Okej nu draaar vi snart då!

Ana håller på och fixar sig o jag och Ewe sitter här o är taggade t tusen :D




alltid lika seriööööös

Sista inlägget för iår så gott nytt år :D ♥


Nyåår idag :D

Taggaaataggatagga.
Har kopplat datorn till min tv nu så musiken dunkar i högtalarna och jag springer runt här och plockar ihop allt jag ska ha med mig t stan. Kläder, smycken, plattång, smink......
Har fortfarande ont i halsen men vafan, vem bryr sig. På nyår skiter jag faktiskt i om jag är sjuk. jag ska ha roligt med alla mina vänner, dansa och ha det bäst! Hoppas på en toppenkväll.
Nu ska jag fixa lite här hemma, duscha och packa ner allt i väskan så skriver jag mer senare! Puss

30 December 2009

Fan. Är sjuk. Nyår imorn. Hur i helvete ska jag göööra :( okej lite mkt svordomar men jag vet inte alls hur ja ska göra.. Vet inte ens om jag kommer orka gå ut, men det är ju bara nyår en gång/år. Är iaf inte taggad längre.
Har vart hos Evve hela eftermiddagen/kvällen. Jösses va vi har skrattat och pratat i massor. Den tjejen vart saknad så det var underbart att vara med henne, och lixom bara va och inte göra nått speciellt. Och Evve fråga förut om jag skulle ha några nyårslöften och då sa jag nej men nu har jag kommit på ett, att jag ska vara mer med dig bääästa! ;)
Okej nu ska jag typ sova. Är riktigt trött eftersom jag inte sov så jättemkt inatt så ska försöka sova snart =) nattiinattii


Underbart väder!

Godmiddaag bloggen =)
Just nu sitter jag hos min syster. Åkte ifrån Ewe, Jocke och Ana för en stund sen efter en galen natt/morgon. Jag och Ana låg i samma säng och sov och innan vi somna, jag skratta huuuuuuur mycket som helst. Helt sjukt hahahah. När jag skulle vara reporter och Ana Foki jag höll på att dööö helt seriöst.
Har även blivit lite sjuk typ inatt :( har galet ont i halsen plus helt täppt i näsan. Inte kul dagen innan nyår men vad gör man, det ska inte stoppa mig från att ha kul med mina vänner imorn!
Nu ska jag och syrran snart åka och hämta min nya plattång/locktång och sen ska jag hem och vara med vääärldens bästa kusin :D sjukt va ja saknar dig
men nu ska vi åka, puss!

Trrrrööööttt med stort T

Wwoohooo fortfarande vakna. Är så övertrött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu :) skrattar åt allllltt verkligen.  Just nu sitter Ewe, Ana och Jocke bakom mig i sängen och gaaapskrattar åt nån vidiofilm hahahha.
Okej nu ska vi nog snart sova, nattiiinatti ♥

bild från idag, ilyy

Packa väskan nudååå

Är hemma nu efter en toppenmysig dag med de 2 bästa. Jävlar va jag har skrattat idag :o rtiktiga skrattanfall hahahahaha. Men ett skratt förlänger livet så det är ju bra aight ;>
Men är bara hemma en snabbis nu för ska ut till Ewe och sova över. Så skulle bara hem och hämta saker. Får se om jag bloggar med nått snabbt inlägg senare för vi var ute och fotade idag så kanske lägger in några bilder från det.

Idag har jag på mig en svart klänning från Bikbok och vanliga svarta typ tunna leggings. Plus ringar och armband från lindex och mitt nya halsband från..?! hmm det vet jag inte hahah
Klänningen är faktiskt ett kap från mellandagsrean!
Nej nu ska jag packa väskan och sen bär det av till Ana och sen buss t Lysekil! Kram på er allla

Ana&Ewe idag ohhyes

Sitter här och har nyss duschat och gjort iordning håret. Ska sminka mig snart med, när jag orkar resa på mig iaf haha.
Efter det drar jag och hämtar min nyårsklänning och sen ska jag och Ana til Ewe i Lysekil. En vecka sen jag träffa dom nu :o inte okej känner jag! Får se va vi hittar på men :d
Så ska sminka mig nuu, hörs sen puss


