Vi såg den nya Wallander filmen, Vittnet. Helt okej, jag är ju ett Wallader freak typ så jag älskar ju dom. Samtidigt som vi såg på den då så åt vi Ben&Jerry's, popcorn OCH chips hahha. Snacka onyttigt men gott. Man får ju passa på lite nu innan skolan börjar för då ska jag inte äta onyttigt mer!

Neee nu ska jag sitta här med datorn och surfa runt lite innan det blir sängen. Ska upp gaaanska tidigt imorn så får försöka sova i hyffsad tid:) Skriver ändå bara en massa babbel nu känner jag haha,
pusss på er♥

b&j♥

monday

Goodmorning!

Nu ska jag snart dra mig till Lysekil. Ska sola, köpa hårfärg och sen färga håret då. Ana har lovat att hjälpa mig så går till henne efter det:) Ska få på mig lite kläder nu och äta lite frukost. Kaanske slänger in en outfit bild om jag hinner.

pusss

sista dagen på jobbet

Hallå:)

Har varit två hektiska dagar. Har verkligen haft fullt upp hela tiden så har inte haft tid att uppdatera något här. Igår kväll efter jobbet åkte jag iaf till stan och träffade Ana som kommit hem från Portugal efter en månad typ. Jag, hon, Ewe och Emil gick iaf hem till Ewe o såg på film, åt godsaker och drack lite rosé. Fick pratat igenom den här månaden också vad som hänt här och vad som hänt i Portugal. Sen sov jag i stan och åkte hem i förmiddags. Då åkte jag och mötte syrran m fam. vid stranden. Det var sjukt varmt även fast det inte var så mkt sol så jag lånade syrrans baddräkt(det var typ 10 år sedan jag använde baddräkt hahah) och badade med mina syskonbarn. Sen åt vi där och satt o prata en stund tills jag va tvungen att åka, jobbet kallade!

Och nu har jag jobbat klart på mitt sommarjobb för iår vilket känns helt awesome! Känns typ som en lättnad, asgött.
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn, kura ihop mig under en filt i soffan och gotta mig med sakerna på bilderna nedan, min arbetskompis rekomendera den här chokladen så hoppas den är god nu!
Vi hörs imorn, pussss♥


äntligen fredag

Hellluu:)

Jösses vilken dag. Det har varit väldigt mkt på jobbet idag. Massa folk och mkt i posten så ah, det har vart fullt upp. Bara två jobbpass kvar nu för har bytat bort mitt pass på måndag sååå skönt. Så kommer hinna med lite roligt innan skolan börjar. Lite shopping och vara med mina bästa vänner!♥ Ana som jag inte träffat på en månad och Ewe har jag inte träffat på en vecka typ heller. Saknar dom båda.

Har också gjort något med min högra handled idag på jobbet så har ont. Den känns jättesvag och konstig så vet inte riktigt vad jag ska göra. Har suttit med ett glasspaket på den störredelen av dagen för det gjorde ont. Blää

Just nu sitter jag hos syrran. Blir fredagsmys här ikväll med god mat och fruktsallad till efterrätt.
Vi hörs senare, pusss

snart snaaart


två dygn kvar, sen är du hemma igen♥


nu ska jag sova efter ett mycket händelserikt arbetspass. Veckans stamkund var inne  gav oss några roliga skratt och jag blev kallad tant.. Inte okej det där sista tkr jag hahah.
Jobbar tidigt imorn, så vi hörs under eftermiddagen någon gång.
pusss

torsdag

Hejhej :)
Nu drar jag snart till jobbet, är hemma runt halv tio ikväll igen. Jobbar alla dagar fram tills måndag så jag hinner inte med så mycket annat än att jobba, äta, sova. Dom halvdagarna jag är ledig hinner man ju inte göra så mkt på så. Redan torsdag iaf, snart lördag wooho;)

Nu ska jag dra, kanske hinner banken innan jobbet också!
pusss

bags

Har hittat min skolväska!
Det är ju så att vi på min skola ska få varsinn bärbar dator nu till hösten och då tänker jag verkligen inte gå runt med en dator väska till den, en snygg trendig väska med dom rätta måtten har jag vart fullt bestämd att jag ska hitta, och nu har jag gjort det!
Hittade egentligen en när jag var i stockholm men den kosta typ 2000 och det vill jag inte betala för en skolväska. Jag ska dock vänta med att beställa tills jag vet vilken storlek vi får på datorerna.

Nu ska jag lägga mig och kolla film och soova.
Hoppas ni haft en bra kväll,
pusss♥




a hard work work

Heej,

Regnig dag idag. Känner mig ju grymt taggad på att ta moppen till jobbet. Kommer ju bli pissevåt är då en sak som e säker. Kanske får leta fram regnkläder o dra på mig. Inte så snyggt men bättre det än att bli våt:)
Den här förmiddagen har jag inte gjort någonting. Sett lite på True Blood och ätit tacos. Ätit lite godis. Slappat ännu mer. Lite film. Och just nu sitter jag och snackar med en klasskompis om vårat nya schema. Rööööv säger jag bara att dom har gjort om det typ igår så vi slutar sent fredagar nu ändå. Blir så sur verkligen.. Hade sett fram emot att sluta tidigt då eftersom jag ska jobba varannan fredag.

