rainy day




Hallåå,

De två övre bilderna kan förklara det två senaste dagarna. Regniga.. Både igår i Stockholm ösregna det och idag har det inte varit bättre här hemma. Har iaf slappat till tusen och bakat och sen har syrran o barnen varit här. Viktor är fortfarande kvar och just nu sitter vi i soffan och ser på Lejonkungen med massa godis. Jag är en ganska bra moster ändå;) Ska nog återgå till filmen så får vi höras mer imorgon. Då blire massa städ här hemma för på söndag blir huset fullt med folk, wooho!
pusss♥

nytt i garderoben


 
det här är nog några jeansleggings som jag inte hade köpt i vanliga fall, men när priset är 74 kronor så är det svårt att motstå. dom sitter som en smäck och jag älskar dom redan. Jag menar, vad mer kan man begära, 74 kr och jättesnygga. kalasbra!

linne från Weekday, 20 kronor



Skorskorskor. Nu ska jag nog inte köpa skor på ett bra tag. Två par snygga boots till hösten som man lite gärna kan använda nu, toppenbra verkligen! 799 kr/499 kr

Jag är verkligen helnöjd med min shopping:D ( vet dock att bilderna inte är så bra men det får duga! )

slapparkväll

Nu var det snart läggdags igen då. Ännu en dag gjord i stockholm. Jag stortrivs, ska ju säga att jag ska plugga o bo i någon storstad då om några år det kommer bara vara såå skönt verkligen.
Ska lägga upp några bilder från idag sen så måste jag nog stänga av här för systrarna ligger o gnäller över att jag väsnas...... Men vi hörs imorn igen bloggen, då kanske jag ska köpa skor igen;D
pusss


nytt i garderoben



nya jeans från Topshop. de bästa jenasen i världen verkligen. har redan ett par och köpte ett par till. 699:-

söt topp från h&m. lite kortare i modellen och med en volang längst ner. 129:-

Nu ska jag och syrran kila till TacoBar och köpa lite mat. Sen blir det en lugn kväll på hotellrummet framför tven bara. Har gått heeeela, och då menar jag hela, dagen så behöver vila fötterna lite nu. 
pusss 

Mobilblogg

Heeeej, nu sitter jag på en färja ut i stockholms skärgård. har gått på stan i typ 4 timmer o shoppat liiite som jag visar senare :) Vi ska iaf t vaxholm o äta o mysa. vi hörs senare pusss

27 Juli!

morning!

Nu har vi ätit frukost och fixat oss. Min ena syster och mammsen skulle åka o kolla på någon trädgård (-.-') så jag och min andra syrra ska gå på stan idag med. Då trivs jag:D
Något bättre väder här idag iaf så shortsen och conversen åker på. Och solbrillorna;)
Ha en bra dag så hörs vi ikväll,
pusss♥

älskar verkligen cambilder;)

Avatar

Nu har jag äntligen sett den omtalade filmen, och jag kan då säga att den var över förväntningarna!
Mina närmsta vänner har sagt att den inte alls var bra, sen har andra sagt att den var jättebra så visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig, men gick iaf in med låga förväntningar för att inte bli besviken.
Och besviken var det sista jag blev..
JAG BARA ÄLSKADE FILMEN! I 3D blev den så otroligt bra verkligen och jag levde mig in som bara den. Satt och hoppa i biostolen ett par gånger för det var så spännande.
Iaf då, nu har jag äntligen sett Avatar och är inte den enda som inte gjort det!

