autumn insperation

wooow, långkjolen är en favorit! ska nog klicka hem en. har ju redan kavajen, vääldigt snygg matchning tkr jag;) och bilden nedanför, SNYGGT!




valvaka

Hejsvejs:)
En bloggfri helg har det blivit. Har egentligen inte gjort så mycket, men ändå känns det som att det har varit fullt upp. Har pluggat, vart med familjen och med kompisar, varit på sjukhuset hos farmor, städat. Inget speciellt alls så det har varit en lugn helg. Dock väldigt mycket plugg men jag har varken orkat eller förstått det jag har prov i imorgon.. Kommer nog inte gå så bra höhö:(

Nu ska jag väl se klart på valvakan. Jag och mamma sitter här med levande ljus och en popcornskål och myser. Ska inte uttrycka mig om vad jag tycker i resultatet, men att SD kommer in i riksdagen är ju förjävligt verkligen.. Att en såpass stor del av sverige är främlingsfientlig är verkligen hemskt. Alla människor är värda lika mycket varifrån man än kommer ifrån.
Aja nu ska jag lägga ifrån mig datorn. pusssss

friiday

Hejhej!
Sitter i skolan nu. Har fotolektion men inget o göra typ så jag och Sofia sitter i caféterian och dricker kaffe o äter frulle! Hade sovmorgon till tio så har inte varit här sålänge:) Har foto och sen design så ganska bra dag om jag får säga det iaf.
Ska nog försöka redigera lite bilder nu så jag får nått vettigt gjort den här lektionen. Vi hörs senare, pusss♥

foto time

Vilken dag.
X & Y och komposantuppdelningar, polynomer, faktorisering.. Det snurrar matte i mitt huvud nu. Ska koppla bort allt en stund och ta med mig kameran ut. Inte bästa ljuset nu men det är höstigt o mörkt, ska se om jag kanske kan få till några bra bilder:) behöver det på den här datorn, har INGA kort alls:D

studiedag♥

Godmorgon♥
Studiedag, hur härligt är inte det? Sitter här nerkurad i soffan, solen skiner ute och allt känns bara allmänt bra. Har redan använt min studiedag till det den är till för, jag och gjort en inlämningsuppgift och skickat in den. Duktigt tycker jag, nu har jag bara två prov och massa uppgifter i konstruktionen kvar att plugga på men det kommer. Måste iaf första äta frukost innan jag gör något mer känner jag. Magen skriker efter något så jag borde gå ut och göra mig några mackor nu. Sen blire kanske att baka något smaskigt som jag kan muta mig med att sitta still en hel dag o plugga:( Kladdkaka hade varit väääldigt gott faktiskt. Får fundera på det;)
Nej nu ska jag sätta igång här. Lovar att vi kommer höras fler gånger idag:D

15 September

Hellluu!
Äntligen hemma säger jag bara. Har varit en lång men rolig dag idag. Skolan var helt okej med en lektion och sen föreläsning i Uddevalla. Det var två olika föreläsare som pratade om hur deras entrepenörskap startade en gång i tiden och de förklarade då hur de gick tillväga för att lyckas. En av förläsarna var mr nelly;) nej men mannen som startade nelly.com!
Sen så åkte jag hem med min kusin och väntade tills min mamma kom för då satte vi oss ner allihopa och började kolla resa, och nu är det bokat och klart! I november åker jag, mamma, mina kusiner och deras mamma plus två kompisar till oss till Gran Canaria i en vecka. Kommer bli en riktig bad & sol semester med allinclusive och bara slappa. Skönt att ha något att se fram emot hela långa hösten också. Så just nu är jag glaadgladglad!
Tycker faktiskt att sängen känns ganska lockande nu.. Har studiedag imorgon och då ska jag använda den till vad den är till för, jag ska PLUGGA!
Men vi hörs imorgon, pusss alla söta♥

den här sitter verkligen i huvudet nu, nynnar på den hela tiden haha

weekday

har en liten svaghet för transparent och färgen svart lr vad säger ni.. detta skulle gärna få flytta in i min garderob!

