H&Ms vårkollektion

Beställt!
Direkt när H&Ms vårkatalog kom igår så satte sig jag och Ana ner och beställde lite smått, i samma paket då alltså. Bikinin föll jag för direkt så den var jag tvungen att ha och sen det andra fastnade jag också för skarpt! Så första leveransen kommer redan nästa vecka tror jag.
Sen de senaste dagarna har jag varit barnvakt och umgåtts med mina favorit tjejer. Kommer upp lite bilder från det senare tror jag eftersom vi var ute och fotade igår:)
Och imorgon är det nyårsafton, woho!!
pusspuss

let's party

Blev ingen lugn kväll, nu drar jag till stan och umgås med fina kompisar!
Ha en bra kväll nu som läser detta, pusss♥

juldagen

Hallå:)
Hur mår ni idag? Själv är det toppen här. Bara vilar och har det gött här hemma med mamma. Har sett på lite mysiga filmer som har gått på tven nu på förmiddagen. Och nu ser jag på Svensson Svensson som jag spelade in igår för vi hade inte tid att se på det då. Har ändå sett det hur många ggr som helst och skrattar ändå haha.
Nu ska jag nog laga lite mat o äta och sen får vi se vad som händer i eftermiddag. Blir bara att ta det lugnt iaf, kanske redigera lite bilder från igår:)
vi hörs sen, pusss

Julafton!

God Jul allesammans♥
Mysigaste dagen på året eller vad säger ni? Jag är verkligen som ett barn, jag älskar julafton. Men faktiskt inte för paketerna som när man va liten utan för gemenskapen och att få umgås med familjen! Ingen rolig dag i övrigt men. Har gått och bävat för den här högtiden hela året. Första julen utan pappa och det känns verkligen att det aldrig kommer bli som förr..
Har iaf ätit lunch, sett på Kalle Anka & Hans vänner och ätit julgodisar med familjen. Nu kommer snart mormor, farmor och min faster så blir det mat om en stund. Mamma står och lagar det nu, ska bli så goottt!
Nej nu ska jag gå och vara social mot resten och senare efter maten ska jag byta om till tomte-outfit.. Ska stoppa bomull i munnen så jag får annorlunda röst iaf. Hoppas ungarna går på det haha!
Ha nu en toppen Julaftonskväll, många kramar från lilla mig♥
att få ett kort på alla fem var inte det lättaste ska jag då säga.. dom kröp ju därifrån en efter en typ hahah, men iaf alla mina fem gulleungar♥




Dan före dopparedan'

Lilla Julafton
Varit en lugn dag. Eller kanske lite hektisk förmiddag på jobbet men en lugnare eftermiddag. När jag slutat jobbet åkte jag och min syster till Lysekil och köpte de sista julklapparna. Alltid ute i sista sekund.. Men nu är det fixat iaf! Efter det åkte vi till min andra syster och hade myys där hela kvällen. Spelade tv-spel med barnen, såg på julkalendern och åt godis.
Nu sitter jag här hemma med mamma och slappar. Kurerar mig med en alvedon och tee i mängder. Halsont och ont i foten.. Hoppas att jag mår bättre imorgon.

Ha nu en toppen julafton imorgon om jag inte har tid att blogga!
kram♥

julloooooooov

Hallå!

Säger bara vilken natt.
När vi fick jullov igår så drog jag och en kompis till kungshamn på fest. Blev en ganska lyckad kväll tycker jag allt bara att jag var så tröööött och ville sova men det var fullt liv där tills halv fem typ. Då somna jag och sov i ett par timmar innan jag tog bussen hem runt nio.

Så idag har jag varit hos syrran och tagit det lugnt. Ska dock strax åka till jobbet. Blir jobb i eftermiddag och imorgon förmiddag. Lite segt att jobba dagarna innan jul men det kommer nog gå fort och så eftersom det är mkt folk de här dagarna.
Juste min klänning från nelly kom idag med! Snabba leveranser gillar vi:D

pusss

take me back


nyårsklänning, check!

Ojoj..
Redan en vecka sen jag skrev något här. Livet går som för runt.
Idag hade jag det mattenationella så nu är jag läx&prov ledig hela lovet. Känns underbart. Hoppade runt i skolan av lycka när det var klart av känslan att snart är det lov och inga mer måsten.
Efter skolan åkte jag och några kompisar till Torp. Tänkte shoppa nyårsklänning och lite annat roligt men jag kom hem med smink, armband och hårfärg! Färgen åkte i håret direkt när jag kom hem så det är nog någon nyans rödare nu än innan:)
Som sagt då så blev det ingen nyårsklänning men jag klickade mig in på nelly.com direkt jag satte mig vid datorn och de hade fått in lite nytt och där hittade jag en som jag föll för! Paljetter och spets, mhmm I like!
jag bara älskar den!! 549:- hos nelly.com

tisdag

bild på min lilla kille som blev 6 år i söndags. måste bara tillägga att det var de godaste tårtorna jag ätit någon gång med, mhmmm!
Tisdag som idag kommer innebära såhäär mkt plugg. Två prov imorgon som jag måste få gjort. Inte så taggande alls menmen.. Ska försöka blogga ikväll om jag har tid! pusss