Hmm ska kanske stänga av datorn nu. Alla dom andra tre ligger här och stensover bredvid mig så kanske dags för mig att naaana också.
Vi hörs imorn, eller idag då,
pusss

kvällens

Hejhej,
Nu har vi gjort stan i några timmar och typ vart inne i 10000 H&M butiker. Dom låg fan överallt hahah. jag har även fått köpt bootsen som jag la upp i det tidigare inlägget:D
Nu ska vi ut och äta middag och sen så ska vi nog se Avatar i 3D och nej jag har inte sett den filmen än även fast typ alla andra har det så ska se om den är såååå bra som alla säger:)
Ha en bra kväll så hörs vi sen,
pussss

'
jeansskjorta & linne - gina, cykelbyxor - hm, ringar från cooco.se & hm, fransväska - lindex, converse(syrrans)


boots


Dom här ska jag leta efter nu i Stockholm :D Så himla snygga som man kan ha till shortsen nu och sen i höst med!

destination Stockholm

Hejhej,

Just nu sitter jag på tåget. Är typ i Skövde nu så bara några timmar kvar;) X2000 går väl ändå ganska fort. Ska snart dra igång en film iaf så ja kan förströ en liten stund av resan. Är riktigt seg och längtar typ redan efter min säng haha, hotell sängar brukar inte vara dom bekvämaste direkt:D
Vi hörs senare,
pusss

HAAAAAAAAAAAAAAAAAHA något trött på den här bilden och inget smink men vafan, man får bjuda på sig själv :D

tröööötttt

Godkväll!

Nu är väskan äntligen packad ochjag sitter här och slappar. Ska snart gå och lägga mig för imorn blire upp tidigt. Syrran hämtar oss klockan 7 så måste typ gå upp klockan 6.. bläää men jag kan iaf sova på tåget sen vilket är bra :)
Som vanligt så har jag packat ner mkkkt mer än vad jag behöver. Dom andra tre har små dragväskor och min är enoooorm i jämförelse.(och fullproppad med allt från kläder till smink och olika skärp) Måste ju har lite valmöjligheter så en stor del av garderoben fick följa med. Sen är det ju kameraväska och dator och allt tar ju lite plats så.

Och som jag skrev så ska datorn med så jag kommer kunna blogga dagarna jag är borta. Har egentligen mest med den för musik och att kunna lägga in bilderna  från kameran. Men lite bloggande ska det allt bli också, så vi hörs imorn förmiddag och då sitter jag på tåget till huvudstaden;)
pusss♥

papapartyyy!

Halllåå :D

Herrejössses, trött tjej idag jaa.
Hade riktigtriktigt kul igår! Kändes lite tveksamt till en början men sen när det drog igång blev det sjukt kul. Lite nya folk o festa med är alltid skoj.
Idag behöver vi ju inte prata om så mkt men nu sitter jag här och äter glass och lägger in kort på datorn från igår. Ska snart börja packa till imorn med, Stockholm here I come säger jag bara ♥

Nu får ni lite bilder från igår kväll:D
pusss





parteeey

Hellluuu,

Dåligt med uppdateringen idag men har haft fullt upp med kalas och sen hjälpa syrran med att sminka henne o grejs för hon skulle på bröllop:)
Så nu sitter jag hos Ewe och vi ska snart dra på parteeey. Ha en bra lördagskväll så bloggar jag mer imorn, pusss♥

fiiix

Hejsaan,

Nu har jag duschat och blåst håret. Här i bakgrunden så springer mamma och moster hem som två stirriga tonåringar och kan inte bestämma vad dom ska ha på sig. Värre än mig tom;) hahah
Vi ska iaf åka t moster nu så där ska jag göra iordning håret och sen åker vi mot stan så ska jag till Ewe. Får se hur det blir ikväll men vi ska allt se till att d blir roligt! Kommer hem iatt nångång iaf för ska va barnvakt imorn!
Vi hörs senare:D pusssen


friiiday i'm in löööve

Hellluu:D

Gårkvällen var väl helt okej! Lite tråkigt att vi skulle hem när allt drog igång men en rolig kväll med Ewe & Oliver ändå:d såklart glömde båda och o Ewe att ta kort även fast båda hade kamera med sig -.- så smarta!
Iaf så var jag hemma i hyfsad tid igår så gick och jag mig direkt för va galet trött så det blev inget inlägg då. Och det här lilla jag skrivit har nog tagit en timme haha. Inte så jättemkt att skriva om gårkvällen:D