Ångrat mig igen

Okej det blir en Samsung ändå. Har hört en massa dåligt om Sony ericsson nu så jag har ångrat mig. Men det blir inte Samsung S5230 utan S8000. =)


Jag behöver en rubrik

Hemma efter en mkt trevlig dag med mina vänner Amanda och Martin. Vi som skulle se på aaalllla sagan om ringen filmerna men det blev bara den första. Ist för de två andra så spelade vi typ "modern warfare" lr vad d nu heter, tv-spel iaf hahah och såg vi på "A perfect getaway". Trevligt värre.
Så just nu så är det lugnt här hemma. Jag och mamma håller på att laga mat, lr kanske bara mamma egentligen. Jag har bara hand om pastan så jag hinner faktiskt blogga emellan ;) så vi ska snart äta och sen blir det bara en tvkväll tror jag. Just det pappa har nog beställt telefon idag + att min nyårsklänning har kommit. Ska hämta den imorn, och imorn ska jag även vara med Ana & Ewe

oojjj skulle ju inte säga nej till att bli såhär brun igen.. Måste pressa i solariet nu för jag kommer vara väldigt blek när vi kommer tillbaka t skolan. Iaf om jag ska jämföra med Sofia för hon den griiiisen åker till Egypten idag i två hela veckor :( kommer sakna henne
men ska se på tv nuu, puss!

Nu kommer mändi snart!

Vi ska dra t bussen snart för vi ska ju t stan o se på film med en kompis.


såååå söta bilder verkligen. tog dom på 1 minut men ni får nöja er med d hahah
puss


saakna 9b

Jag är riktigt dålig på att börja ett inlägg. Vet aldrig hur man ska börja om det ska vara ett "Hej bloggen" lr en fråga lr.. Ah det finns många sätt att börja på men ändå är det så svårt att veta hur.
Men till nått viktigare än hur svårt jag tkr det är att inleda.
Den här eftermiddagen har varit både tråkig och väldigt skön. Har bara sett på film och massa OTH avsnitt♥ Så jag tog en liten paus mellan avsnitten för att skriva det här inlägget. Ska se på ett avsnitt till och sen sova tror jag. Blir Lysekil imorn för ska ha typ "Sagan om ringen"-maraton med några kompisar. Jag är väl lite efter eftersom jag inte sett de filmerna men någon gång ska väl vara den första lr hur brukar man säga haha. =)

Satt här och letade efter någon bild från nyår förra året men hittar inte en enda :o för det är ju, som säkert alla redan har koll på, nyårsafton på torsdag redan. Att ett år kan gå så fort som det här har gjort?! Känns precis som igår när jag, Ana, Ewe och Jocke stod och kollade på raketerna i södra hamnen men det är nästan ett år sen.. Galet kan man ju säga. Men det blir samma i år och jag ser verkligen fram emot det. Att fira nyår med de man tkr så mycket om är väl inget annat än underbart.
När jag tänker tillbaka på året som gått så är det ju året jag gick ur nian med mina goa klass.




saaaaknar er
Nej men nu blir det OTH igen, vi hörs imorn puss


Ännu fler mobilfunderingar

Okej nu har jag bestämt mig. Det blir en Sony Ericsson T707 men nu är då frågan: rosa, blå lr svart? Rosa är nästan uteslutet. Vet inte vf men naae tror inte jag vill ha en rosa. Så då står det mellan svart och blå. Det känns som att den svarta är mer ett säkert kort men jag vet inte vad jag vill ha. Blå lr svart..? Blå... Lr svart. Jobbigt läge just nu känner jag. Pappa skulle beställa en till mig imorn men jag måste ju veta vilken jag vill ha då.

Vilken färg tkr ni?

Ändrade planer..