tisdaaag

Hallå!
Inte mycket till uppdatering här, men det är väldigt mycket annat som kretsar i mitt liv för tillfället. Väldigt mkt slokarbete, två veckors teoriundervisning på trafikskolan som drog igång igår, barnpassning, jobb ah u name it.. Så det har inte funnits någon tid för bloggen, och imorgon så kommer det inte bli mkt här heller. Ska till Uddevalla med skolan hela eftermiddagen och på kvällen ska jag&mammii träffa mina kusiner o deras mamma för vi ska boka utlandsresa:D ska bli grymt skönt att ha något att se fram emot nu i höst, så ska jag åka o bli brun i november;)
Annars har jag väl inte mycket att säga, idag har det varit skitväder rent ut sagt. Regnet har öst ner och det ser ut att bli samma imorn.. Hösten är här nu tyvärr:(
Aja, inget vettigt o läsa det här kanske men nu vet ni att jag har fullt upp!
Hoppas att ni mår bra och har haft en bra dag♥
fina cambilder;) fått igång camen på min skoldator nu, det suger att det står "manycam.com" i hörnet men ah, det duuger!

måndag

Hejsan!
Sitter i skolan. Har lektion som jag sitter av i caféterian. Har foto och ska egentligen ut och fota men det blev att vi satte oss här och gör några klasskompisar sällskap. Dom pluggar, jag bloggar och lyssnar på musik, tar lite kort.. Laddar för en eftermiddag på Trafikskolan. Teoriundervisning typ, hoppas det inte är för segt. Sen ska jag vara barnvakt så det kommer bli en lång kväll.. Men ska försöka hålla energin uppe!
Vi hörs senare pusss♥


new shoes

och här en bild på mina nya älsklingar.. kunde inte åka hem utan de här igår, blev kär och var tvungen att ha dom. helt underbara att gå i(och dansa;) ) så för sina 549 kr så är jag supernöjd! dom kommer från din sko

kalajs

Hejhej kära bloggläsare♥
Nu har det blivit samma sak som alltid när det är helg, dålig uppdatering.. Hade fullt upp igår med jobb, besök hos farmor, shoppingtur, fest med härliga kompisar.. Och idag så har det inte hunnits med heller. Sov hos Ana och sen så var det bara hem snabbt och fixa sig och sen på kalas. Mitt minsta syskonbarn fyllde 1 år idag. Jösses vad tiden har gått fort. Inte längesen hon kom ut ur syrrans mage känns det som..
Iaf så har jag grejat med lite skolarbete nu under kvällen och ska nog sätta mig i soffan och slappa en stund nu. Förstår inte vart helgerna tar vägen. När fredagen kommer så är det redan söndag typ haha, man hinner inte ens med hälften av det man tänker göra.
Ett varmt fotbad, en kopp te och en film låter inte helt fel nu!
Hoppas ni har haft en toppenhelg och är laddade inför en ny vecka på jobbet eller i skolan, vad ni nu gör=)
pusss♥

sötaste ettåringen iaf ♥



now it's mine

Home sweet home!
Har precis kommit hem från affären där jag hämtade ut paket. Ett till syrran och ett till mig. Kan då säga att min dator passade som handen i handsken i väskan, kanon! Och jag är redan kär i den, väskan asså nu haha. Den kommer användas flitigt till skolan tror jag, och jag har velat ha en brun väska länge så jag är nöjd nu.
Ska försöka laga mat nu till mig och mamma. Vi ska ha myskväll här hemma bara vi två ikväll vilket kommer va skönt. Ska göra fläskfilé och potatisgratäng så får nog sätta igång nu om jag ska hinna. Hörs senare, pussen♥
loooove it

ny dator!

Hejhej!

Idag har vi fått det vi har väntat på i flera veckor här i skolan.. Våra datorer! Alla sitter och ser ut som riktiga nördar på rasterna, på lektionerna. Ja hela tiden helt enkelt. Har inte riktigt fått någon uppfattning om den än men den kommer säkert funka som skoldator:)
Har design nu och killarna i min grupp sitter och ser på någon film haha så då passar jag på att blogga, smart va?;d Slutar om cirkus två timmar och då ska jag hem och snabbt åka och hämta ut paket. Min väska har kommit som jag beställde för typ tre veckor sen men det spelar ingenroll för är så glad att den kommit! Den kommer bli awesome tror jag:)
Nu ska vi försöka komma på en bra logotype!
Hörs sen, pusss:D
en sånhär liten sitter jag med nu!

fire

hallå!