Idag ska jag iaf t Ewe så blire lite party vilket var ett bra tag sen så det ska bli kul. Men det blir lite senare i eftermiddag så nu ska jag bara ta det lugnt och duscha o lite såå.
Vi hörs sen iaf, pusss

drack Vitamin Well igår, mhmhmhm löööve it ♥

smögen nästa

Hallåååå,

Skriver bara ett snabbt inlägg för ska iväg t smögen ikväll. Så ni inte tror att jag glömt bort er;) Bilder kommer 2night eftersom jag inte sitter vid min egna dator nu:D
Ha en bra kväll,
pusss

tidigare i sommras. jag kan inte hålla mig för skratt som vanligt hahah

drar till stan

Nu drar jag till stan och ska vara med Ewe och Oliver:D blir nog sola på bryggan om vädret håller i sig och sen får vi se vad som händer :D pusss


negativ? en aning kanske..

hejhej :)

Idag har det inte blivit mkt bloggat för min del. Vet inte vad jag ska skriva hahah för meningslösaredag än idag får man leta efter. Har verkligen inte gjort ett piss. Är något fruktansvärt fotosugen men har ingen insperation och kommer inte på något som hade varit roligt att fota för tillfället.. Måste åka någon jäävligt långt ifall jag ska komma dit jag vill fota och det orkar jag inte just nu:( kommer ju ta flera timmar typ haha o det är så tråkigt att köra moped.

Sitter här i min ensamhet och funderar på vad jag ska hitta på.. ÅH får damp på mig själv. när jag e ledig så sitter jag bara här och har tråkigt och när jag jobbar så är det så mkt roligt jag skulle vilja göra:( längtar t nästa vecka så man kommer hemmifrån lite. behöver det känner jag!

hahahha oj va posetiv man kan vara här:D jag är bara väldigt lat får jag väl erkänna. Orkar inte göra nått även fast jag verkligen skulle behöva göra en massa. Vissa danar finns det massa energi och andra så är det väldigt slappt haha.
Okej måste tillägga en jävligt irriterande sak. MIN EXTERNA HÅRDDISK HAR PAJJAAAAAAAT. vet inte om jag ska skratta lr gråta. Hade huuur mkt kort som helst på den. Förstår inte. Datorn känner av att den sitter i men det händer liksom inget mer sen. ÅHHH :(

Nej nu ska jag försöka göra något vettigt här hemma så slipper ni höra på mitt tjöt haha:d
pusss

onsdag

Hallåå :D

Pigg och utvilad! Det är nästan det bästa med att vara ledig, att känna sig utvilad för det har jag typ inte vart på hela sommaren haha. Ändå väckte mamma mig lite tidigare idag innan hon åkte o handla för hon undra vad jag ville ha för bröd. Så hon köpte färskt bröd till mig, mhmhm! Så jag åt frukost för en gångskull, inte ofta det händer.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen för vi ska ha folk här på middag idag. Så vi hörs sen, PUSS :D


skorskorskor


MÅSTE HA SÅNA HÄR!
Om jag inte hittar några när jag är i stockholm så ska jag klicka hem dom här direkt! Bara sååååå snygga. Blir tokig bara jag kollar på dom :D hahhah

baka







Cupcakes blev det!
Faktiskt väldigt goda om man nu får lov att säga så när man gjort dom själv;) Morbror och hans sambo kom och smaka också och dom gillade dom med så dom här ska jag göra någon mer gång lätt.
Nu ska jag och mamma sätta oss och se på Morden i Midsomer och mysa. Bloggar nog inte mer idag så ni får sova så gott. pusss

....?


hmmmm undra vad jag ska göra nu;)

nytt i garderoben



Mina söta "nya" shorts som jag bara älskar!
Dom fick också följa med mig hem sist jag var i gbg. Hittade dom på Zara och blev bara helt kär i dom. Jeans shorts funkar till allt och det är ju såå bekvämt. (Och jaa, alla ni som tänker att det är samma shorts som Kissie har så är det de, MEN JAG KÖPTE DOM FÖRE HENNE;) )
typ 249:- på Zara då.

tisdag

Godmorgon :D

Idag är jag uppe liite tidigare än igår. Eller jag har faktiskt varit vaken i typ två timmar, duktigt :D Och när jag stod upp så var det strålande sol och jätteskönt ute, och nu då när jag tänkte åka till stranden så blir det massa jävla moln :( funderar på att åka ner en stund ändå. All färg är fan borta. Jag solade ju ganska mkt då i slutet av maj/början av juni när jag hade vattenkoppor(vilket inte var så bra för nu har jag massa vita ärr över hela kroppen) och då fick jag ganska mkt färg vilken är helt borta nu.