Blev inte att vara med kusin idag.. Men onsdag, då jävlar♥
Blir en hemmakväll idag men vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Lutar nog åt filmfilmfilm. Inte mkt annat man kan hitta på när det är sånt här väder. Funderar på att se på "Drag me to hell". Kommer ihåg att några i min klass pratade om den och sa att den va llääskig så vet inte om jag vågar men joo jag tror det blir den!

okej.. är inte riktigt lika säker på om jag ska se den.. Får se, annars får det väl bli en komedi! Vad ska ni göra ikväll?
pussss

Ska träffa bästa idag

Det regnar ute och det ligger typ 20 cm snö på backen och imorn ska det bli minus grader igen.. Snacka om att det kommer bli ishalka. Vill bara att snön ska försvinna nuu för orkar inte med alla tjocka jackor o greejs.
Kom iaf precis hem från syster. Sov till typ 11 och sen dess har vi legat och sett på "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden". Tkr om dom filmerna skaarpt fast böckerna är betydligt bättre, så om ni sett filmerna och inte läst böckerna så tycker jag att ni ska ska sätta igång med böckerna direkt!
Ska snart äta iaf och sen ska jag vara med min efterlängtade kusinvitamin. Har inte vart med henne sen typ höstlovet(?!) så det är verkligen på tiden nu.

Evve♥Amanda
Men nu ska jag kila, pusss!

Mobilfunderingar?

Sitter här med syrran i soffan och ser på tv och äter glass med varma bär. mhmmm säger jag bara =)
Så jag tog upp datorn för jag är i valet och kvalet om det ska bli en ny mobil lr inte.. Men lutar nog mot att jag ska köpa en iaf men då är ju frågan om vilken?! Är lite inne på

den här


eller den här.. Vet inte direkt om nån är jättebra men jag vill bara ha en lite mindre mobil än den jag har nu för min Nokia n95 är lite klumpig.. Men Sony Ericsson lr Samsung? Någon som har en Samsung som kan säga om det är bra? För och nackdelar helt enkelt.
Men om jag kan bestämma mig under morgondagen så beställer jag lr ah köper en på måndag! Nu ska vi se på tv och slappa,


Dålig uppdatering jag veet..

Ojrååå inte skrivit nått här idag heller.. Detta går inte bra men okej imorn ska jag blogga som vanligt igen med minst två inlägg iaf!
Idag har jag vart och fyndat liiite på mallendagsrean med min kusin. Ska lägga upp bilder på det imorn, för just nu sitter jag hos min syster och jag ska sova här inatt så inget mer inlägg idag!
Ha en bra kväll!

Guuud va tråkiga inlägg blir utan bilder?!

Lite dålig uppdatering känner jag.. Ska försöka bättra mig nu efter julhelgen men man har inte så stor lust att sätta sig med datorn de här dagarna när man ska umgås med släkt och vänner!
Har iaf vart hos min mormor idag och firat lite jul med släkten på mammas sida då. Myys var det men hade ont i huvudet hela eftermiddan så ville nästan bara hem.. Har tagit mig en alvedon nu och ska lägga mig framför tven och slappa med mamma och pappa. Det var nått program vi skulle se på vad de nu hette.. Aja kommer inte ihåg, det verka bra iaf.
Är ledsen att säga att jag knappt har tagit några bilder varken igår eller idag.. Lr klart jag har tagit några men inga som jag har lust att visa här haha =)

-

Okej det blev inget mer inlägg igår. Jag orkade helt enkelt inte.
Jag hade en jättemysig julafton med min familj och med alla fina paket. Men den presenten som jag använde först var inte ens till mig, utan till mamma. För mamma hade fått "årets julklapp", en spikmatta! Kan ju säga att jag var lite skeptisk först men mhmmm va skönt det var att ligga på den :o så det är faktiskt att rekomendera.
Men lite av det som jag fick var typ volyme master, locktång/plattång, väärldens sötaste halsband, en extern hårddisk lr vad det nu heter och pengar.

Jag lägger upp bilder sen för har inte kameran i närheten. Nu ska jag äta frulllle och sen börja göra iordning mig för julfirande nr två idag med hela tjocka släkten!


Julafton

God Jul allesammans!
Äntligen är den här, vår efterlängtade julafton. Den mysigaste dagen på hela året när man träffas och umgås med nära och kära, äter god mat plus en massa julgodis, ser på Kalle Anka klockan 15.00 och såklart öppnar alla paket under granen som alla är jättenyfikna på haha. Och i år så fick vi ju en vit jul också :')
Jag har precis gjort iordning mig och sitter nu och väntar på stora tjocka familjen som snart ska börja trilla in.