Jaja, är iaf lite sugen på att börja skolan igen nu. Komma tillbaka till allt d sociala. Kom liksom på förra veckan när några i klassen var här hur mkt jag saknar dom. Plus att det ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Och jag längtar så efter höstmodet också! Boots, mysiga koftor, skjortor, vantar & mössor, halsdukar.. Jaa, allt:D

Nee nu ska jag ta på mig jobbarkläder och sticka! När vädret är såhär så gör det inget att man jobbar iaf:)
Vi hörs ikväll om jag orkar,
pusss!

ge min bruuuuuna ben o sool


standing where you left me


lilla elsan♥


tisdag



linne - monki, cykelbyxor - hm, boots - din sko, armband(här som armsmycke) - lindex, ringar - bla från cocoo.se

Helllluu!
Hur mår ni idag? Jag mår bara bra. Jobbade förmiddag idag så har haft eftermiddagen ledig för att göra roliga saker, som att fota;) Gick ut med kameran och min nya fjärrutlösare [Canon RC-6]. Tog huuur många kort som helst men dom flesta blev ju en aning oseriösa och icke bloggmaterial om man säger så haha. tänkte att om jag har en sån så kanske jag kan bli bättre på att ta outfitbilder. Hmm så får se om jag blir det;)

Nixpix, ska tvätta bort sminket nu och kanske ge mig ut på en promenad. Känner att jag behöver det!
vi hörs senare, pössss!

9 augusti

Hejhej,

Roligt att det inlägget jag nyss skrev försvann.. Det var inget viktigt så asså men lite iriiterande.
Sitter här och ska snart dra på mig kläder och sticka t jobbet. Jobbar mellan tre och kvart över nio idag så är hemma ikväll någon gång. Jobbar med Johanna idag med, awesome!
Vi hörs senare, pusss


ett halv år sedan idag.. jag saknar dig så himla mkt pappa♥

good girl gone bad

Här är jag igen!
Ledig idag, det var inte igår inte.. Ledig idag och nu har jag 8 jobbiga dagar kvar på jobbet sen är jag friiiiiiii i 2 dagar o då är det skola. Ganska sjukt ändå att det gått så fort. Det är även 6 dagar tills Ana kommer hem. Oj vad jag längtar efter min skitunge. Kommer gå o längta tills lördag hela veckan iaf, det är en sak som är säker:D

Idag då har jag varit på släktkalajs till mormor. Sen vare grillat hos syrran och nu väntar jag på att Evelina ska ringa så ska vi träffas :) det var ett tag sen så ska bli toppen!
Som sagt jobb imorgon igen så nu ska jag njuta av min lediga kväll här,
Ha det bra,
pusss♥

ps. rubriken är rihannas låt som har gått på repeat här idag. veeet den är gammal men braa,
 


friiiiiiday


Canon EOS 500D, standard objektiv 18-55mm.


Hejsan!
Här sitter jag, en fin fredagskväll som denna och gör.. Ingenting. Kom hem från syrran för en liten stund sen och nu sitter jag här och laddar inför jobbet imorn. Orkar inte göra något direkt på kvällarna när jag jobbar. Skönare att bara vara hemma och slappa.
Imorgon är det Lördag iaf och då ska jag till Uddevalla med Evelina. Har inte träffat henne på flera veckor så det ska bli hur kul som helst! Sen är jag ju ledig söndag med, känns bra:)
Vi hörs sen tror jag,
pusss♥



trötter

oHejhej,

Hur mår ni? Jag är t r ö t t! Jobbat två långa pass nu i två dagar så kroppen är helt slut. Imorgon blir det ett kort pass igen som kommer bli skönt, sluta tre så inte hela dagen går bort. Imorgon åker jag till stan efter jobbet med syrran. Ska köpa mig en tröja i belöning till mig själv nu när jag slitit så hårt;) bara 1½ veckas jobb kvar sen börjar skolan.. Känns lite konstigt men roligt också =) Fast för mig så slutar ju inte jobbet, har antagligen fått jobb nu i höst/vinter vilket är göööötttt. Lite extra pengar är aldrig fel.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa för det blir en tidig kväll idag,
pusspusss♥

och juste, klantat mig så har ingen mobil på några dagar..... på måndag kanske jag får tillbaka den, om jag har tur..

butterflies



Hejhej!

Här har ni mig igen, och jaa jag lever fortfarande;) Inte varit så mycket uppdatering här men det har hänt en del.. Klassträff här hos mig i söndags, jobb igår och idag har jag fotat och varit hos syrran en stund. Har som sagt börjat jobba igen och har två jobbiga veckor framför mig och sen blir det skola igen. Det här sommarlovet(som man knappt kan kalla sommarlov pga det dåliga vädret) har verkligen inte känns som sommarlov och det har inte hänt mkt roliga saker heller. Varje sommar hoppas man och säger att "det här ska bli den bästa sommaren" och att "det kommer bli grymt" men det känns inte så alls iår och det suger.

Imorn ska jag upp tidigt och jobba, långpass imorn men man får tänka pengarpengar..
Hoppas att ni mår bra,
pusss♥

RSS 2.0