Nu ska ajg göra mig lite frulle iaf och sätta mig framför tven och se på Americas Next Topmodel. Har nog sett alla säsonger flera gånger om men jag älskar det verkligen haha;d Och det traggar mig för min träning, ska bli smalsmalsmal nu;);) nej men lite mer muskler ska det bli iaf:d
pusss



smultron hjärta

Hellluuu,

Nu är jag hemma efter en helkväll hos mormor. Åt våfflor, smultron, kakor och drack saft i mängder. Sen kom min morbror också så vi satt och prata en lång stund. Kvällen avslutades med övningkörning till ställen vi typ aldrig hade vart på. Hittade massa ställen som jag bara måste åka t o fota! Låter kanske inte så roligt men det har vart en lugn och skön kväll iaf. Ibland behöver man sånt med :)

Vi såg på Lotta på Liseberg också. Blev så sugen att åka dit snart igen. Jag menar när var jag där senast. Typ hmm.. Första veckan på sommarlovet. jag brukar vara där typ tre fyra ggr på en sommar. Ska ju t gbg denna veckan iaf men det blir nog inte Liseberg. Gothia håller ju på så det är väl gryyymt mkt folk. Och på Liseberg ska man försöka pricka in de dagarna när det är mist folk annars är det inte värt pengarna haha.

Nu blir det lite bilder så skriver jag nog nått mer om någon timme,
pusss



M I S S     Y O U



give me


har suttit och surfat runt hela eftermiddagen och kikat på många nya höstkollektioner nu och letar efter lite insperation att skriva om men har inte hittat nått speciellt som kändes bra att skriva om eller som jag direkt fastna för. men tillslut så hitta jag såna här skor, ska leta som en galning efter såna nästa vecka i stockholm. geee mig säger jag bara. det är liksom vardagsskor och festskor. mhmm me like:D
Nu ska jag och mammsen till mormor och äta våfflor, vi hörs senare pusss

regniga måndag

Morningmorning :)

Oj va länge och gott jag har sovit inatt. Det var längesen det hände. Ändå försökte jag stå upp vid nio för att ge mig ut på en morgonjogg men det regna så var inte alls så sugen på det. Idag känns det som riktigt bakväder. Grått och trist. Innomhusväder helt enkelt! Är så otroligt sugen på cupcakes.. mhmmm eller kladdkaka. Nått får det bli idag, nått onyttigt och gott!

Neee jag bara babblar på just nu. Skriver massa onödigt som ingen bryr sig om :D
Ska grejja lite nu, pusss



movie night

Hejsvejs;)

Nu åkte Evve precis hem. Vi har fetat oss med dricka godis och film hela kvällen. Vi såg på "Long Weekend" och sen efter den så dregglade vi lite till "Never Back Down". Sean Faris är ju bara såå snygg! Det tkr vi iaf haha :d

Har väl inte så jättemkt mer att säga idag.. Eller nu är det ju ny dag, måndag. Hmm idag, alltså måndag, så har jag ingenting inplanerat. Kan ju hoppas på sol så att jag kan få bättra på brännan lite. Är en riktig blekfis iår.. Har nog faktiskt aldrig varit såhär blek vilket känns mindre roligt. Får fan pressa i solariet sen innan skolan börjar om jag inte får tillräckligt med färg..

Nee nu ska jag sova, en dag imorn(idag haha) med!
pusssgodnatt♥

mkt underlig film hahah. jag och evelina fatta inte mkt och slutet var ju jätteroligt verkligen. ingen film som rekomenderas så starkt..

den här däremot..
den är inte ny men så grym, se den om ni inte gjort det. nog för att jag inte är nått för "slåss-filmer" men det kanske är killarna som gör dden här filmen;)


Mobilblogg

Sitter här i soffan med evve o snackar om allt mellan himmel o jord. men nu ska vi dra o köpa godis :d myyskväll blire ist för bio. movie hemma :d pusss

semester!