Ni får nån bättre bild på vad jag har på mig senare för jag hinner inte det nu! Ha en riktigt bra Julafton nu allihop och från lilla mig till er andra en riktigt God Jul ♥


Nu är det jul igen

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Att ha insperation att skriva om nått hela tiden är svårt asså men jag ska väl kunna få ner några rader :)
Sitter här nu och väntar som ett litet barn på morgondagen. Julafton. Fast jag har nog växt ifrån det där med julklappar för jag känner att jag inte bryr mig om jag får något lr inte egentligen, bara man är tillsammans med familjen och bara tar det lugnt. Jag har bara en önskan och den kommer aldrig slå in ändå så det känns inte roligt att önska sig något annat..♥
Nu ska iaf jag mamma och pappa bara sätta oss i soffan och se på film och mysa. Tror inte att jag skriver något mer sen för jag är helt slut av någon anledning så det blir nog sängen


Lilla julafton

Allt är nästan klart nu, ska typ bara städa liite till så är allt klart inför imorn. Skinkan står på spisen och kokar plus en kaka i ungen och massa levande ljus. Grymt mysigt! Kan nästan inte bli bättre heller när min "stora tjej" är här. Hon har hjälpt mig med kakan, lr ah hon slickade ur bunken efteråt så hon var helt full med choklad hahah. För härlig är hon iaf, och nu är hon jul-tjusig med rött nagellack ;)





ahhaha såå söt o busig
Men nu ska nog jag och Alice läsa bok tror jag och passa kakan!

Dan före dopparedan

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår iaf toppen och har för en gångskull sovit ut riktigt. Vaknade av mig själv idag och inte av nån klocka som ringde och det känns väldigt skönt. Och när man väl stått upp o kikar ut genom fönstret så ser man ju att all snö som föll igår har lagt sig så nu är det väl säkert att vi får en vit jul?! Det var några år sen men det gör så mkt för hela stämningen.
Sitter iaf och väntar på pappa nu för vi ska åka o handla det sista inför imorgon och sen ska vi till syster och äta lunch tror jag. Så jag ska ta och fixa mig nu så hörs vi senare =)


Jul på Liseberg..

.. plus lite shopping! Har haft riktigt roligt idag och skrattat mer än vad jag typ gjort den senaste veckan sammanlagt.
När vi väl var framme i Göteborg efter bussresan så gick vi och åt direkt hungriga som vi var, taco&pizza buffé typ. Efter det så gick vi lite i affärer innan vi tog spårvagnen till Liseberg. Och mysigt var det jaa! Alla små lampor o ah hela stämningen.
När vi traskat runt där en stund så fick vi för oss att åka raggarbilarna, lr JukeBox som den egentligen heter. Och jäävlar va det kändes i magen asså när man inte åkt nått annat haahahaha. Skrattade så tårarna spruta!
Sen vart det varmchoklad o myys!



mina kära vänner var galna i de här spelmaskinerna äveen fast det var 18 årsgräns och vi blev tillsagda en gång haha ;)

men Ana var nog värst hahahahh ;)

Efter Liseberg åkte vi tillbaks t nordstan och gick lite i affärer men köpte inget mer än julklapp t Viktor och lite ringar till mig själv! Tack för en bra dag tjejer! ♥ (och mer bilder kommer när Ana skickar)
Påtal om shopping så kan jag ju säga att nu när ja kom hem så startade jag datorn direkt och beställde klänningen från nelly. Kunde inte låta bli asså så nu är jag nöjd!
Men nu ska jag soova för är heelt slut verkligen,

Halv brådis

Måste snart springa för jag ska gååå till bussen i det här kalla.. jag kommer frysa ihjäl men vad gör man inte för att åka t gbg med de bästa. Kommer inte hem förräns typ halv tio ikväll så bloggar då så ja bloggen får vila lite grann idag.

liiite rolig bild men, har på mig vanligt svart linne, spetstop och jeansleggings pluuus typ extra tröja o grejs för annars kommer det bli kalllltt!
Nu ska jag fixa det sista, packa väskan med kamera o saker och sen dra på mig uggsen och springa! Ha en toppendag allihop för det kommer iaf jag att ha!