Vilket kväll/natt det var igår. Hade verkligen jätteroligt med världens bästa klass så ångrar inte att jag åkte med, inte alls, men det blev inte mkt till sömn.. Var inte alls trött på hela natten så jag var vaken tills jag åkte hem runt sju imorse. Så när jag kom hem så la jag mig o sov och vakna inte förräns syrran ringde och väckte mig. Åkte till uddevalla då och hälsade på farmor och sen hem igen!

Så nu.. Känner mig lite seg sådär. Ont i kroppen till tusen, vet inte alls vad det är så hoppas då inte att jag håller på att bli sjuk för det orkar jag inte. Nu ska jag försöka sova, vilket inte kommer gå, så berättar mer om tältningen imorgon då det kommer bilder också:)


tältning nästa..

Hejhej,

Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag åker till stället där vi ska tälta :) har varit lite kaos här. Hittade ingen väska, sen inte mina mjukisbyxor.. Men nu har jag allt under kontroll tror jag! Väskan(som jag fick åka till syrran o hämta) är packad och maten är gjord. Ska bara göra det allra sista nu så tar jag moppen o drar sen!

Vi hörs imorgon om jag inte fryser ihjäl inatt!
pusss

stressiga tisdag

Hejhej!

En lagom stressad Amanda som skriver det här inlägget.. Idag har jag hunnit med skolan, snabb shoppingtur och hälsa på farmor på sjukhuset och nu MÅSTE jag packa för imorgon ska vi tälta i skogen med min klass. Är inte vråltaggad men det kommer nog bli roligt om man bortser från att man kommer frysa rumpan av sig:) Men har inte ens börjat packa eller fixat maten så har lite o pyssla med innan jag ska sova.

Sitter här och smuttar på en Cola Zero nu och funderar på vad jag ska ha med mig imorn(förutom sovsäck, mat, kläder, ah det vanliga) Vet inte om jag ska våga ha med mig kameran.. Blir så mkt finare bilder men känns inte rätt o dra med den ut i skogen. Blir nog t o ladda den lilla digitalkameran ist! Måste ju ta massa kort såna här dagar, det blir minnen för livet sen ju:D

Okej nu ska jag fortsätta med min packning här! Ska försööka lägga upp bild på vad jag shoppa idag men vet inte om jag hinner, ska verkligen försöka.
Hoppas ni har haft en bra dag och att den har varit lite mindre stressig än min.
pusss

nattiiii


kavaj


Har lyckats få tag på den här ursnygga kavajen som har varit slutsåld både på H&Ms hemsida och i butikerna. Har blivit lite smått kär i den nu det senaste när jag sett den på andra bloggar och i tidningar. Älskar att den är lite kortare i ryggen och att den är längre fram, och mönstret säger jag bara♥ Men nu ska den bli min, hoppas att posten jobbar snabbt!

att tårarna aldrig tar slut

Att allt kan gå från att vara bra till att kännas helt hopplöst. Fick ett samtal från min faster nu som berättade att min farmor ligger på sjukhus och ska opereras. Känner att jag inte riktigt orkar. Fick riktigt som en chock och började gråta. Min farmor betyder så himla mycket för mig så bläää:( Så hoppas att jag kan åka till uddevalla och hälsa på henne imorgon♥
Känner bara att uddevalla sjukhus inte är rätta stället att vara på efter det jag upplevde där i februari men jag åker ju inte direkt dit för min skull utan för farmors!

Nu ska jag göra pannkakor tror jag. Måste ha något att förskingra tankarna med..
Hörs senare, pusss

allt var då mkt bättre när man var liten..

sunday

Hejhej:)

Hur har eran helg varit? Har ni hittat på något extra roligt eller speciellt eller har ni haft en slapparhelg som jag:)
Ja, den här helgen har jag bara slappat. Mysiga kvällar med god mat och med familjen. Det är sånt som behövs när man stressar hela veckorna annars. Nästa helg kommer det inte riktigt vara lika lugnt så det känns bra att ha tagit det lugnt den här helgen som sagt.