Halllå!

Nu är jag ledig. Ledig i två hela veckor. Tror inte ni förstår hur skönt det känns. Helt underbart! Nu ska jag bara njuta och vara med dom jag tkr om mest.(och sova, det får jag inte glömma bort haha)
Kom nyss hem från jobb och lunch hos syster. Mamma e kvar där så sitter här hemma o slappar. Ska nog med mina kusiner på bio ikväll, se Eclipse för andra gången woohoo ;d älskar den ju bara!

Gårkvällen då. Galen kväll asså hahahaha. Åkte till trollhättan med Ewe, Pontus, John och Andreas. Det var inte så mkt folk men vi lyckades allt ha roligt ändå. Vägen hem vill jag inte prata om ens en gång hahahhaha, så jävla störda killar asså :D jag och Ewe bara skratta åt dom

Nej nu ska jag nog ta en powernap,
vi hörs sen, pusss

jag och ewe(inte en bild från igår men ändå hahah)

fallllens nästa


blir att dra t fallensdagar i trollhättan nu. wiiiihooooo jobb imorn kvart i nio. hur ska detta gå;)
ha en bra lördagskväll alla,
pusss♥

saturday

Hejhej :)

Idag har det inte blivit mkt tid åt bloggen. Eller rättare sagt så har jag inte haft tillgång till internet. Jobbade till tre och sen åkte jag till mormor och där fastna jag tills nu ungefär:) Somnade hos henne en stund så just nu känner jag mig allmänt segt, sådär man kan känna sig när man sovit på dagen.
Är ensam hemma nu för mamma är i varberg så det blir nog att sätta på en film nu och slappa. Idag blir det ingen springtur för träningsvärken börjar komma.. Imorgon ger jag mig nog ut igen;)

hahahha är heeeeeeelt sluuut verkligen så inget roligt inlägg nu :D PUSSS

U Must Have This



En enkel lösning och ett knep för att vara lite sommrig är att ha en färgglatt nagellack på naglarna. Jag känner iaf så just nu när mina naglar är slitna och fula efter allt jobb på ica att dom blir lite "roligare" (om man kan nu kan uttrycka det så haha,) om man målar på någon rolig färg. Det piffar till mkt!

friiiday

Hallå :)

Blev ett litet sent inlägg nu för har varit och storhandlat med systrarna och nu ska dom laga mat. Jag beställde grillat idag så det ska bli mumms. Blir till at stanna här ikväll för mamma skulle ha lite folk hemma så orkade inte vara där och eftersom jag ska jobba imorn(igen..) så kan jag inte hitta på nått annat heller. Men skönt med en hemmakväll också :) Jobbar ju både lördag och söndag vilket är lite segt men sen har jag semester :D woohoo. Ska bli helt underbart att bara tadet lugnt i några veckor utan några måsten.

Nej nu ska jag passa barn antar jag haha, vi hörs senare
pusss


under min semester blir det ett besök i den kungliga huvudstaden, stockholm asså. ska åka dit med mamma och mina systrar och då blire shopping, wiihoooo!

nytt i garderoben

Godkväll!

Nu är jag äntligen nersjunken i soffan efter besök på kyrkogården och en springtur. Första gången jag sprang på mktmkt länge men det kändes riktigt bra förutom att min förkylning inte riktigt är över.. Antingen är det min gamla som sitter i eller så är det nått nytt som spökar i kroppen.. Usch, på sommaren vill man vara frisk!