Undra vad Amanda ska göra imorn

Sitter här och laddar inför imorn. Oj juste, jag har ju inte berättat för er läsare vad jag ska göra. Men hmm undra om jag ska göra en liten kluring :d reeebus heter d ju ahahh!

                             
                                     = kommer bli en toppendag :d

Nåååå, kan någon lista ut vad jag ska göra imorn ;);) okej det va kanske inte sååå svårt att lista ut.. Men om någon som kanske inte är jättekvicktänkt inte har kommit på vad det är så ska jag iaf åka till Liseberg med Ana och Evelina imorn och det ska bli kanonkul! Så mysigt att gå runt där nere typ dagen före julafton med de två som man tkr mest om. Känner på mig att morgondagen inte kan bli annat än riktigt bra!
Ska nog naana nu iaf så jag är utvilad imorn,




Klappar inslagna? cheeeck

Japp då var det gjort! Det måste väl vara det tråkigaste lr, att slå in julklappar asså? Stod nog i ca en timme och slog in tre st, är jag seg lr seg haahah. Men ganska mysigt var det med lite julmusik och levande ljus i vintermörkret.
När jag läste Anas blogg nyss så såg jag att hon hade sett en av de nya wallanderfilmerna, Skytten. Eftersom hon tyckte den var bra, och jaa också för att jag älskar thrilleraktiga filmer lr ah deckare kanske man ska säga, så ska jag sätta mig och se på den nu!

kunde inte vara ute långa stunden för höll på att frysa ihjäl..




Nej nu ska ja se på filmen och äta skumtomtar!

Hemma igen

Blev en kortis på torp. Det var som jag trodde mktmkt folk men vad annat kan man vänta sig dagarna innan julafton. Fick köpt lite julklappar iaf och är i stor sätt klar och det känns riktigt skönt! Bara en kvar och det är typ den svåraste.. ;/

Iaf, som moster så kan man ju inte motstå dom här till småtjejerna (se bilden nedan)

De kommer bli såå fräcka i dom här, köpte t både Alice&Elsa och det kan ju skriva här för jag kan ju vara ganska säker på att en 2 och en 4 åring inte läser min blogg hahaha ;d
Men ja kan ju säga att jag tkr att jag hade ganska god diciplin på mig själv ändå. Jag gick inte in i en enda klädbutik för att kolla på kläder till mig själv *stolt*. Så jag köpte bara lite underkläder till mig själv men inget mer!
Efter torp så åkte jag och pappa och åt och sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här och rullar tummarna.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men funderar på att ta kameran och ge mig ut o fota litegrann =)


Torp nu då!

Japp julshopping står ju på dagens schema. Ingen höjdare men måste som sagt bli klar med alla julklappar nu.. Jag förstår inte, jag har samma problem varje år och är alltid ute i sista sekund?! Fast så är det nog för dom flesta så nu ska jag in och knö med alla dom på ett fullsmockat köpcentrum, det känns bra hhahha :d


dagens: lite halvslappt sådär men väldigt bekvämt!

Jaja nu ska jag väcka pappa så åker vi om en stund. Ha en bra förmiddag så hörs vi sen!

music is all I need

Musiken strömmar ur högtalarna nu.. Hade önskat att jag hade haft bättre bas, menmen. Har börjat tröttna på min "Jul-lista" på Spotify så har gått tillbaka till min "vanliga" lista igen. De låtarna som rullar mest nu är:
Erik Grönwall - Higher
Toni Braxton - Yesterday
(spotify länkar)

 
Jag ska nog snart gå och lägga mig iaf, ska till Uddevalla imorn och försöka få köpt resten av alla julklappar, eller i stort sätt alla mina julklappar för har inte köpt några. Och jag har ingenaning om vad jag ska köpa till nån men det löser sig väl får jag hoppas annars kommer det bli stressigt dom kommande dagarna!
Nattiinattii bloggen ♥



Jag har dålig fantasi

Nu har jag suttit i en timme tror jag och har inte kommit på nån bra början till det här inlägget.. Så nu blir det en sånhär liten konstig början.
Har tittat på One tree hill för en stund sen. Säsong 7 är ruggigt bra, jobbigt att behöva vänta tills nästa söndag för att få se nästa avsnitt..