Lucia

eftersom blogg.se krånglar kan kan inte lägga upp fler bilder tyvärr.. korten är iaf från igår när Ana var Lucia i kyrkan. Det var så himla fint verkligen, och när hon sjöng solo kan jag ju säga att tårarna rann nerför kinderna. ♥

Nu är det bara denna veckan+några dagar nästa vecka kvar i skolan sen är det jullov. Försöker verkligen att stå ut men nu är det riktigt jobbigt att gå upp på mornarna när det är så mörkt och så är det mörkt när man kommer hem ifrån skolan med. Men som sagt, det är bara att stå ut!
Nu ska jag sova tror jag, hoppas ni mår bra.
Kram


12 december

Hejhej,
Nu var det några dagar sen jag skrev här igen. Jag gjorde faktiskt ett inlägg i fredags som jag glömde publicera, bra jobbat?!
Ne men i helgen har det varit fullt upp. I fredags vare bandyturnering och träffa massa saknat folk, igår var jag i göteborg hela dagen för att shoppa och på kvällen var det att umgås med härligt folk! Men vid tolv var det dags att gå hem för då skulle alla som var över 18 ut och vi minderåriga fick gå hem.. Men hade jätteroliga timmar före det så det var lätt värt att åka dit.
Idag så är det också fullt upp men har en liten stund lugn och ro nu på förmiddagen. Ska på Kalas sen till mitt syskonbarn och senare ikväll ska jag på Lucia-kröning i kyrkan. Min bästa vän Ana Rodrigues blev Lysekils Lucia 2010 så jag ska vara där med kameran i högsta hugg och ta en massa kort:D
Men nu ska jag se på tv en stund, och sen ska jag fixa mig. Pusspusss

ta mig tillbaka till värme o soool. har börjat flå typ nu så all färg är nästan borta:(


snövit

(klickbar bild)
som det en gång var som jag minns det,
som det en gång var kommer aldrig mer.. ♥

10 månader sen du lämnade oss idag. saknar dig pappa

hej mitt vinterland..

Hejhej,
Inte blivit så mycket skrivet här de senaste dagarna. Det är full rulle hela tiden, mycket i skolan och bloggen kommer som vanligt ikläm.
Idag har varit en riktigt slapp dag. Kom till skolan, hade en lektion och sen var resten inställt. Då åkte jag hem och fotade lite ute i allt det vita och sen har jag bara sovit hela eftermiddagen. Pluggat lite också och nu ligger jag här i soffan och ser på tv. Nu har ändå mer än halva veckan gått, snart helg!
Hoppas ni har det bra. Och att ni trivs bättre i snön än vad jag gör. Nu på typ en halvtimme har det kommit 10 cm snö. Får se hur jag ska ta mig till skolan imorgon haha..
ha det bra tills vi hörs nästa gång, puss♥

rihanna AMA's 2010

Hon är ju bara bäst!


fredag

Hallå :D

Äntligen fredag eller vad säger ni? Detta har jag gått och väntat på hela veckan. Helg och fredagsmys med dom bästa tjejerna. Vi ska ut och äta sen men väntar på att Matilda ska träna klart och så. Så under tiden ville Ana öva på alla sånger som hon ska sjunga imorgon på en julmarknad så hon körde in mig på toaletten med order att inte lyssna på när hon övar. Så här sitter jag, inne på toaletten hemma hos Ana.
Ska nog ta och fixa mig lite smått nu när jag ändå bara sitter här. Vi hörs nog kaanske senare annars imorgon!
Ha en toppen fredagkväll! pusssss♥

onsdag

Vilken dag.
Huvudvärk i määngder, lite betygsnack som fick mig på lite bättre humör och pluggg i mängder. De kommande veckorna har jag konstruktionsprov, fysikprov och matte C nationella... BARA matte alltså. Det snurrar i hjärnan med derivata, jämvikt energi och blabla.Ska bli gött med jullov om man säger så.
Nog pratat om skolan. Sovmorgon imorgon fast tar en liten sovmorgon och åker till skolan runt halv tio för att plugga.. Låter inte riktigt som mig men nu jävlar ska jag bli en flitig skolflicka!;)
Nee nu ska jag sova. nattiii
(väldigt insperationslösa inlägg och inga bilder men sånt e livet ibland)

RSS 2.0