Ska snart krypa ner i sängen så man är utvilad till jobbet imorn. Slutar tre så blir väl ungefär samma uppdatering som idag skulle jag tro.
pusss & godnatt

det här söta korsettliknande linnet fick följa med mig hem sist jag var i göteborg. trodde aldrig att jag skulle köpa någon sånn men blev helt kär i den. älskar bara mönstret!
jättefin att matcha med antingen en hög kjol till fest, eller med ett par shorts blir det lite mer casual.
199:- på H&M

music is life


Vad vore livet utan musik? Jag menar, jag lyssnar nästan på musik heela tiden och om jag inte gör det så sitter jag och nynnar på något. Folk som handlar av mig på Ica måste tycka att jag är konstig när jag sitter och småsjunger när dom medans dom handlar av mig haha. Sen skulle jag önska att jag kunde skapa musik också men det har inte direkt gått så bra än sålänge. Håller mig till färdiga noter och ackord och min gitarr!

Men iaf, nu är det så att jag börjar tröttna rejält på mina listor på spotify och jag behöver ny fräsch musik så kom igen, ge mig era listor? Eller det behöver inte vara på spotify, om ni bara har någon bra låt på minnet så släng iväg en kommentar:)
Här är min (favorit)lista om någon skulle vilja ha! [Länk till min Spotifylista]

hard work work


(bilden har inget med texten att göra)
saknar dock min bästa kusin mktmkt


Hej,

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Det har varit en hektisk dag med vääldigt mycket att göra. Badjävlarna är här! hahah
Allt tar slut på hyllorna direkt och lagret är fullproppat med nya varor som vi inte hinner fylla på, helt galet för så har det inte vart de tidigare sommrarna. Aja tiden går iaf fort när man har saker o göra, sju timmar idag gick fort.

Nu har jag iaf fått på mig slapparkläderna för nu i eftermiddag ska jag bara ligga o slappa på soffan. Se på en film kanske o äta nått gott. Det är typ det enda jag orkar göra när jag jobbar. Jösses vad trött jag är idag. Lovar iaf minst två inlägg till idag så kika in senare;)
pusss

snyyft

Hallåå,

Nu är jag hemma efter en rolig/jobbig/ledsam eftermiddag & kväll.
Började iaf med att jag åkte till stan och var med Ana, Ewe & Emil för att säga hejdå till Ana då som åker imorn. Var huuur nere som helst och dom andra tyckte nog att jag var lite jobbig eftersom jag typ satt tyst o va "sur". (jag uppfattas nog som sur när jag e ledsen men ah haha.) Vi åt thaimat och gick på stan och sen var det dags för det som jag inte sett fram emot.. När vi skulle säga hejdå. Jag var den enda som grina så det kändes ju lagom töntigt haha men kan inte hjälpa att jag kommer sakna min bästis något sjukt nu när hon åker. Det är ändå en månad.. Man säger att "tiden kommer gå fort och blabla" men det är riktigt lång tid.. Usch,

Sen kom mamma, farmor och min faster och hämta mig så åkte vi till min moster med fam. Grillade och hade riktigt mysigt. Sen spelade jag och min kusin gh och hade hur kul som helst. Det vart mkt prat och minnen som hade med pappa att göra så det blev både gråt och skratt. Blir så uppenbart att han inte finns när man träffar farmor och min faster.. Han har ju alltid funnits där förr och har alltid varit med, men inte nu längre.

Uschusch, jobbig kväll som sagt men vissa dagar är såna.
Nu ska jag krypa ner i sängen för imorn blir det jobb klockan åtta.. Så kommer nog inte blogga förräns eftermiddagen tror jag.
pusss ♥

så söt man kan vara när man inte är beredd på att någon tar kort hahaha, ana♥mändi

dagens




långklänning - lindex, halsband - gjort själv, övriga smycken - cocoo, lindex, hm, brillor - gina, converse.

Woho, amanda lägger ut outfit bilder;) ett under typ haha för det är inte ofta det händer. Ska nog försöka ta mig till stan en stund sen hem vid sextiden igen för mys med familyyy. Vi ska iaf spela minigolf nu i stan, jag ska slå dom allihop så d så(är ganska säker på att det inte kommer hända dock..;( )
Ha en bra eftermiddag/kväll så hörs vi senare

saknar dig redaaaan

Godmorgon!