Känner att magen kurrar lite nu så ska ta mig ut i köket o fixa ihop nått ätbart. Är lite sugen på pannkakor men vet inte om jag orkar steka.. Lr jo jag orkar, pannkakor blir det!


Ska jag lr ska jag inte?..

Sitter och kikar runt lite på klänningar och hittade en som jag bara sååå gärna vill ha men vet inte inte om jag ska ha ork att skicka efter den.

bara 399 kr på nelly.com


Inte alltid så lätt att hitta på en passande rubrik

4 barn och pepparkaksdeg = mkt deg i magen hahah
Myys med julbak, och nu har några av de små gått ut för att åka pulka men jag slapp som tur va! Fööör kallt är min mening.







lilla elsa är ju lättast att fånga på bild iaf!

Blir till att mysa med dom små hela dagen, Ana & Evelina ville egentligen att jag skulle med till stan men jag hinner inte idag, lite trist men ja träffar dom på tisdag iaf ♥


Godmorning

Hoppade precis ur duschen och har dratt på mig dagens mjukiskläder, jeansleggings och stooor gosig tröja. Ska försöka få i mig nått att äta och sen ska jag åka till min syster och baka pepparkakor med mina syskonbarn. Är nästan säker på att dom kommer dra med mig ut i snön också.. Det är ja inte riktigt lika sugen på men =)

Bloggar när jag kommer hem lr från min syster, får se när jag får tid

I♥LONDON

Har krupit i min london tröja nu och ligger nerbäddad i sängen med laptopen uppepå magen, inte så bekvämt haha. Ska nog snart sussa iaf, Hoppas ni alla har haft en bra Lördag!



Lördagskväll

Vilken skön dag! Inga måsten, ingen stress och framförallt ingen skola! Det känns riktigt bra och det känns att julen nalkas. Jag, mamma och pappa hjälptes åt att klä julgranen tidigare ikväll. Jag tycker personligen att det är för tidigt att ta in den redan men på ett sätt är det skönt att det är gjort. Mysigt är det iaf nu när man kan sitta inne och känna gran"doften".






Sitter här nu och drömmer mig bort i sommarens bilder och tänker tillbaka på alla bra minnen den förde med sig. Som på bilderna över, kväll i norra hamnen på nya bryggan med Ana, Ewe, Emil och Olle. Riktigt mysigt var det och varmt och gott!
Vet ändå inte riktigt vad jag tycker om mest, vinter eller sommar? Vad tycker ni?

Nu ska jag nog lägga mig o se på film/

Okej, nu kör vi!

Ny blogg, ny design och ett riktigt sug på att blogga. Det känns riktigt bra!
Nu ska jag bara försöka få tag på lite läsare igen, kan ju säga att just nu har jag noll hahah. Men som sagt bloggen är ju nyy.
Igår fick jag mitt efterlängtade jullov! U n d e r b a r t är då rätt ord. Så idag har jag bara njutit genom en sovmorgon och slapp framför tven hela dagen. Tog med mig kameran ut en sväng också men blev väl inga toppen kort idag men det var skönt att få lite frisk, och kall, luft. Typ 10 minusgrader ute nu, brrrr.
Ni får iaf några kort som jag tog öven fast dom inte blev såå bra. 


drog på mig uggs. (från austalian uggs) typ dom bästa skorna när det är kallt!




Nu ska jag äta/städa och scrapbooka litegrann. Skulle gjort julkort men är liitesent ute kanske, hoppas dom kommer fram innan julafton om ja skickar dom imorn haha.
Skriver om en stund igen!



Ny blogg, gammal Amanda

Jajemen, ny blogg nu dåva. Fick inte alls till min design på den gamla så lika bra att göra en ny!
Saknar bloggandet sen ja la av med det.. Jag skriver inte för att få jättemånga läsare utan skriver mest för att ha det som en dagbok, sen är det ju bara ett plus i kanten om man får fler och fler läsare.

Designen är ju inte klar här heller än men ska fixa det imorn,
nattiinattiii för nu ska här sovas i min goa säng ♥

RSS 2.0