Syrran sov här inatt med 2 av mina syskonbarn så dom är fortfarande här. Vi har varit ute och plockat äpplen och gjort äpplekräm nu i förmiddags så har ätit det till efterrätt, mhmm!
Ska nog gå och sätta mig o se på film nu en stund, barnfilm med Viktor haha;) Sen lite senare funderar jag på att ta med mig kameran på en sväng men vet inte om jag ska orka.. Hmm grymt fint väder idag iaf så jag går nog en sväng sen!
pusss

saknar mina tjejer som jag träffat för lite det senaste♥

en bild säger mer än tusen ord



miss u♥


crayfish

 

Riktigt smaskigt faktiskt!
Är helt slut i kroppen och det känns att det är fredagkväll. Har fredagsmys hos syrran med hela familjen, (eller ah inte riktigt hela..) Ska bara slappa idag iaf. Försöka plugga lite sen när jag kommer hem lite men annars ska jag se på film och kaanske äta lite godis.
Ska lägga ifrån mig datorn och se på tv nu med dom andra, pusss♥


fredag

Hellluuu
Sitter här helt svettig o äcklig efter en springtur. Är hos syrran så ska duscha nu och sen blire "kräftskiva" här;) gotttt
Vi hörs mer sen,
pusss

dagens

tshirt - h&m
jacka - h&m
sjal -  h&m

skinnbyxor - bikbok

converse

halsband - lindex, bikbok


pictures

Hejhej!
Nu är jag hemma igen från stan. Flamsat runt på volleybollplanen en stund med syrran o hennes kompisar. Inget vidare spel men roligt var det! Jag är verkligen urkass på bollsporter så jag var nog en del till att det inte gick så bra;d men att ha roligt är ju det viktigaste!
Nu kommer lite bilder från dagen som gått så får ni ha det toppen♥




oredigerat o fint men jag orkar inteee:D

2 September

Hallåå :)
Vilket underbart väder vi har idag! Strålande sol och om man är i solen så är det ganska varmt faktiskt. Har haft shorts på mig idag med, får se om det blir någon mer gång eller om det var sista gången för denna sommaren..
Ganska slapp dag i skolan. Matte i typ tre och en halv timme och sen teknikutveckling. På den sista lektionen gick jag, Johan och Pontus ner på stan och köpte glass. Kulglass, det bara skriker sommar juu och snart är det höst.. Nog sista gången jag åt flädersorbet år 2010.. Det som är såå gott.
Sen efter skolan mötte jag upp Ana och Ewe så gick vi och åt thaimat, mmhmhm. Sen satte vi oss i parken i solen och bara snacka och njöt av solen.

Nu sitter jag hos syrran och är barnvakt. Klockan är ju lite över sex så bolibompa håller barnen "sysselsatta" så jag hinner blogga;) Nej men ska snart ge dom glass och sätta mig vid dom i soffan och mysa. Om ca en timme kommer syrran och hämtar mig så drar vi och spelar beachvolley med hennes kompisar.
Hoppas ni har en bra kväll!
pusss
(kan tyvärr inte lägga upp några bilder för har ingen usbsladd till kameran men lägger upp senare ikväll när jag kommit hem:) För idag har faktiskt kameran fått följa med till skolan!)

åhhh...

okej nu blev jag riktigt less. hela mitt inlägg försvann.. Säger bara godnatt, så GODNATT!

dagens



tunika - bikbok
cykelbyxor - h&m
skinnjacka - h&m
boots - din sko
sjal - från en liten butik i lysekil
ringar -  cocoo.se, glitter & från portugal

Helllluuu
Nu är jag hemma efter en heldag i skolan och en eftermiddag med Ana & Johanna:) Kände inte för att åka hem idag direkt efter skolan så det blev att va med härliga vänner ist!
Ska faktiskt dra på mig träningskläderna nu och ge mig ut på en springtur. Jag behöver det!
Vi hörs om några timmar, pusss