Inatt har jag sovit ut, äntligen! Har inte gjort det på jag vet inte när men gick och la mig typ 11 igår och gick upp nu. Har sovit som en stock men har dock drömt mkt haha. Förstår inte hur man kan få ihop allt galet ibland;) Hade fått jobbförfrågan nu när jag vakna med men har inte tid idag. Ska ju träffa min bästa kompis för sista gången på en månad eftersom hon ska åka till Portugal :( I'll miss you Ana♥ Får se hur det blir med d bara för dom kunde inte förräns i eftermiddag och då kan inte jag så ah vi får se:d måste ju bara säga hejdå på nått sätt iaf!

Nej nu ska jag äta frukost och fixa mig så hörs vi sen :)

snyggast i stan hahaha

summerfeeling ohyeah






p h o t o s   b y   m e

tisdag

Hallå:)
Jag som sa att jag skulle blogga mer senare igår men då blev det inte, och för en gångskull så har jag en anledning till vf det inte blev så. När jag efter många om och men kom hem från Lysekil så åskade det och blixtra i mängder så det var bara att dra ut alla eluttag och telefonen o allt så jag gick och la mig typ direkt:)
Men jag älskar åska, så himla mysigt o sitta i mörkret och bara lyssna på mullret och se när himlen lyser upp av blixtrarna. Ana tyckte jag var lite konstig som tyckte så, hon var livrädd igår när det drog igång hahah;)

Nog om det!
Har jobbat idag och har nog aldrig varit så trött som jag är idag:o ögonen ville inte hålla sig öppna så har fått kämpa med det hela dagen hahha. Sjukt mkt dolk har det vart också, folk handlar mat som bara den och det är såhäääär mkt sommargäster nu. Men det går fort när man har mkt o göra iaf :D

Nu ska jag sätta på någon bra film som jag kan somna till. Skriver mer senare idag, pusss!

stomp the yard kanske;)

Nu är det klart!

Hejsanhoppsan bloggen!
Nu kör vi igen, på riktigt, med ny design och nya tag. Är så bloggsugen så vet nästan inte vad jag ska skriva nu. Under mitt lilla "blogguppehåll" så har det hänt väldigt mycket roligt som jag inte har skrivit om då. Midsommar, grill med vännerna, göteborg, shopping, jobb(som inte direkt kan klassas till det roliga, men jobbat har jag gjort..) parteey och mkt mer. Ska försöka att lägga upp lite bilder nu under dom kommande dagarna från saker jag har gjort och shoppingkap jag gjort;)

Nu till min nya design.
Vad tycker ni om den? Första gången jag har en design med två menyrader. (Jag vet dock att det ser annorlunda ut i olika webbläsare men om ni har vista så ser den högra menyraden bra ut medans om ni har xp så ligger den lite konstigt.. Ska försöka komma på ifall man kan göra något åt det annars får ni som inte har vista stå ut ändå;) )
Jag tycker iaf om det nya! Jag trivdes inte alls med den jag hade innan. Det var inte jag med dom färgerna o allt. Jag är ju lite konstig jag då så jag måste tycka om min blogg om jag ska vilja blogga typ. Jag skulle nog inte kunna blogga med någon färdig design som finns på blogg.se tex. Så otroligt tråkigt  och opersonligt haha.
Så jag får hoppas att ni också tycker om det lika mkt som jag! Har ju gjort om kategorilistan och där finns nu en "kategori" som är kopplat till ett specifikt inlägg. Det är "Lär känna mig". Där kan ni läsa om vem jag är om ni inte redan vet det då dvs haha. Så klicka er runt här på bloggen lite och kika och sen kan ni ju slänga in en kommentar hur ni tyckte att det blev?;)




Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen bär det av till stan för att vara barnvakt till mina syskonbarn. Ska nog dock ta med mig kameran och gå på en fotorunda, så mamma får passa barnen;)
Vi hörs sen,
pusss


-

Under ombyggnad eftersom jag inte alls gillade min tidigare design! Så om det ser lite annorlunda o tråkigt ut nu på bloggen ett tag så får ni stå ut. När designen är klar ska jag börja blogga på riktigt igen!
pussss


RSS 2.0